- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Iyi aksamlar.. nasilsiniz?
Bi kac saat once basima cok tuhaf bisey geldi
Is yerinde wcyi kilitleyip giriyoruz.
Bu gun aksam ustu girer girmez biri oymamaya basladi. Bir kere mutlaka denenmesi gerekiyor cunku dolu bos anlasilmiyor. Ama o ustuste zorluyordu. Acele etmek istemesemde hasta fln vardir diye ciktim. Bir kadin ve cocuk var. Oda arkadasimla konusuyor. Sizmiydiniz dedim evet dedi, ztn isimi bitirince cikicam bos bekleyecek halim yok bsy var saniyorum neden zorluyosunuz dedim. Sert ama normal ses tonu ile. Cocuk yapti dedi o zmn cocuga sahip cikin engel olun dedim odaya girdim. Meger belediyeden zayif hali ve zor hayat sartlari nedeniyle hep destek oldugum bir kizinmis.
Oda arkadasimi odasina cagirdi. Ne konusuldu bilmiyorum. Odasinda iki dunyada gormek istemedigim ve kesinlikle konusmadigim biri daha var o an ordamiydi karistimi bilmiyorum.
Bi ara odama geldi goruscez sonra diye cikisti cikista goruscez sonra diye cikisti beni bulurmus.
Cikista dik dik bakiyor ben senle goruscem sonra diyor ( bi yerden sonrasini hatirlamiyorum ) ben gidiyorum otobus var dedim noluyo bi derdin varsa duzgun soyle dedim insan olcaksin sana dunyayi dar ederim kimse benim ablama laf edemez terbiyesiz diye saymaya ustume yurumeye basladi. Herkes var. Kendine gel terbiyesizlik yapma noluyosun dedim. Basbas bagiriyo ustume geliyo sok oldum hic kimse bu kadar yaniltmamisti.
Seviyesiz seni allaha havale ediyorum dedim. Yanimizdada baska biri onu goturmeye calisiyo. Hala bsyler savuruyo.
Otobuste telefonla gorustum.
Bak bsy deme rahat dur diyorum yine dinlemiyor dedi yarinda yanina gelicem uzatmicaksin diyorum hala sana dogru geliyo diyo kadinda bsy diyemedi. Yanina cagirdigi oda arkadasimi aradim salak o kotulugunden degil salakligindan yapiyo bu kdr buyutmesine bende sasirdim diyo. Mudurume ulasamiyorum. Asil amiri aramamak icin zor duruyorum. Yarin ola hayrola. Bu bana aslinda cok arkadas gereksizligini bi kez daha gostermis oldu.
Bu arada elim cok darlanmisti. Kredi kartimla arkadasima aldigim bsyin parasi geldi. Iyi oldu biraz harclik olur. Esim bahsis alamiyor brz sıkıstık ama Allah buyuk elbet bi kapi acilir.
Ara ara okuyorum, hepinizin iyi oldugunu gorunce rahatliyorum. Ama en cok aklimda kalan sempatik kizin borcunu sifirlamasi. Bence bir mucize :) kac ayki emek sonuc verdi :)
Canım eşim ek iş yapıyor istersen sorarım yapar mı?bende kokulu taştan çerçeve bakıyorum.
içine nazar duası koydursam mı.
sonradan isteyen istediğini koyar
Canım eşim ek iş yapıyor istersen sorarım yapar mı?
Kokulu taştan çiçek magnet Vs yapıyor
elde manyak çok bakale resmen döğüş diye ölmüş kadınIyi aksamlar.. nasilsiniz?
Bu gun aksam ustu girer girmez biri oymamaya basladi. Bir kere mutlaka denenmesi gerekiyor cunku dolu bos anlasilmiyor. Ama o ustuste zorluyordu. Acele etmek istemesemde hasta fln vardir diye ciktim. Bir kadin ve cocuk var. Oda arkadasimla konusuyor. Sizmiydiniz dedim evet dedi, ztn isimi bitirince cikicam bos bekleyecek halim yok bsy var saniyorum neden zorluyosunuz dedim. Sert ama normal ses tonu ile. Cocuk yapti dedi o zmn cocuga sahip cikin engel olun dedim odaya girdim. Meger belediyeden zayif hali ve zor hayat sartlari nedeniyle hep destek oldugum bir kizinmis.
Oda arkadasimi odasina cagirdi. Ne konusuldu bilmiyorum. Odasinda iki dunyada gormek istemedigim ve kesinlikle konusmadigim biri daha var o an ordamiydi karistimi bilmiyorum.
Bi ara odama geldi goruscez sonra diye cikisti cikista goruscez sonra diye cikisti beni bulurmus.
Cikista dik dik bakiyor ben senle goruscem sonra diyor ( bi yerden sonrasini hatirlamiyorum ) ben gidiyorum otobus var dedim noluyo bi derdin varsa duzgun soyle dedim insan olcaksin sana dunyayi dar ederim kimse benim ablama laf edemez terbiyesiz diye saymaya ustume yurumeye basladi. Herkes var. Kendine gel terbiyesizlik yapma noluyosun dedim. Basbas bagiriyo ustume geliyo sok oldum hic kimse bu kadar yaniltmamisti.
Seviyesiz seni allaha havale ediyorum dedim. Yanimizdada baska biri onu goturmeye calisiyo. Hala bsyler savuruyo.
Bak bsy deme rahat dur diyorum yine dinlemiyor dedi yarinda yanina gelicem uzatmicaksin diyorum hala sana dogru geliyo diyo kadinda bsy diyemedi. Yanina cagirdigi oda arkadasimi aradim salak o kotulugunden degil salakligindan yapiyo bu kdr buyutmesine bende sasirdim diyo. Mudurume ulasamiyorum. Asil amiri aramamak icin zor duruyorum. Yarin ola hayrola. Bu bana aslinda cok arkadas gereksizligini bi kez daha gostermis oldu.
Bu arada elim cok darlanmisti. Kredi kartimla arkadasima aldigim bsyin parasi geldi. Iyi oldu biraz harclik olur. Esim bahsis alamiyor brz sıkıstık ama Allah buyuk elbet bi kapi acilir.
Ara ara okuyorum, hepinizin iyi oldugunu gorunce rahatliyorum. Ama en cok aklimda kalan sempatik kizin borcunu sifirlamasi. Bence bir mucize :) kac ayki emek sonuc verdi :)
Canım hakkında hayirlisi olsunMerhaba kızlar
Acayip moralim bozuk
Bugün bi iş gorusmesine gittim ama olumsuz geçti
Kpss ye çalışmaya başladım ama çok yüksek yapmam lazım
Böyle işte
Hakkımızda hayırlısı
Bu arada zulami da harcamak zorunda kaldım
Hep kötü haber
Herşeye en baştan başlanır mi acaba
Hep umut var mıdır
Artık hic bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun
Geldim burdayım
Siz neler yaptiniz
Ayy ben bazen utancima giremiyorum bile:)biz de tatile gittik, iyi gezdik iyi harcadık ama kenara da koyduk çok şükür bugünlere de, ne günler geçirdik ev borcu öderken şimdi evimiz var küçük de olsa.. arabamız var.. yani yine de şükür ya tr_lelli buraya gelince hemen tasarruf yapasım geliyor. biriktiresim geliyor
Cok can sıkici olmus.Iyi aksamlar.. nasilsiniz?
Canım hakkında hayirlisi olsunMerhaba kızlar
Acayip moralim bozuk
Bugün bi iş gorusmesine gittim ama olumsuz geçti
Kpss ye çalışmaya başladım ama çok yüksek yapmam lazım
Böyle işte
Hakkımızda hayırlısı
Bu arada zulami da harcamak zorunda kaldım
Hep kötü haber
Herşeye en baştan başlanır mi acaba
Hep umut var mıdır
Artık hic bilmiyorum
Allah yardımcımız olsun
Geldim burdayım
Siz neler yaptiniz
Ayy ben bazen utancima giremiyorum bile:)biz de tatile gittik, iyi gezdik iyi harcadık ama kenara da koyduk çok şükür bugünlere de, ne günler geçirdik ev borcu öderken şimdi evimiz var küçük de olsa.. arabamız var.. yani yine de şükür ya tr_lelli buraya gelince hemen tasarruf yapasım geliyor. biriktiresim geliyor
Cok can sıkici olmus.Iyi aksamlar.. nasilsiniz?
Ay nasıl kötü olmuş canım ya biz izlerken korktuk istanbuldakileri düşünemiyorum,Rabbim beterinden korusun bir daha yaşatmasınMerhaba kızlar
Akşama kiymalipatlican yapıcam kısmetse
Kıymayı buzluktan çıkardım
Bu ara buzluktakileri dolaptajileri sonuna kadar bitiricem inşallah
Bizim buralar dünkü doludan çok etkilendi mahalledeki çoğu cam kırık arabaların çoğu gene kırık dökük herkes hasar aldı
Sokağımiz cam içinde daha temizlenmedi
Nasıl korktuk anlatamam
Allahım beterinden korusun
elde manyak çok bakale resmen döğüş diye ölmüş kadın
günaydın kuzular :) dün eşim bana kumbara almış:) cebindeki bozukları da atmış.. bende 15 tl attım ve siftahı yaptık.. çok büyük değil ufak bi kumbara ama olsun.. dolunca açarım.. ben zuladakileri ve ufak tefek hediye gelenleri 3 tam bi yarım olarak borç verdim biliyorsunuz.. onlar orda dursun.. sıfırdan başlamış oldum.. şuan zulada 100 tl var.. eşim bi iş yaptı 1500 tl kazandı bu arada.. onun 500 tl sini harçlık yaptık gelen giden misafirler oldu şuan 100 tlsi kaldı.. pazartesiye yeterse iyi olur.. 1000 tlsine dokunmayı düşünmüyoruz pazartesi maaşlarımız yatınca o 1000 tl ile beraber tam altın almayı planlıyoruz.. kızkardeşime vermek için.. bakalım inşallah planlar bu sefer tutar..
Canım hakkında hayirlisi olsun
Iyi bir is cikarsin karsina Rabbim
Icini ferah tut.
Ayy ben bazen utancima giremiyorum bile:)
Nasil yazicam bu harcamalari diyorum kendime.
Cok can sıkici olmus.
Bazi insanlar kavga etmeye yer ariyor
Bizim mahalledede bu tip biri var.
Fena kiskanc, dedikoducu biz gorusmuyirun selam dahi vermiyoruz.
Ona bi kıl oluyo.
Biz aksamlari esimle yuruyoruz
Tatile gidiyoruz geziyoruz
Balkondan takipde bizi
Radarlari acik.
Bide kavgaci bisi.
Hani bisi olsada kavga etsem diyo
Ariza bisi belliki mutsuz gormemezlige geliyoruz.
Isin kotu yani burda ev sahipleri yani kurtulma sansimiz ancak imara acilip evleri miteahhite vermek sabrediyorum.
Cocuklari cok yaramaz
Balkonlarda gece yarisina kadar sohbet edip kahkaha atiyolar.
Mahalle karisi gibi sokaklarda oturup dedikodu yapiyorlar.
Hayir anlamadigim kadinin 3 cocugu var
Temizlik yapmiyo yemegide surekli kir pidesi yarim ekmek tavuk doner hep motorla siparis geliyo
Allah bunlardan korusun hepimizi.
Mubarek gun Allaha havale edelim.
E Esila09 böyle kavgaı tipleri hiç sevmem kavgadan da çok korkarım aman dikkat et canım
zelalke oh bereketli olsun canım
tr_lelli oh mis gibi güzel günlerde oturun canım,eşinin iş durumu da iyi olur inşallah
Merhaba kızlar
Dün akşam eşim digitürk webtv süperlig aboneliği satın aldı 500 tl,her sene alır evde beraber izleriz maçları,Tek zevki maç onu da almasa dışarda izlemeye gidecek yine masra,hem bende severim izlemeyi
Bugün damacana su alıcam 14 tl,başka birşey çıkmaz umarım
haberlerde gördük canım çok kötü bazı yerlerde duvarlar kurşun sıkılmış gibiydi Allahım yardımcımız olsunMerhaba kızlar
Akşama kiymalipatlican yapıcam kısmetse
Kıymayı buzluktan çıkardım
Bu ara buzluktakileri dolaptajileri sonuna kadar bitiricem inşallah
Bizim buralar dünkü doludan çok etkilendi mahalledeki çoğu cam kırık arabaların çoğu gene kırık dökük herkes hasar aldı
Sokağımiz cam içinde daha temizlenmedi
Nasıl korktuk anlatamam
Allahım beterinden korusun
Bizim yan apartmanda öyle canımhaberlerde gördük canım çok kötü bazı yerlerde duvarlar kurşun sıkılmış gibiydi Allahım yardımcımız olsun
kıyamet alametleri
hiç iyiye gitmiyoruz
ortam böyle olunca çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum
pis sapıklar çoğaldı bir yandan
on gün yokum memleketime gidiyorum
bakıcı izin istedi çocuğuma bakcak kimse yok annemde tarhana falan yapacaktı kızımı alıp oraya gideceğim
geçen haftasonu 2 gün gitmiştim çok iyi oldu özlemişim baba evini
memleketime yakınım ama arabasızlıktan gidemiyorum dolmuşla zor oluyor
birikim yok giderimiz çok
kızımı doktora götürdüm 50 TL muayene parası 70 lira ilaç parası verdim
kardeşim öğrenci eşimden habersiz zulamda 170 lira vardı 100ünü ona gönderdim
Sağolyiyecekler boozulmuştur canım yazları sıcaktan oluyor o yüzden yazları ne alırsan az az al benim kuru meyvelere kadar düşmüş döktüm çaresi varmı bilmiyorum
geçmiş olsun canım
teşekkür ederimAllah şifa versin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?