Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Mia- Allah kolaylık versin canım çok zor

Bugün açılışı 2 ekmekle yaptık ama evdeyiz başka masraf olmaz sanırım karşımda ekmek üstü 3 tl duruyor hemen kapıp kumbaraya atıyorum :)

Günaydın kızlar.. bugün fazla işim yok.. bi banyo wc temizlenecek gerisini dün hallettim cok şükür. Bakalkm eşim bi yere gidelim demezse evde kalırım. Evde kalmayı özledim :) ama havalar o kadar sıcak ki evde hep hafif şeyler atıştırıyoruz oyle sicak yemek veya tencere dolusu yemek yapmak eskisi gibi sık olmuyor..

merhaba
benim de kardeşimin düğünü olacak Allah izin verirse
fakat 1500 tl bana çok geldi yani ben limiti max.500 tl olarak ayarladım
güle gule giyin hayırlı olsun

Gecen sene evlendim, bu yil kardesim icin bakiyorum inanin o fiyata sevecegim ve mutlu giyecegim abiye bulmam imkansiz. 2 yil once arkadasima baktik aradik o bile 900 tl ye almisti o kadarda cimridir sormayin.
Insallah siz gonlunuze gore bulursunuz.

Anladım canım
Güle güle giy bosver
İkisi de çok yakının
Ödersin bişey olmaz
Benim kk da hep gene hastane doldu
Dis doktoruna falan gittim hep cogaldi

Ah ben gecen ay 400 tl odedim. Olsun can sagligi olsunda. Daha gogsum icin bir prof a gidecegim 500 +yol ayarlamam gerek. Ancak izinden sonra ayarlarim.bu telasa onu sokamam.
Elbiseyi giydigimde cok sevdim ve cok begendim. Evde iki elbiseyi deneyecegim amca kizini oyle kurtaririm. Kardesim icin bakarim.

Gecen sene evlendim, bu yil kardesim icin bakiyorum inanin o fiyata sevecegim ve mutlu giyecegim abiye bulmam imkansiz. 2 yil once arkadasima baktik aradik o bile 900 tl ye almisti o kadarda cimridir sormayin.
Insallah siz gonlunuze gore bulursunuz.
çok tesekkur ederim umarım bulabilirim
sanırım bende kıyafet konusunda cimriyim az biraz

Ben alınan ve bir kere giyilen abiyelere çok yanıyor um ya.
Kızkardeşimin düğünü için abiye almıltım eşim alma onun yerine
Şık bir takım elbise al demesine rağmen dinlemedim
1 kere giydim onu
Başka giyecek yer olmadı dolap bekliyor
Ama şık bir takım alsaydım özel davetlerde
Yada eşimlw gittiğümiz akşam yemeklerinde giyerdim
Çok pişmanım.

Esila09 böyle dediğime bakma ben kendimi anlattım
Sen güle güle giy canım

Aynen katılıyorum.Kuzenin düğününe aldım 1 abiye 1 kere giyindim kaldı.Akraba düğünlerinde de giyilmiyor herkes görmüş oldu zaten.Gene 12 yıl önce bir akraba düğünü için almıştım abiye 1 kere giydim duruyor.Arkadaş düğününde falan giyilebilir ama çok yakın akraba değilse abiye giymeyi tercih etmiyorum ben öyle kaldı.

Birazdan eşimle alışverişe çıkacağız. Dolap boş. Sebze meyve, içecekler, zeytin, peynir alınacak. Bimden zeytin alırdım ama son iki kere aldıklarım acı çıkıyor. Önerdiğiniz zeytin var mi kizlar ??

Güle güle giy

Günaydın kızlar
4 pazardır çalışıyorum
haftaya tatil olur gibi
ev berbat durumda

Ben de çalışıyorum bugün. Kader işte

Selamlar
Bugün çalışıyorum
Akşam spora gideceğiz eşimle
Elektrik süpürgesine torba almam lazım.
Eltime hediye bakacağım
Eltimin oğluna hediye bakacağım.
Tatil için alacaklarım var. Bakalım kaç lira ile çıkacağım

Bu yaz kantarın topuzunu fena kaçırdım. Çok fazla kılık kıyafet ayakkabı aldım. Biraz tarz değiştirdim. Biraz moda çok hızlıca değişti. Ama fena kaçtı. Ve her zaman ki gibi kendime kızıyorum. Üstelik dolu kıyafetim olmasına rağmen. Ne güzel kendimi toparlamıştım ve almıyordum. Daha mutluydum. Neden böyle oldum ki ben...
Melek gibi bir eşim var. Bugüne dek niye aldın kaça aldın diye sormadı. Ama yeminlen benim kocam ben olsaydım beni topuğundan vurduydum şimdiye dek...
Ama bana ne aldın diye sormayın. Uyanırım diyemem....

Ben simdiden iki kez giyecegim icin brz rahatladim, eger diger dugun ayri zamanda olsaydi dugune alir kinayi uydururdum. O yuzden cok sevdigim icin aklimda kalmasin diye almak istedim ve aldim. Siyah canta vardir, ayakkabi konusunda kararsizim. Belki siyah bir topuklu ayakkabim var onu giyebilirim gozukmeyecek bile. Rahat abiye ayakkabi nasil bulurumki her ayakkabiyi giyemiyorum.
Kendi nisan elbisem ve kardesimin mezuniyetine aldigim bi elbise var. Onlardan biri ile ikinci dugunu hallederim. Kardesimin dugununde kararsizi,Annemlerin de fikrini alacagim.
Biz aslinda degerlendiriyoruz kardesim benim saten daracik kirmizi bir elbiseme tul diktirerek kinada giyecek. Cok gezdik ve istedigimiz gibi bir elbise bulamadik. En son ben bunu kostum yaparim dedi, aramayi birakti.
Kuzen dugunlerine yuklenmemde, insan kardesine ozeniyomus.

Selamm kimse var mi? Hu hu

Aiy bugun semaverler bag bahce tavuklar hersey cok guzeldi.
Simdide yuruyusden geldik esimle.
Bahce biberi,kabak,taze yumurta verdi abla.
Biberleri hemen doldurdum pisirdim.
Kabakdan yemek yaparim yarin.
Yumurtalarida tuketmek lazim.

Yine yesillige hayran kalarak ayrildim geldim fakirhaneye.

Bayadir eger sıkışirsak (yani harclik vs anlaminda en son care cok istemesemde) yarim altini baska yere ayirmistim.
Bozdururum belki diye.

Cok sukur nefsime hakim oldum.
Ve ihtiyac olmadi.
Kendimide denemis oldum
Gerci altin konusunda katiyim en son care bozdurmak ama ne bilim yola parasiz cikilmiyo falan diye aklimdan hep gecti.

Memleket icinde suan zulamda 400tl var.
300tl esim veririm dedi (zulayi bilmiyor bu arada)
Ama yinede nakite dokunma kalsin yaninda uzerinde kartdan harcarsin orda dedi.

Ya cok dusunceli bazen

Annenler nakit bisey alirsada nakti sana versinler sen karttan cek parasiz kalma orda diyo
Bana taktik veriyo ya kiyamam :)

Ki annem zaten harcatmaz hani ancak kendi ihtiyaclarim icin harcarim ben

Gecen senede yemek vs market annem ve dayim odemisti odetmediler bana

Ben sadece yol parami vermistim bide donerken ekmek helva bisiler almistim kendime paramla.

Allah razi olsun.

Bu senede nakite dokunmazsam onlarda zulaya.

Bugun sohbet ederkende Rabbim kimsenin haramini hakkini yedirmeyi nasip etmesin dedim.

Cok korkuyorum ben kul hakkindan.
Kimsenin hakki bana gecsin istemiyorum.
Hani istemez hakki kalsin belki birileri.

Bugun tuhaf duygulardayim.

Neye sukretsem bilmiyorum.
Cok sükür Rabbimin verdigi hersey icin.
Allah var gam yok.

GÜNAYDIN kizlarr :) annem geldi 700 tl verdi bende kıyamadım 232 den ona bi ceyrek aldım kalanını verdi borçlusunuz alışveriş yaparız diye.inşallah seneye kadar bende kalcak zaten yalnız yaşıyor ben de gurbetteyim tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…