Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim çok şükür
Planım bol bol kitap okumak
Temizlik gibi bir planım yok bugün için
Akşama ne yemek yaparım bir fikrim yok.

Gideyim de kumbarama 3-5 bişey atayım

Günaydın kızlar
Bugün evdeyim çok şükür
Planım bol bol kitap okumak
Temizlik gibi bir planım yok bugün için
Akşama ne yemek yaparım bir fikrim yok.

Gideyim de kumbarama 3-5 bişey atayım
Günaydın algernonacicekler
Ya ben eskiden çok kitap okurdum 2 3 güne biterdi
Şimdi okumak istiyorum okunacak kitaplar da var gerçekten istiyorum ama bir konsantre olamıyorum ne önerirsin cidden canım sıkkın bu konuya

Günaydın algernonacicekler
Ya ben eskiden çok kitap okurdum 2 3 güne biterdi
Şimdi okumak istiyorum okunacak kitaplar da var gerçekten istiyorum ama bir konsantre olamıyorum ne önerirsin cidden canım sıkkın bu konuya

Bizim bir kitap grubumuz var. Hatta Papatya da dahil gruba. Orada birbirimizden heveslenip çok güzel kitaplar okuyoruz. Seni de bekleriz. Son mesajlarıma bak, görürsün.

Günaydın kızlar

Bugün çamaşır yikiycam para harcamam büyük ihtimal
Eşim ise gidecek birazdan
İnşallah yarın denize gidicez arkadaşlarla
Benim haftasonum böyle
Tabi ders de çalışıncam
Para durumlarimiz sıkışık malesef maaşa kadar

Merhaba kızlar
Biz oteldeyiz bu hafta sonu. Ye iç yat modunda.
Ben de çok kitap okuyorum. Gerçi bu aralar pek okuyamasam da evde olduğum zamanlar elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum.

Bugün annemi alışverişe götürdüm, 160 lira harcadım.
65 liralık da kitap siparişi verdiö

Kızlar nasılsınız.. eşimin alyansıni evde kaybetmistim buldum cok şükür. 14 ayar bilmem ki para eder mi. Esim gümüş alacakmis bunu da satayım dedim. Sizce ne kadar eder. Genis düz 14 ayar. Kumbarama 10 tl attım. Dün arkadaslarla diyarbakir 10'gözlü köprüye gittik ordan ciger yemeye bi de cok eski bir han var oraya gittik, baya gezdik yedik icrik gece döndük eve. Harcamayı sormadim eşime :) pazartesi maaslari alip borçları dağıtırız. Bu Aksam da kv de yemek yedik bende birseyler hazirlayip götürdüm. Köy yoğurdu aldim götürdüm.beraber yemek yemek güzel oluyor..

Bugün sıfır harcama kızlar
Sadece ekmek aldık
Yarın da dışarı çıkmaktan vazgeçtik
Maaş gününe kadar biraz dikkat edicez
Dolapta bişeyler var yarın da ordan hallederim

Harcamananin dibine vurmus olarak geldim. Kardesimin kinasi ve esimin cok yakin gorustugu amcasinn kizinin dugunu icin ( esimin ailesi ailesi,kendi anne babasi vefat etmis) elbise aldim. 1650 tlcik. Cok begendim. Ama sonradan fiyat cok geldi. Neyse almis oldum allahtan baska kardesim yok. Kartimin limiti patladi. Onu arttirip dugun icin almam gerek. Yada bunu dugunlerde giyip nisan elbisemi kinalarda mi giysem. Cok karisik isler bunlar ama yaa

Kiralayadabiliyosun bildiğim kadarıyla canım ama kiralama fiyatıyla satin alma ne kadar değişiyor bilmiyorum en kötü alıp taksit yaptir yapcak bişey yok hayırlı olsun dugunleriniz

Kiralayadabiliyosun bildiğim kadarıyla canım ama kiralama fiyatıyla satin alma ne kadar değişiyor bilmiyorum en kötü alıp taksit yaptir yapcak bişey yok hayırlı olsun dugunleriniz

Arada cok az fark var ve esim baskasinin giydigini istemez. Iki dugun oldugu icin icim rahat cunku ayri ayri olsaydi alirdim diyorum. Digerini 1000 tl ye kdr bulsam super olacak. Bu ztn taksitli 8 taksit. Kk da su an yemek tk cay seti ucak bileti ve elbise var. Taksitler bu ay 1100 diger uc ay 650 sonra 500.

Anladım canım
Güle güle giy bosver
İkisi de çok yakının
Ödersin bişey olmaz
Benim kk da hep gene hastane doldu
Dis doktoruna falan gittim hep cogaldi

merhaba
benim de kardeşimin düğünü olacak Allah izin verirse
fakat 1500 tl bana çok geldi yani ben limiti max.500 tl olarak ayarladım
güle gule giyin hayırlı olsun

Günaydin bende doktor sebebiyle muayine krem vs derken acildim.
Simdide hazirlanip kahvaltiya gidiciz.
Yarindan sonra valiz toparlamam lazim.
Ouf cok yorgunum.
Kendimi hep yorgun hissediyorum bu ara.

Günaydın kızlar
4 pazardır çalışıyorum
haftaya tatil olur gibi
ev berbat durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…