Ooo bu super annelerde bos durmasin.tr_lelli arkadaşım, 20 yapacaksın bu gidişle listeyi. Hadi hayırlısı bakalım.
Ben de bugün annemi aradım. Dedim ki çabuk su bidonunu bosaltiyosun. Hemen düzeni kur , soteledigin paralar bundan sonra bidona atılacak. Annem sağolsun biraz savruktur. İki kurus biriktirir, on kurus harcar :)
Babam da yanindaymis annemin. Ben destek çıkarım o zaman annene dedi. Annemde bunu duyunca gaza geldi valla. Bugün itibariyle bidon çalışmalarına başladı annemle babam :))
Hoş geldiniz bol bereketli birimkimlerimiz olsun inşallah.Selamlartr_lelli ve digerleri bende geldim bilenzik biriktirmeye 20.beni yazabilirsin hepinizi seviyorum görmeden ama @zelalke durkan ve @sempatik_kiz a bayiliyorum
Tamda seni etiketlicektim.Ayy ne güzel birikim yapıyorsunuz
Hedef konunca daha zevkli oluyor
Baya imrendim :)
Bu ara benim için imkansız sadece kumbaraya devam
Bebeğin masraflarından kenara atacak para kalmıyor
Bu ay kumbara parası ile bir gram altın aldım sadece
Kışlık hazırlıklara başladım onada baya harcadım
Kırmızı biber konserve
Menemen
Domates rendesi
Közlenmiş patlıcan
Şeftali erik kayısı armut (komposto için)
Taze fasülye koydum dolaba
4 kilo kadar biber-domates karışık salça yaptım
İncir Çilek Kiraz reçeli yaptım (ikişer kavanoz)
Kuşburnu marmelatı (3 kavanoz ) yaptım
Şimdilik bu kadar
Gruptaki herkes hedefine ulaşır inşallah :)
Aminnn aminnnn oyhhss kolumda cohh agridi yaw demek nasip olsunBence de cok eglenceli geçecek bu kış. Hem faydalı hemde şıkır şıkır bi eğlence. :) Gelsin narin bileklerimize altin bilezikler dimi ama.. Omzumuza kadar bileziklerimiz olur inşallah...
İnşallah artık sizin bileziklerin fotoğraflarını görünce bi atağa geçerim belki :)Tamda seni etiketlicektim.
Saglik olsun
Senin icinde yapariz be
Araban hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun.Bugün 40000 tl kredi çektim 24 ay vadeli 1972 Tl taksiti var 488 TL de devam eden kredim vardı 17 ay kaldı ona da.49000 TL ye anlaştık.Yarın araba satışını alıyorum inş.Allah ödeme kolaylığı versin.En azından yatırım olur.Bilezik için de ufak ufak atmaya çalışacağım kenara :)
Maşallahınız var bebekte bekliyorsunuz ne çok hazırlamışsınız, afiyet şifa olsun.Ayy ne güzel birikim yapıyorsunuz
Hedef konunca daha zevkli oluyor
Baya imrendim :)
Bu ara benim için imkansız sadece kumbaraya devam
Bebeğin masraflarından kenara atacak para kalmıyor
Bu ay kumbara parası ile bir gram altın aldım sadece
Kışlık hazırlıklara başladım onada baya harcadım
Kırmızı biber konserve
Menemen
Domates rendesi
Közlenmiş patlıcan
Şeftali erik kayısı armut (komposto için)
Taze fasülye koydum dolaba
4 kilo kadar biber-domates karışık salça yaptım
İncir Çilek Kiraz reçeli yaptım (ikişer kavanoz)
Kuşburnu marmelatı (3 kavanoz ) yaptım
Şimdilik bu kadar
Gruptaki herkes hedefine ulaşır inşallah :)
Hayırlısı olsun arabanız ne marka aldınız ve modeli kaç, merakımı mazur görün bizde arabamızı değiştirmeye karar verdik onun için soruyorum. Umarım rahatsız olmadınız sorularımdan.Bugün 40000 tl kredi çektim 24 ay vadeli 1972 Tl taksiti var 488 TL de devam eden kredim vardı 17 ay kaldı ona da.49000 TL ye anlaştık.Yarın araba satışını alıyorum inş.Allah ödeme kolaylığı versin.En azından yatırım olur.Bilezik için de ufak ufak atmaya çalışacağım kenara :)
Çok sağol canımelecda çiçeklerin çok Güzelmiş bende çok severim çiçekleri...
Ooo en sevdigimizden Allah yardim eder canim sıkışmazsin insallah.tr_lelli
Gaza getirdim beni, hesabımda kalan son 350 lirayı zulaya aktardım. Ayın 15 ine kadar 38 liram var. 3 lirası kumbara desem 35 kalıyor.
Yarın iş var. Kahvaltılığımı da evden götürüyorum.
Yarın en fazla 1 çikolata alırım. Bir de dolmuş param olur.
Kazasiz belasiz insallah hayirli olsun canimBugün 40000 tl kredi çektim 24 ay vadeli 1972 Tl taksiti var 488 TL de devam eden kredim vardı 17 ay kaldı ona da.49000 TL ye anlaştık.Yarın araba satışını alıyorum inş.Allah ödeme kolaylığı versin.En azından yatırım olur.Bilezik için de ufak ufak atmaya çalışacağım kenara :)
Yaaa cok guzel ama bunlarİyi akşamlar,
Bugün kredi kartı borcumu sıfırlamış bulunuyorumTaksitli nakit avans vardı. Onu kapattım.
Bir de evime ne zamandır çiçek istiyordum. Bir tane bonzai aldım. Bir tane kaktüs aranjmanı ve bir de adını bilmediğim pembe bir çiçek. Resimlerini yüklüyorum. Bakalım beğenecek misiniz?
Sagolasin komsuSelam komşu topik
Altın kokusu aldım burada
Ne güzel bir hedef konmuştr_lelli bende altın biriktirmeye çalışıyorum çeyrek, yarım, ata olarak.. O ay neye gücüm yeterse. Bilezik hedefi de güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin şıngır mıngırr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?