Ol canim bak söz verip almayinlari cimbizla :)Ehhhh öyle yapalım o vakit
Ben de dövizlerin fotosunu çekeyim. Jüri de olurum. Acayip olurum he ona göre
Yaaa kabul etmek ne demek sen iste yeterki seve seve.Merhaba hanımlar bende sizi uzun süredir takip ediyorum çok etkisini gördüm burayı takip etmenintr_lelli sana bayılıyorum gerçekten bilezik listenizde bende varım kabul ederseniz biraz hızlı bir giriş oldu ama
Sende gelseneMerhaba kızlar ben de irikim yapmak istiyorum geçen bir konuda gördüm burayı
Ay ne yuzsuzluk.Kv ondan istemedi. Zaten bizden sonra evlenenlere biz götürdük. O takıları kardeşlerim akrabalarım aldı sizemi düştü harcamak dedi istedi. Üstelik 2 yıllıkta dargınlığımız var.o yüzden istedi bir daha yüzyüze bakılmayavak verin diye
Yaa kesinlikle cok haklisin.Hanımlar düğünümde bana da eşim, kv ve kp birer 10 gramlık bir bilezik takdılar. Tabi düğün borçlarını bize yıktılar. İlk kızım dünyaya geldi bizim daha düğün borçları bitmemişti. Çok şükür batmadık, ama büyük kızım kısıtlı bir bütçeyle büyüdü bir çorap almadılar. Şimdi diyorum iyi ki almamışlar. Ama bana rabbim neler verdi. Ky şimdi bana hiçbir şey diyemiyor. Katkısı olmadığı için yüzü de yok bana gelmeye şimdi beni bayramdan bayrama gittiğim evinde oturtacak yer bulamıyor. Ama ikinci kızım o kadar büyük bir rahatlığa geldiki rabbim herkese bolluk bereket versin. Bana bilezik takmak bile istememiş bana yüzüme karşı söyledi ky. O günlerde çok üzülmüştüm, niye bana böyle istediğini rahatlıkla söylüyor diye şimdi ona teşekkür ediyorum, çünkü benim sahip olduklarıma ancak uzaktan bakabiliyor. Bazen uzaktan sevmek en güzeli diyorum.
Yaziyodun sen oncedende tekrar hosgeldinSelamlartr_lelli ve digerleri bende geldim bilenzik biriktirmeye 20.beni yazabilirsin hepinizi seviyorum görmeden ama zelalke durkan ve sempatik_kiz a bayiliyorum
Selamlar isterim tabii ama şimdilik vadeli hesaba para yatiriyordum ama altın hesabi da açtırmak istiyorumSende gelsene
19.yapim mi senide?
Yazim mi karatahtaya?
Bilezik takalim mi koluna
Napcan evet mi dicen?
Hosgeldinnnnnnn gelsene bilezik aliyoruz biz.
Direk birikimin icine düstün.
hoşgeldin canım :)Selamlartr_lelli ve digerleri bende geldim bilenzik biriktirmeye 20.beni yazabilirsin hepinizi seviyorum görmeden ama zelalke durkan ve sempatik_kiz a bayiliyorum
Hosbuldum canimhoşgeldin canım :)
Profiline gir ordan duzenleyebilirsinKizlar bu anneanne oldum ben yazisini nasil degistiriyodum bilgilendirirmisiniz
Inan bende 5 kisi olsak yeter diyordumtr_lelli 20 ye dayandı liste, ne yalan söylim bu kadar beklemiyordum, enerjin süper :)
Yazarizda canimiz nasil isterseBurdayim artik marta kadar demi bilezik icin her ay yaziyomuyuz birikeni süprizmi olacak tr_lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?