Kanka o pahalidir bacım.ben yukarda yolladığım bilenzikten almak istiyorum :) aslında takmam ama zengin gösteriyor :))
verdiğin gazın eseriyim hacıı, başka bilezik kesmez :))Kanka o pahalidir bacım.
Hizli basladin
salataya olmuyor canım ben sadece yemeklere koyuyorumKızlar çok maydanoz var dondurucuya koysam kesip salataya kullanılır mı buzlu mu olur sadeve yemeklere mi kullanılıyor
Ben hic sevmezdim.Selam kızlar.
Ahhh eski bileziğimden 2 tane vardı araba almak için bozduk.
Bende kredi bittiği gibi bundan alıcam yine. Gündelik takılmıyorda özel günlerde çok gösterişli duruyor.
sempatik_kiz aldıklarını iyi günde tüketin. Benimde deterjana ihtiyacım yok ama erzak ihtiyacım var.
Kızlar çok maydanoz var dondurucuya koysam kesip salataya kullanılır mı buzlu mu olur sadeve yemeklere mi kullanılıyor
Canimmm ahhh daha kalinlari kocamanlari olsun insAllah.verdiğin gazın eseriyim hacıı, başka bilezik kesmez :))
Tmm canım yemeklere koyayım o xaman çüreyecek yoksasalataya olmuyor canım ben sadece yemeklere koyuyorum
2 dk dışarıda kalsa zaten siyahlaşıp eriyor değişiyor formu
Evlenirken tek bilezik takıldı o da taşlı bu tarz değil. Beyaz altın üstü suyolu taş 5 sıraydı.ailemde 2 takı seti taktı. Bileziğim hiç olmadı. Heves etmiştim.Çalıştığım dönem yatırım için aldım. Sonra hoşuma gitti. Asla takmam derdim. Özel günlerde takmıştım. Araba almak için bozmuştuk.Ben hic sevmezdim.
Dugunde takilanlari bile 1 defa takmadan bozdurmustum. Yani aman ne durcak oyle zaten takmiyorum demistim.
Sonra harcandi gerci nakit olarakda vs neyse.
Ama suan olan 5 bilezigimi cok seviyorum.
Atalarida keske bilezik alsaydim diyorum.
10tane bilezigim olurdu.
Yani 2 dugunde taktim cok hosuma gitti singir singir.
Belki birazda gözlere gelmis olabilirim
Havasinida atmis olabilirim yani.
Ayri bi havasi var ya
Ben sevdim keske cok yapabilsem ama belli sabit bir gelirim olmayinca zorla falan boyle oluyor ancak.
Benim annemde çok kızmıştı bilezik takmayacaklar bilioduk ama abisi vs kimse takmadı. Takılır diye annem 2 takı seti aldı.Benim de 8 bileziğim var.
6 sını kv düğünde , 1 ini nişanda , 1 ini doğumda taktı.
Annemler teneke taktılar, araba alırken bozdurduk.
Ben de nişanda takılanı bayram ve düğünlerde takıyorum. Güzel oluyor
Benim annemde çok kızmıştı bilezik takmayacaklar bilioduk ama abisi vs kimse takmadı. Takılır diye annem 2 takı seti aldı.
Eşimin taktığı tek bilexikle kaldım. Kv hiçbişiy almamış. Akrabakarı çeyrek taktı. 2 gün sonra tel etti verin benim akrabalarımın taktığı takıları diye istedi.
Oysaki biz araba tutmuştuk. Millet gelsin görsün diye takısonda değildik o takılar o arabaya gitti millet cebinden bişiy vermiş olmadıki neyi istedi
Ayyy onun hazzi cok baskaymis.Birde kv ye etliye ayrı havası oluyor o başka
Şaka tabi beni gören eden yok sadece sürünücez sananlara kapak olmuştu
Canimmm saglikli olunda gerisi hallolur insAllah.Merhaba kızlaaaaar.
Nostalji günleri dendi ben de geldim. Kim kaldı eskilerden :)
Ben hiç birikim yapamayıp birikimden yiyorum şu sıralar. Yakın bir zamanda ise başlayacağım o zaman donucem yeniden buralara. :)
Hepinize kocaman sevgiler , bol birikimler diliyorum.
tr_lelli
Kv ondan istemedi. Zaten bizden sonra evlenenlere biz götürdük. O takıları kardeşlerim akrabalarım aldı sizemi düştü harcamak dedi istedi. Üstelik 2 yıllıkta dargınlığımız var.o yüzden istedi bir daha yüzyüze bakılmayavak verin diyeTakılar da istenmez ki ayıp ya,
Şimdi diyelim kv akrabalarının taktığı çeyrekleri kv e geri verdin. Kv onları ödünç olarak gittiği düğünlere takacak ya, size de diyecek, akraba düğününde çeyrek takın o size bunu takmıştı diye.
Benim annem de kınada takılanları istedi bi ara ama böyle ağız ucundan, bir kere söyledi, kınada takılanlar gelinin annesine gidermiş kıza çeyiz falan masraf ettiği için. Ben de hemen karşı çıktım, bir çay kaşığı bile almadın, bir havlu kenarı örmedin neyin masrafı diye. Bir şey vermedim anneme. Hatta birisi anneme düğün zamanı bir çeyrek vermiş, annem onu saklamış kızıma taktı.
Evde var ya bir salon takımım var işleme, bir işleme mutfak masa örtüsü, bir işleme çamaşır makinesi örtüsü, bir yazlık yorgan böyle satenden boncuklu falan, bir de seccade takımım var el emeği, hepsi bu kadar abartmıyorum bak, bunlar da kv yaptırdı.
Ehhhh öyle yapalım o vakitOooo yürü beee
Kim tutarr bizi hemmmennn yazdim kiii
M maviduvar1 sende eurolarin resinlerini atarsin seni sayamazsam oolmazzz sen juri olarak olmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?