Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende alirken gercekden ihtiyacim var mi? Diyorum artik.
Cunku cekmecelerim kısıtli herkes ister aslinda degisik degisik olsun icim acilsin.
Cekmecelerim kisitli oldugundan en acil olanlari almaya calisiyorum artik.

Lazim olur diye bazi gereksiz seyler almisim.
Akillandim.

Kupa yani sapli bardak cok severiz biz
Esimde cayi kahveyi hep onlarda icer.
Sade klasik olanlar vardi 3-4tane niye almisim ki dedim mesela.

Ucuzdur o an almisimdir kesin.

Anneme verdim onlari.
A101 e gelenlerden aldim
Bide renkli aldim tamam daha almam.
Icime sinen olunca daha alasim gelmiyor.

Kahve fincanim 1 model var ve o da babanne hediyesi.
Hala degisemedim kaldilar.
Kirilmiyorlarda
Ama gozum dönecek sanirim aticam.

13 sene oldu icim bayildi
Veda partisi yapip gondermeyi dusunuyorum

Bi de ayrica aklima geldi.
Ben zamaninda 3 arkadasima fincan takimi goturdum.
Hemde boyle 3 katdi yana dondurup aciliyodu her kati cekmece gibi.
Bana 1 kisi fincan takimi getirmedi be.
Bak simdi aklima geldi :)
Icerlendim.

O diiilde kendime niye almamisim acaba?
Bi takimda kendine alsana akil iste

Ne güzel alış veriş çılgınlığın yenmissiniz bende buradan sizleri takip ede ede bende akillandi bu konuda bende gereksiz bişi almıyorum ceyizimden fincan takımım var 2 takım bide ayriyeten yemek takımının var bende şu bardaklarını atmak istiyorum bir sürü var ve takımları bozulmuş iki takım alsam ne güzel birden hepsini alamamakta tek tek her ay alacağım inşallah ah imkanım olsa evi baştan döşemek isterim ama ne mümkün 2000 gelirle ancak geçiniyoruz ama yinede birikimi elden bırakmıyoruz damlaya damlaya göl olur servetin olsun istemiyorum başımı sokacak bı evim olsun bana yeter diyorum aylık 400 gibi bı mebla atmaya çalışıyorum bakalım bilezik mevzusu eşime söyledim oda sıcak bakıyor dedim ki diğer küçük altınlar bozduruluyor harcanıp gidiyor ama bileziklere insanın eli gitmiyor diye konuştuk bakalım oda benim gibi düşünüyor ben biriktirdikleri çok hoşuna gidiyor sağolsun benden habersiz tek kuruş harcaması her şeyde fikrimi sorarsanız müthiş pazarlık yapar ayrıcada pazara gittiğimizde benden daha güzel pazar gorur

Resmen içimi dokmusum yaa

Bana ev görmeye gelen getirmişti bir sürü fincan takımı hem büyük olanlardan hem küçük olanlardan kv verdim gitti bir sürü Bircan gelmişti onlarda da verdim
Yaa kim bilir belki alırken bütçemiz müsait değildi belki ihtiyacınız olmadığını düşündünüz insan öyle oluyor bazen dusunemiyor

Şimdi komşum geldi poaca ve tütü kurabiye yapar mısın diye rica etti bende tamam dedim malzemelerini getirmiş ben

Hazır fırın acicakken kendime de yapıp dondurucuya koyucam hem çıkartıp mikro dalgada ısıtıp servis ediyorum iyi oluyor

Ayrica bak iyi takip etmissin a101 nehir cok getiriyor.
Zuccaviyelerden daha uygun hem
Hemde sık geliyo ordan takip edilebilir.
Hatta bende bakim gorursekde yazariz yine burdan.

a101 deki zuccaciye ürünlerini ço kseviyorum ben de geçenlerde 4 tane kapaklı reçellik aldım tanesi 2 tl o kdr kullanışlı ki. o reçelliklere

13 yıl mı??? gözlerim pörtledi ben 2 senede değiştirdim kahve fincan takımımı bide o kadar çok hediye gelmişti ki 5 takım filan vardı hediye ettim onları 3 takıma düşürdüm. onları da tek takıma düşürmeyi düşünüyorum yavaş yavaş. eşim pek atmayı sevmez azaldığını görünce söyleniyo o yüzden evdeki şeyleri çaktırmadan elden çıkarıyorum :)))

Benim evimde fazla mutfak eşyası olmamasına rağmen bazen yine de bunalıyorum.
Ben evlenmeden önce biz ev aldık, bize çok hediye geldi.
Tencere setim, kahve fincanım, günlük su bardakları, .çay bardakları servis tabakları, tencereler, tavalar ve daha bir çok şeyi kullanıyorum. Çok bayılmasamda bir ikincisini almaya ihtiyaç duymadım. Hatta bir kısmını 1 yılda anneme taşımaya başladım bile.
Kışlık hazırlıkların sonuna yaklaştık
Sizce turşu için erkenmi, buralar hala çok sıcak

Alışveriş tutkusu bir anda biten bir şey değil
Sanırım doyuma ulaşmak ya da hayata bakış açının değişmesi gerekiyor
Ben anne olduktan sonra sorgular oldum hayatımı yaptıklarımı
Eskiden tişört çorap toka tabak çanak uygun ne bulursam alırdım ihtiyaç mı değil mi sorgulamadan
Şimdi de ata ata bitiremiyorum
Siz de bu sayfaları okuyarak ve kendinizi sorgulayarak aşarsınız

Ahh bende ilk evlendiğinde öyleydi bir sürü plastik ıvır zıvır doldurmuş buraları okudukça bı sürü leğen kıyafet ayakkabı falan attım almıyorum da senede bı kere alıyorum 5,6 parça dahada almıyorum ufak tefek çorap falan işte dikkat ediyorum elimden geldigince

Ben kurdum bir 10 gün oldu ama nerdesiniz bilmem vakit geçtikçe tursuluklarda pahalilasiyor aradan çıkardım serin bir yere koydum

Günaydın kızlar
Çatal kaşık takımı almak istiyorum ama nereden ne marka alsam biledim büyük ihtimal taksitle alicam bakalım kazıkların kararmaya başlamış aticam
ben a101e geldiğinde Nehirden 12 kişilik takım yapmıştım 3 sene önce çok da uygundu hepsi 86 liraya filan çıkmıştı galiba
çok da memnunum
tekrar gelir a101e bekleyin aceleniz yoksa

Tütü kurabiye nasil resim tarif varsa ben talibim :) adı kulaga hos geldi.

O recelliklerden bende de var kahvaltida kullaniyorum.

Ya bizde turk kahvesi surekli icilmez.
Bazen esimle iceriz genelde arkadaslarim gelince yapilir seviyo onlar isterler yaparlar.
Hep ayni model icim bayildi ciddi.
Ilk firsatda bende cikarim elden mutlu edim az kendimi.
Canim tatil nasil gidiyor?
Ben sadeleşirken atılacak diye ayırdım annem gördü aldı
Benden çıktı yani
O benimde basima geliyo
Bazen direk anneme veriyorum al naparsan yap diye.
merhaba hanımlar öğle tatiline a101e uğradım
3lü iç çamaşırı a101in kendi markasının 5 liraya inmiş 2 paket aldım 10 lira harcadım ihtiyacım vardı başka bişey almadım tuttum kendimi
Lastikleri iyi cikiyormu?
Ben hakmardan almistim attim.
Lastikleri tuhaf oldu.

ben sana alım kanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…