Ya su istanbulda kac milyon insan var tam bilmiyom ama 15milyon desek her biri 1 tl verse
Ahhh ulan begg.
Kanka pegasus parayla satiyodu sandovic icecek falan
Anadolujetle donerken hostes sandovic uzatti almadim once para isticek diye kucuk emrah gibi baktim.
Pegasusda icecek sandovic 17tl idi cunku.
Alin buyrun dedi uzatiyo hala eli havada baktim esimin yanindaki adam para vermedi acti hemen yedi parasiz la demek dedim.
Ayyyy yaaaa bak aklima geldi.
Kahvede alim ozaman
Sut tozu yokmuydu? Falan dedim.
Kekdemi alsaydim acaba ya
Strsten stresten :)İştah açılmış kanki hayırdır :)
Benim piknik tüpü var genelde onda balkonda kizartiyorum balık gibi köfte gibi şeylerihem ev korkmuyorum hem Ocak batmiyorKızlar birşey sorıcam
bu kızartma işlerini nerde yapıyosunuz
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs
kızartma mak da vermek istiyorum da.
Çaylara falanda acayip zam gelmiş dün %20 gibi aç kalicaz galiba bu gidislehaberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
Bence memnunlardir hakda ediyolar dicemde bizlerin sucu nehaberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
Kanka tavuk et vs. Gibi seyleri cift tarafli tavam var bide elekterkli izgaram onda kizartiyorum.Kızlar birşey sorıcam
bu kızartma işlerini nerde yapıyosunuz
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs
kızartma mak da vermek istiyorum da.
bence her ay 10 bın tl toplanıp girelim o zaman 30 ayda herkese sıra gelir :)off ne güzel olur yaKizlar ya bakin hele senede 10bin 30 kisiyiz dokunmaz bakin
Kredi bile cekilir
Gelin sizi ev sahibi yapim
Her sene 1ine ev.
30 senede 30 ev.
Toki, eminevim, emlak danismanligi,gayrimenkul danismanligi hepsi bende mevcut.
Imece usulu.
MisalMia- kanka 60li yaslarina yakin ev alcaM sana son siraya yazim seni sen zaten yasini gostermiyosun
Gune girdim dersin evine
Ahhh bu imkanlar.bence her ay 10 bın tl toplanıp girelim o zaman 30 ayda herkese sıra gelir :)off ne güzel olur ya
Şöyle 2+1 evim olsa başka hiç bişi istemem önce evim olsun eşyayı falan yavaş yavaşta hallederim bu aralar cokkk ihtiyacım var buna çünkü bu konuda öyle dertliyim ki çok doluyum ve İstanbul'da bı evim olmasib%1 ihtimal bile deill amann hayal işte hiç olmazsa umudumu kaybetmiyorumAhhh bu imkanlar.
Keske herkes gonlundeki evde otursa.
Arabayi alsa.
Yazlik alsa boyle bahceli bahceli.
Aslinda cok sey istemiyoruz ama imkanlar el vermiyor.
Yaaa ama icini bozma lütfenŞöyle 2+1 evim olsa başka hiç bişi istemem önce evim olsun eşyayı falan yavaş yavaşta hallederim bu aralar cokkk ihtiyacım var buna çünkü bu konuda öyle dertliyim ki çok doluyum ve İstanbul'da bı evim olmasib%1 ihtimal bile deill amann hayal işte hiç olmazsa umudumu kaybetmiyorum
Çok şükür yinede Halime kirada değilim ev kp evi sadece kışın gelirler ama benimseyemi yorum bide laflar laflar işte bana kalsa İst ev almam zaten sevmiyorum benimseyemedim bir türlü nedense alamasamda cabalamakta bişi en azından İstanbul'dan olmaz memleketten olur ne yapalım gücüm yettiği kadar artık pes etmiyorum sizin yazdıklarını okudum tamamen sıfırdan basladiginizii falan olabiliyoruz demekki dua etmek kalpten istemek önemli gerçekten bakalım zaman her şeyin ilaciYaaa ama icini bozma lütfen
Evet evler uctu
Evet abarttilar
Evet belki zorlanirsin ama imkansiz degildir ya.
Allah yar ve yardımcın olsun hep cok istemelisin bencede elbet olur geç de olsa.
İnan bana hani tek maasla kirada 2 cocuk buyuten okadar tanidiklarim ev sahibi oldu ki.
Allah herkesi ev sahibi yapsin insAllah.
Kac ay kaliyorlar sizinleÇok şükür yinede Halime kirada değilim ev kp evi sadece kışın gelirler ama benimseyemi yorum bide laflar laflar işte bana kalsa İst ev almam zaten sevmiyorum benimseyemedim bir türlü nedense alamasamda cabalamakta bişi en azından İstanbul'dan olmaz memleketten olur ne yapalım gücüm yettiği kadar artık pes etmiyorum sizin yazdıklarını okudum tamamen sıfırdan basladiginizii falan olabiliyoruz demekki dua etmek kalpten istemek önemli gerçekten bakalım zaman her şeyin ilaci
Belli olmuyor ki uzunsa kaldıkları oluyor kısada başka çocukları var ama ev onların işte kp o yüzden burada kalirlar şikayetçi değilim aslında iyiler ama insan bazen bunaliyo esinle tartışamiyorsun bişi diyemiyorsun falan işte bunada şükürKac ay kaliyorlar sizinle
Birde baska cocuklari yokmu hani onlarda da kalsalar.
Mantıyı yapma zimbirtisi nedir acaba merak ettimSelamlar.
Geçmişi akşama okurum kısmetse.
Bugün çok masraf yaptım ben
Tabqklarım kırıla kırıla kalmamıştı 6 tabak aldım. Salata kasesi aldım oğluma 6çift kalın çorap aldım. Etkinlik malzemeleri ve mantı yapmaya bir zımbırtı aldım.
50 tl harcadım.
Deterjan buldum. Bir market var oraya da bakıcam 7 kilo 19 tl bingo.
Daha uyguna bulamam orda ama
Kartta da bonus var.cebimden para çıkmaz şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?