Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kanka pegasus parayla satiyodu sandovic icecek falan
Anadolujetle donerken hostes sandovic uzatti almadim once para isticek diye kucuk emrah gibi baktim.
Pegasusda icecek sandovic 17tl idi cunku.
Alin buyrun dedi uzatiyo hala eli havada baktim esimin yanindaki adam para vermedi acti hemen yedi parasiz la demek dedim.

Ayyyy yaaaa bak aklima geldi.
Kahvede alim ozaman
Sut tozu yokmuydu? Falan dedim.
Kekdemi alsaydim acaba ya

İştah açılmış kanki hayırdır :)

haberlerde okudum motorlu taşıtlar vergisine %40 zam gelmiş
gelir vergisine ve emlak vergilerine de gelmiş 2018 yılı itibariyle
ne desem boş
Bence memnunlardir hakda ediyolar dicemde bizlerin sucu ne
Ah neler varda konuscak yarabbi sukur diyoruz
Kızlar birşey sorıcam
bu kızartma işlerini nerde yapıyosunuz
ocaktamı
kızartma mak
balkonda vs

kızartma mak da vermek istiyorum da.
Kanka tavuk et vs. Gibi seyleri cift tarafli tavam var bide elekterkli izgaram onda kizartiyorum.
Ama patates biber balik patlican o tarz herseyi ocakda kizartiyorum.
Tavada

bence her ay 10 bın tl toplanıp girelim o zaman 30 ayda herkese sıra gelir :)off ne güzel olur ya

bence her ay 10 bın tl toplanıp girelim o zaman 30 ayda herkese sıra gelir :)off ne güzel olur ya
Ahhh bu imkanlar.
Keske herkes gonlundeki evde otursa.
Arabayi alsa.
Yazlik alsa boyle bahceli bahceli.
Aslinda cok sey istemiyoruz ama imkanlar el vermiyor.

Ahhh bu imkanlar.
Keske herkes gonlundeki evde otursa.
Arabayi alsa.
Yazlik alsa boyle bahceli bahceli.
Aslinda cok sey istemiyoruz ama imkanlar el vermiyor.
Şöyle 2+1 evim olsa başka hiç bişi istemem önce evim olsun eşyayı falan yavaş yavaşta hallederim bu aralar cokkk ihtiyacım var buna çünkü bu konuda öyle dertliyim ki çok doluyum ve İstanbul'da bı evim olmasib%1 ihtimal bile deill amann hayal işte hiç olmazsa umudumu kaybetmiyorum

Yaaa ama icini bozma lütfen
Evet evler uctu
Evet abarttilar
Evet belki zorlanirsin ama imkansiz degildir ya.
Allah yar ve yardımcın olsun hep cok istemelisin bencede elbet olur geç de olsa.
İnan bana hani tek maasla kirada 2 cocuk buyuten okadar tanidiklarim ev sahibi oldu ki.

Allah herkesi ev sahibi yapsin insAllah.

Çok şükür yinede Halime kirada değilim ev kp evi sadece kışın gelirler ama benimseyemi yorum bide laflar laflar işte bana kalsa İst ev almam zaten sevmiyorum benimseyemedim bir türlü nedense alamasamda cabalamakta bişi en azından İstanbul'dan olmaz memleketten olur ne yapalım gücüm yettiği kadar artık pes etmiyorum sizin yazdıklarını okudum tamamen sıfırdan basladiginizii falan olabiliyoruz demekki dua etmek kalpten istemek önemli gerçekten bakalım zaman her şeyin ilaci

Kac ay kaliyorlar sizinle
Birde baska cocuklari yokmu hani onlarda da kalsalar.

Kac ay kaliyorlar sizinle
Birde baska cocuklari yokmu hani onlarda da kalsalar.
Belli olmuyor ki uzunsa kaldıkları oluyor kısada başka çocukları var ama ev onların işte kp o yüzden burada kalirlar şikayetçi değilim aslında iyiler ama insan bazen bunaliyo esinle tartışamiyorsun bişi diyemiyorsun falan işte bunada şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
tr_lelli sağol canım tatil iyi gidiyor
tesis kalabalık değil boş da değil ağustosta 2400 kişi varmış şimdi 800 falan dedi garson
O yüzden havuz da sahili de ferah ferah kullanabiliyorsun
Yani daha sakin bir ortam var hava sıcak
Açıkcası bu sene bu kadar geç tarihe kaldık diye stres yapmıştım boşuna yapmışım

Selamlar.
Geçmişi akşama okurum kısmetse.
Bugün çok masraf yaptım ben
Tabqklarım kırıla kırıla kalmamıştı 6 tabak aldım. Salata kasesi aldım oğluma 6çift kalın çorap aldım. Etkinlik malzemeleri ve mantı yapmaya bir zımbırtı aldım.
50 tl harcadım.
Deterjan buldum. Bir market var oraya da bakıcam 7 kilo 19 tl bingo.
Daha uyguna bulamam orda ama
Kartta da bonus var.cebimden para çıkmaz şuan için

Mantıyı yapma zimbirtisi nedir acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…