Benim kuzumda kitap kurdu bi d&r goz atayim dedim sıpa tepemde bitti 2 kitap secti bile.
Bu sene turkce ogretmenine takti cok seviyo.
5.sinifdaki turkce ogretmeniyle sıkintiliydik pek sevmiyordu.
Bu sene ki ogretmen adini ezberlemis diye bile seviniyor.
Kitaplari okulada goturcekmis.
Ogretmeni sevince bu cocuklar nasil mutlu ya.
kizlar ben kitapyurdundan aliyorum hep, orada 30 tl üzeri kargo bedava, hemde kitaplar gayet düzgün geliyor 2-3 günde. Kitap aldikça ya da sitede okuduğun kitaba yorum yaptikça puan kazaniyorsun, sonra o puanla da kitap alabiliyorsun, tavsiye ederim. Bu arada ne okuyorsunuz ? Ben Ince Memed e basladım dün geceGrip oldu. Gribi geçti ama astımını tetikledi. Nefes almakta zorlanıyo yavrum. Sağol canım,seninkinede geçmiş olsun. Kime sorsam hasta zaten. Allah herkese acil şifalar versin.
Evet,60 lira üzeri kargo bedava. Bende severim kış günleri.çocuk okulda,eş işte olunca,bide ben aklıma gelip tv-radyo açmam hiç. Sessiz sessiz beklerim dönmelerini. Kitap arkadaş oluyo gerçekten. Ama itiraf edeyim bazen Kendime alacağıma oğluma alayım diyorum. Keşke arkadaşlarımdan birisi bari sevseydi okumayı,değiştirir okurduk ama yok malesef ..
Saol canimMutlaka güzel olur. Şimdiden Allah kabul etsin inşallah. Ellerine sağlık canım
Bakim bende o siteyekizlar ben kitapyurdundan aliyorum hep, orada 30 tl üzeri kargo bedava, hemde kitaplar gayet düzgün geliyor 2-3 günde. Kitap aldikça ya da sitede okuduğun kitaba yorum yaptikça puan kazaniyorsun, sonra o puanla da kitap alabiliyorsun, tavsiye ederim. Bu arada ne okuyorsunuz ? Ben Ince Memed e basladım dün gece
Ben kisin cok usurum evimde serin oluyo.Selam kızlar
Bu hafta sonu hep evdeyim. Dinlenmeye ihtiyacım var.
Yaz döneminde hem sporu düzenli yapamadım hem de orada burada gezerken malesef kilo aldım. Sabah tartıldım. 65 kiloyum ve çok rahatsız oluyorum. Ama diyete başlama gücünü bulamıyorum kendimde. Tuhaf bir kısır döngü içindeyim.
Derin dondurucu bakmadık. Şimdi masraf etmeyelim dedik. Şu karttaki taksitler azalınca bakarız belki. Aslında patlıcan biber kızartıp koymak istiyordum. Bir de dolmalık biner. Nasip değilmiş.
Kek yaptım oğluma. Kitabımı okuyorum. Namazımı kıldım. Bu kış spor salonuna gitmeyeceğim.
Yaz başlangıcında evde giydiğim eşohmalrı atmıştım. Bir tane. Kalmış. Lc den almıştım içi polar gibi. Çok sıcak oldu.
Siz evde ne giyiyorsunuz. Aslında spor için aldığım taytlarım var ama üstüne uzun t shirt yok. Evdekilere idare etmek isterim. O taytları eskiteyim bu kış diyorum. Bakalım lc den filan uzun t shirt bulabilecek miyim
Ben aldım ve kendimi kocaman hissediyorum.Ayrica M maviduvar1 ben yaz boyunca kilo almadim ama veremedimde.
Kısın alirim sanirim
Hele bu ara hic dikkat etmiyorum.
Nutellada kasikladim.
Cigkofteleride goturdum
Sandovicleride.
57 küsürlerde geziyorum.
Bi 54leri goremedim gitti ya.
Almiyorumda vermiyorumda noldu anlamadim.
Bende nette bı tarifte sıcak koyun diye yazıyordu öyle koydumBen sütü soğuk koydum. Sıcak olacağını bilmiyordum.
kizlar ben kitapyurdundan aliyorum hep, orada 30 tl üzeri kargo bedava, hemde kitaplar gayet düzgün geliyor 2-3 günde. Kitap aldikça ya da sitede okuduğun kitaba yorum yaptikça puan kazaniyorsun, sonra o puanla da kitap alabiliyorsun, tavsiye ederim. Bu arada ne okuyorsunuz ? Ben Ince Memed e basladım dün gece
var canim var hemde 3-4 tezgahda gordum.Bamya arıyodum kaç zamandır. 2 manav var ikisindede yok. tr_lelli ümit oldun. Bitmiştir artık diyodum
ahmet şerif izgören ben de severim, her tarzdan kitap okumaya çalışıyorum, daha çok 'ölmeden önce okunması gereken kitaplar' gibi listelerden kitaplar seçiyorum, genelde severek bitirdiğim kitaplar oluyorÇok iyi oldu bakayım ben oraya bir. Avucunuzdaki kelebek i okumuştum en son. Ahmet şerif izgören in. Onun kitaplarını seviyorum. Canan tan,ayşe kulin de seviyorum. Akşamda burdan kk dan tavsiye alıp,3 roman,2 de kişisel gelişim sipariş verdim. Maria kondonun kitaplarından.
Aslında ben kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem. Onları başka bir kafayla okumak gerekiyo sanırım,benim hayatıma etki etmiyo çok fazla aslında.
Hosbuldum cnm gecmis olsunHoşgeldintr_lelli
Dün oğlumu hastaneye götürdük
Hafif öksürüğü vardı
45 lira hastane 50 eczane
20 manav 40 lirada markete harcadık
Bugün evdeyiz harcama yok
Bazi ünlü mom'lar bloggerler kitap cikariyo hatta blog yazilarini begendigim biri var kitabi basilcakmis bekliyorum.Çok iyi oldu bakayım ben oraya bir. Avucunuzdaki kelebek i okumuştum en son. Ahmet şerif izgören in. Onun kitaplarını seviyorum. Canan tan,ayşe kulin de seviyorum. Akşamda burdan kk dan tavsiye alıp,3 roman,2 de kişisel gelişim sipariş verdim. Maria kondonun kitaplarından.
Aslında ben kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem. Onları başka bir kafayla okumak gerekiyo sanırım,benim hayatıma etki etmiyo çok fazla aslında.
Ay ne iyi oldu her telden paylasmamiz bakin siteleri ogreniyoruz sizlerdenSelamlar.bugün dışarı çıktık. Bonus vardı kullandık deterjan salça oğluma dergi oyun hamuru aldık.
Çay içtik orayada 15 verdik.
Yemeği babam ısmarladı açık havada ızgara keyfi yaptık çok iyi oldu kışa girerken.
Eve geldim kombiyi yaktık dün bakımını yaptırmıştık. Erken başladık ama üşüyüp hasta olmaktan iyidir.
Birde 5 kutu süt aldık.sütlere zam gelmiş sütaş 4 tl olmuş.
10 kilo 20 tl olan deterjanda kaldıysa alıcam.
Kitaplarınızı kitap yurdundan alabilirsiniz. Ben çok okurum oğlumunda 60 tane kitabı var 40 tanesini kitap yurdundan almışızdır.
Hem uygun oluyor takip edin 20 tl üzerine 1 tl kargo ödüyorum. 2 3 ayda bir toplu alırım. Okumazsam daralırım.
Bazen bütçemi aşıyor değiştirecek bir arkadaşım yok çevremde. Üniversitefen bir arkadaşım var o da çok uzakta ptt den göndersek git al gel yol parası kargo parası tekrar gönder aynı paraya geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?