Küçük Düşün Büyük Olsun!

Birazdan evimize bakmaya gidecez bakalım son durumu ne.. bi de arkadaslar arsa düşünüyor oraya bakacaz beraber. Evde de işler duruyor hicbirsey yapamadim, bari makinaya çamaşır atıp ciksam :)

kizlar ben kitapyurdundan aliyorum hep, orada 30 tl üzeri kargo bedava, hemde kitaplar gayet düzgün geliyor 2-3 günde. Kitap aldikça ya da sitede okuduğun kitaba yorum yaptikça puan kazaniyorsun, sonra o puanla da kitap alabiliyorsun, tavsiye ederim. Bu arada ne okuyorsunuz ? Ben Ince Memed e basladım dün gece

Selam kızlar
Bu hafta sonu hep evdeyim. Dinlenmeye ihtiyacım var.
Yaz döneminde hem sporu düzenli yapamadım hem de orada burada gezerken malesef kilo aldım. Sabah tartıldım. 65 kiloyum ve çok rahatsız oluyorum. Ama diyete başlama gücünü bulamıyorum kendimde. Tuhaf bir kısır döngü içindeyim.
Derin dondurucu bakmadık. Şimdi masraf etmeyelim dedik. Şu karttaki taksitler azalınca bakarız belki. Aslında patlıcan biber kızartıp koymak istiyordum. Bir de dolmalık biner. Nasip değilmiş.
Kek yaptım oğluma. Kitabımı okuyorum. Namazımı kıldım. Bu kış spor salonuna gitmeyeceğim.
Yaz başlangıcında evde giydiğim eşohmalrı atmıştım. Bir tane. Kalmış. Lc den almıştım içi polar gibi. Çok sıcak oldu.
Siz evde ne giyiyorsunuz. Aslında spor için aldığım taytlarım var ama üstüne uzun t shirt yok. Evdekilere idare etmek isterim. O taytları eskiteyim bu kış diyorum. Bakalım lc den filan uzun t shirt bulabilecek miyim

Mutlaka güzel olur. Şimdiden Allah kabul etsin inşallah. Ellerine sağlık canım
Saol canim
Bakim bende o siteye
Aslinda ben hic netten kitapdan almadim
Ilk olacak
En son ugur babat "seni en cok ben sevdim" kitabini okudum.
Epeydirde elimde kitap yok.
Canan tan ın bir cok kitabini okudum belki benzer konular ama ben seviyorum onun dilini.
Sinan Akyüz ün kitaplarindan okudum.
Suan aslinda yine Canan Tan kitabi var aklimda ama bir de degistirsem artik dili genelde ayni diyorum.
Akici surukleyici bi kitap bakmam gerek.
Oglum secti ben hala karar veremedim.

Ben kisin cok usurum evimde serin oluyo.
Havlu polar tabirli pijamalarimi seviyorum.
Ama bense eledim epey bisiler 1 takim kaldi ondan.
Alicam.
Bel kısmı sıkmamali ya tayt gibi saracak ya da daha bol salas olcak
Genelde evde salaş seviyorum ama beni sıkmayan bol seylerle daha rahat ediyorum.

Kızlar hava yagmurlu ve soguk.
Annem pazara cikmicam dedi bende pazar arabasini almadim ouf kollarim koptu begg.
Bide pazardan cikinca semsiyeyimi tutim posetlerimi bilemedim.

10tl peynir aldim (bizim pazarin peynircisi meshurdur kuyruk olur onunde sira beklersiniz)

Yarim kilo bamya aldim kendime 5tl.

Kornison aldim yarim kilo 6tl
(Ben tursu kurmuyorum erbaslar pek sevmiyo 1 sene kurduk komsumla oturup ben yedim) oglumda sadece kornison seviyo ona aldim istiyordu.

2 bag kara lahana aldim 4tl
Kivircik aldim 2 tl.
2 bag maydanoz 1.5 tl.
Limon aldim 4tl
1 kg patlican 1.75krs.
Domates 1.5kilo 2.5tl
Yarim kilo sivri biber 2tl
1kg ispanak 3.5tl

Ya meyvede alasim vardi ama artik tasiyamadim.

Armut vardi guzeldi elma vardi uzum vardi arabasiz gidersem boyle olur.

40tl kadar pazarda gitti.
10tl artti ordan.

Kucuk bir pasta aldim kartla 30tl ona cektirdim.
Bugdayda annemde varmis almadim.

Simdi nerden baslasam.

Lahanalari haslayip buzluga koycam.
Ispanaklar temizlencek.
Ütü duruyor daha.

Hic de yapasim yok ya.

Ayrica M maviduvar1 ben yaz boyunca kilo almadim ama veremedimde.
Kısın alirim sanirim
Hele bu ara hic dikkat etmiyorum.
Nutellada kasikladim.
Cigkofteleride goturdum
Sandovicleride.
57 küsürlerde geziyorum.
Bi 54leri goremedim gitti ya.

Almiyorumda vermiyorumda noldu anlamadim.

Ben aldım ve kendimi kocaman hissediyorum.
Nasıl vereceğimi biliyorum ama o gücü kendimde hissedemiyorum.
Bizim ev sıcak oluyor. Polar giyemem evde. Öne uzun üst bakayım. Bulursam taytlarla giyerim. Onları da eskitmiş olurum bu sayede.

Çok iyi oldu bakayım ben oraya bir. Avucunuzdaki kelebek i okumuştum en son. Ahmet şerif izgören in. Onun kitaplarını seviyorum. Canan tan,ayşe kulin de seviyorum. Akşamda burdan kk dan tavsiye alıp,3 roman,2 de kişisel gelişim sipariş verdim. Maria kondonun kitaplarından.
Aslında ben kişisel gelişim kitaplarını pek sevmem. Onları başka bir kafayla okumak gerekiyo sanırım,benim hayatıma etki etmiyo çok fazla aslında.

Bamya arıyodum kaç zamandır. 2 manav var ikisindede yok. tr_lelli ümit oldun. Bitmiştir artık diyodum

Selamlar.bugün dışarı çıktık. Bonus vardı kullandık deterjan salça oğluma dergi oyun hamuru aldık.
Çay içtik orayada 15 verdik.
Yemeği babam ısmarladı açık havada ızgara keyfi yaptık çok iyi oldu kışa girerken.
Eve geldim kombiyi yaktık dün bakımını yaptırmıştık. Erken başladık ama üşüyüp hasta olmaktan iyidir.
Birde 5 kutu süt aldık.sütlere zam gelmiş sütaş 4 tl olmuş.
10 kilo 20 tl olan deterjanda kaldıysa alıcam.

Kitaplarınızı kitap yurdundan alabilirsiniz. Ben çok okurum oğlumunda 60 tane kitabı var 40 tanesini kitap yurdundan almışızdır.
Hem uygun oluyor takip edin 20 tl üzerine 1 tl kargo ödüyorum. 2 3 ayda bir toplu alırım. Okumazsam daralırım.
Bazen bütçemi aşıyor değiştirecek bir arkadaşım yok çevremde. Üniversitefen bir arkadaşım var o da çok uzakta ptt den göndersek git al gel yol parası kargo parası tekrar gönder aynı paraya geliyor.

Bamya arıyodum kaç zamandır. 2 manav var ikisindede yok. tr_lelli ümit oldun. Bitmiştir artık diyodum
var canim var hemde 3-4 tezgahda gordum.
Buyuk olanlar 8tl
Kucuk olanlar 10tl
Benim tayfa yemiyo kendime gore aldim.
Ucuz olsa buzluguda atardim ama pahali ya.

Tursuluklar bile 5tl hep

ahmet şerif izgören ben de severim, her tarzdan kitap okumaya çalışıyorum, daha çok 'ölmeden önce okunması gereken kitaplar' gibi listelerden kitaplar seçiyorum, genelde severek bitirdiğim kitaplar oluyor

Hoşgeldin tr_lelli
Dün oğlumu hastaneye götürdük
Hafif öksürüğü vardı
45 lira hastane 50 eczane
20 manav 40 lirada markete harcadık
Bugün evdeyiz harcama yok
Hosbuldum cnm gecmis olsun
Hava degisimimi oldu dicemde yine salgin var.
Insanlar cogaldi betonlastik mikroplar artti resmen

Bazi ünlü mom'lar bloggerler kitap cikariyo hatta blog yazilarini begendigim biri var kitabi basilcakmis bekliyorum.
Yeni arayislardayim bende.
Bi tane daha ig annesi cikarmis kitap eglenceli biseye benziyo okurken gulumsemek , dusunmek, msj almak, kendimi gunluk olagan seyleride bulmak istiyorum aslinda ben.
Aay tipki ben yaa iste basimiza gelen seyler iste falan demek istiyorum

hihieved nickli ig annesi cikarmis icerigi sanki gulumsetir cinsten ona taktim ismi yuzunden metroda falan okumam ama

Ay ne iyi oldu her telden paylasmamiz bakin siteleri ogreniyoruz sizlerden
Kesinlikle haklisin en yakin d&r avm de var burda
Git gel yol parasi falan.
Bir ara ben 2.el kitap satan bi abi var burda onun dukkandan aliyodum ama ben yeni kitap seviyorum.
Dokusunu kokusunu yeni olmali.
Almadim daha ordan.
Ama oglum icin degistigim oldu.
Verip ufak bir mebla oduyordum uzerine bazen parada almiyordu degisiyordum.

Ben de çok okurum. Hatta akşamları hep okurum. Tv izlemem. Dizilere gıcığım.
Bugün kayıp sembolü bitirdim. Namazımı kılıp Yen'i kitabıma başlayacağım.
Bütün kitaplarımıkitap yurdundan alıyorum.
Oğlumokumayı sevmiyor. 12 yaşında. Acaba ona ne alsam. Nasıl sevdirebilirim okumayı.

Selam arkadaşlar bugün arabam için kan akıttık türbede Allah kazasız belasız sürmemi nasip etsin inşallah :) Horoza 40 Tl verdim 5 Tl kesen amcaya verdim 10 TL de türbede bağış kutusuna attım.

Park da sıkıntım var babam bugün çalıştırdı beni kaldırıma yanaşma sıfır yanaşma falan aslında orda oldu ama eve geldik yağmur başladı park etmemi beğenmedi birazcık kızdı.Ya ne zaman usta parkçı olacağım ben.Bu konuya canım sıkılıyor.

Bugün ilk terfili maaşımı aldım beklediğimden çok geldi.Allah bereket versin.2.500 kredi ödememe ayırdım 2000 kredi kartı borcu ödeyeceğim ekstremin tamamını.200 faturalara ayırıp 1000 tl yi ayıracağım.

Kumbarama her ay 100 tl bilezik için atmak istiyordum ama annem çeyrek al en azından değerlenir dedi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…