- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
beren_naz hayırlı olsun inşallah araban
Kumbaramdan 100 lira çıktı. Bir kısmı kağıt beşilikletden oluşuyor. Geri kalan madeni. Bir ara bütünletirim artık.
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin canımSelam arkadaşlar bugün arabam için kan akıttık türbede Allah kazasız belasız sürmemi nasip etsin inşallah :) Horoza 40 Tl verdim 5 Tl kesen amcaya verdim 10 TL de türbede bağış kutusuna attım.
Park da sıkıntım var babam bugün çalıştırdı beni kaldırıma yanaşma sıfır yanaşma falan aslında orda oldu ama eve geldik yağmur başladı park etmemi beğenmedi birazcık kızdı.Ya ne zaman usta parkçı olacağım ben.Bu konuya canım sıkılıyor.
Bugün ilk terfili maaşımı aldım beklediğimden çok geldi.Allah bereket versin.2.500 kredi ödememe ayırdım 2000 kredi kartı borcu ödeyeceğim ekstremin tamamını.200 faturalara ayırıp 1000 tl yi ayıracağım.
Kumbarama her ay 100 tl bilezik için atmak istiyordum ama annem çeyrek al en azından değerlenir dedi karar veremedim
Spor salonuna mı gidiyorsun canımbugün evdeydim harcamam yok
spor yaptım çamaşır yıkadım şimdi zeytinyağlı taze fasülye yapacağım yarın için
4 kilo vermiş bulunuyorum
gözümün önünde cheesecakeler hamburgerler neyse 2 kilo daha verirsem yiyeceğim
kitapları okuoku dan alıyorum ben de
baya uygun fiyatlar kitapçılara göre oraya da bakabilirsiniz kızlar
yok canım spor salonuna gitmiyorumSpor salonuna mı gidiyorsun canım
Ben evde yapıyorum genelde. Geçen yıl salona gittim ama bana göre değil. Devam ettiremedim.
Evde Leslie filan yapıyorum. Sen ne yapıyorsun.
Ben uzun zaman evde Leslie yaptım. Geçen yıl dalına gittim. Ama devam ettiremedim. Geçen haftadan itibaren tekrar başladım. Leslie yapıyorum yine. Biraz kilo aldım. Önce kardiyo ile vereyim sınra bölgesel çalışırım.yok canım spor salonuna gitmiyorum
evde zumba yapıyorum hem dans hem fitness gibi düşünebilirsin
internetten açıp yapıyorum beğendiğim videoları
ben de 2017nin başından beri yaklaşık 6 kilo aldım zaten yemeyi çok seviyorum yedikçe yedimBen uzun zaman evde Leslie yaptım. Geçen yıl dalına gittim. Ama devam ettiremedim. Geçen haftadan itibaren tekrar başladım. Leslie yapıyorum yine. Biraz kilo aldım. Önce kardiyo ile vereyim sınra bölgesel çalışırım.
Ben 2012 den beri yapıyorum ama en kötü yanı biraz bırakınca vücut tuhaf bir şekil alıyor. Yazın orada burada idik. Pek yapamadım. Karnım mide bölgem şekilsiz birşey oldu. Hemen şişiyprum.ben de 2017nin başından beri yaklaşık 6 kilo aldım zaten yemeyi çok seviyorum yedikçe yedim
ağustos başında zumbaya başladım 2 ayda 4 kilo gitti inşallah sen de verirsin
leslie ben de yaptım ama bana daha çok hoplamalı zıplamalı şeyler lazım sıkılıyorum o yüzden zumbaya başladım çok eğlendiriyor
spor çok nankör maalesef bırakır bırakmaz eskiye dönülüyorBen 2012 den beri yapıyorum ama en kötü yanı biraz bırakınca vücut tuhaf bir şekil alıyor. Yazın orada burada idik. Pek yapamadım. Karnım mide bölgem şekilsiz birşey oldu. Hemen şişiyprum.
Ben de yemeyi çok seviyorum ama artık dikkat edeceğim.
Bu sabah 65 idim. Şöyle bi 60 olsam tadından yenmez vallaji
Kesinlikle...spor çok nankör maalesef bırakır bırakmaz eskiye dönülüyor
o yüzden en azından haftada 1 yapmak hiç bırakmamak lazım
şekillenmek için en hızlı sonuç veren pilates ama onu da arada yapmak lazım tamamen bırakmamak lazım
2. El aldım bir ara şeffaf jelatin ile dışını kaplayıp kullandım. Merkezde şuan gidip almam imkansız.aradaki farkı ödüyordum.Ay ne iyi oldu her telden paylasmamiz bakin siteleri ogreniyoruz sizlerden
Kesinlikle haklisin en yakin d&r avm de var burda
Git gel yol parasi falan.
Bir ara ben 2.el kitap satan bi abi var burda onun dukkandan aliyodum ama ben yeni kitap seviyorum.
Dokusunu kokusunu yeni olmali.
Almadim daha ordan.
Ama oglum icin degistigim oldu.
Verip ufak bir mebla oduyordum uzerine bazen parada almiyordu degisiyordum.
Bende sevmem dizi.takip ettiğim program yoktur. Gün bpyu tv açılmasa aklıma gelmez. Hatta baxen eşim geldiğinde açarız.Ben de çok okurum. Hatta akşamları hep okurum. Tv izlemem. Dizilere gıcığım.
Bugün kayıp sembolü bitirdim. Namazımı kılıp Yen'i kitabıma başlayacağım.
Bütün kitaplarımıkitap yurdundan alıyorum.
Oğlumokumayı sevmiyor. 12 yaşında. Acaba ona ne alsam. Nasıl sevdirebilirim okumayı.
Hayatımda spor hiç yapamadım. Az yürüsem 2 kilo veriyorum nasıl birşeyse. Ağladım mı 5 kilo gidiyor 50 yi sabitleyemiyorum. Yksek kalorili içecekler tüketiyorum. Arkadaşlarım özeniyor ama ben şikayetçiyim bu durumdan. Yürüyüş yapmayı severim ama kilo vercem korkusuna kuluçkaya yatmış tavuk gibiyim.Kesinlikle...
ben pilates cumba gibi değil de sürekli yapabileceğim şeyleri tercih ediyorum. Pilatesten korkuyorum. Hoca eşliğinde yapmak gerek. Yürüyorum bazen. İnstagramda takip ettiğim bir var. Onun hareketlerini yapıyordum bir ara
Ama şimd önce kardiyo ile biraz kilo vermem lazım.
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin canım
araba sürmek babadan da kocadan da öğrenilmiyor ben onlarla çok heyecan yapıyordum
baktım olmayacak tek başıma çıktım bir gün sabahın köründe işe gittim boş yer buldum uğraşa uğraşa parkettim arabadan indiğimde elim ayağım buz kesmişti
tek başına sürülmeden olmuyor zamanla park ederken de pratikleşiyorsun
hala çok aktif kullanmıyorum bu istanbul trafiğine tahammülüm yok ama en azından tek başıma sürebiliyorum
yakın mesafelere gidip gelebiliyorum
Kitap okumayı bende çok severim
D&r ve kitap yurdu benimde favori sitelerim
Bir ara korsan da alıyordum
Elimde okunacak kitap bayağı birikti
Kendime söz verdim
Bir süre almayacağım
Yarın bende diyete başlıyorum
Sene başından beri 3 kilo ver 5 kilo al
Kısır bir döngüdeyim
Tatil bitti bayram bitti
Sendromlu pazartesime diyet programı da eklesem tadından yenmeyecek
Hayirli olsun araban, ben de 3 yildir aktif araba kullaniyorum ama halen iyi parkettiğim söylenemez:)) Benim babam da cok sinirlendi, ondan ögrenemedim, sonra nişanliyken eşim öğretmişti, nişanlilik döneminin avantajini kullandim, şimdi olsa belki ondan da öğrenemezdim :)) biyere gidince en kolay parkedilesi yeri buluyorum sonra uzakta olsa yürüyorum. Avmlerde falan parketmek içinde videolar izledim, mantiğini anladim, sensörün yardimiyla parkediyorum.Canım ben de buradaki zayıflama yarışmalarına katıldım iyi oluyor yemek yerken frenliyor.Gerçi ben de tam anlamıyla yrn başlıyorum diyete inşallah veririm 2 yıl evvel 10 kilo vermiştim diyetisyenle.
Bende sendromlu pazartesi bitti artık sendromlu park yeri bulma park edebilme başladı :))
Hayirli olsun araban, ben de 3 yildir aktif araba kullaniyorum ama halen iyi parkettiğim söylenemez:)) Benim babam da cok sinirlendi, ondan ögrenemedim, sonra nişanliyken eşim öğretmişti, nişanlilik döneminin avantajini kullandim, şimdi olsa belki ondan da öğrenemezdim :)) biyere gidince en kolay parkedilesi yeri buluyorum sonra uzakta olsa yürüyorum. Avmlerde falan parketmek içinde videolar izledim, mantiğini anladim, sensörün yardimiyla parkediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?