- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Rengi biraz daha beyaz oluyor onun için koyuyorum bendee bakalım daha önce eltimle yaptık iki kere bunu tek başıma yapicam olur insallahYakalarim sizi :)
Hic sütle yapmadim bu sefer azicik bende koyup denicem.
Bakalim nasil olcak.
Bende gram gram biriktiriyorum.kuyumcular hep öyle diyo ama,bilezik içinse gram yada ata olarak biriktirin diye.
Ev hanımıyım ben ama öyle ata yapamam. Para olunca da harcıyorum malesef. O yüzden bende gram olarak biriktiriyorum
22 ayar oluyo diye biliyorumGünaydınlar. :)
Bilezik için olan gr altını 22 ayar mı yoksa 24 ayar olanlardan mı biriktiriyorsunuz?
Ben rengini seffaf seviyorum yani koyu kivamli ama berrak.Rengi biraz daha beyaz oluyor onun için koyuyorum bendee bakalım daha önce eltimle yaptık iki kere bunu tek başıma yapicam olur insallah
22 ayar oluyo diye biliyorum
Gr parana gore aliyosun.
Zaten daha dusuk ayardakiler hediyelik bilezik diye geciyo bozarken para etmiyo
HosbuldumSelam bayanlar,
Hoşgeldintr_lelli
Ben bugün ilk defa kendim aşure yaptım. Bende iki bardak süt koydum rengi daha beyaz oldu.
Saol canim hosbuldum.Sitenin birinde iki çeşit gr altın fiyatı gördüm de, bilezikler de genelde 22 ayar olduğundan herhalde 22 ayar biriktiriyorlardır dediğin gibi.
Hoşgeldin bu arada lelli, ıssızdı sensiz buralar :)
Mesela
Bak isciliksiz diyo 22 ayar ama 24gr.
Gr arttikca mebla artiyo
Benim aklimdaki kalinlik boyle ama okadar para biriktiremem 6 ayda.
Daha dusuk gr alicam mecbur ama 22 ayar olacak.
Eki Görüntüle 2050820
Bazilari kâr almiyor ondan olabilir mi?Hesaplayınca gr ı 146 küsuratlı bir rakama denk geliyor.
bigpara diye bir siteden bakıyorum ben. orada 22 ayar altın gr ı daha düşük yazıyor.
Benim devreler yandı lelli
Şeffaftan biraz koyu oluyor. Biz böyle gördük alıştık.Hosbuldum
Kivami peki sut koyunca seffaf mi oluyo yoksa hani koyu bir renk mi koyudan kastimi anlatabildim mi ya
Seffafdan daha bulanik diyim
Cunku hic sutle denemedim
Sütü sıcak koymak gerekiyormuş ayy inşallah güzel olur şimdiden afiyet olsunBen rengini seffaf seviyorum yani koyu kivamli ama berrak.
Bakalim nasil olacak benimkide.
Her sene yapan biri degilim Allah yardim eder artik
Aksama bakalim nasil olcakSütü sıcak koymak gerekiyormuş ayy inşallah güzel olur şimdiden afiyet olsun
Günaydınlar. :)
Bilezik için olan gr altını 22 ayar mı yoksa 24 ayar olanlardan mı biriktiriyorsunuz?
Sütü sıcak koymak gerekiyormuş ayy inşallah güzel olur şimdiden afiyet olsunBen rengini seffaf seviyorum yani koyu kivamli ama berrak.
Bakalim nasil olacak benimkide.
Her sene yapan biri degilim Allah yardim eder artik
Ben sütü soğuk koydum. Sıcak olacağını bilmiyordum.Sütü sıcak koymak gerekiyormuş ayy inşallah güzel olur şimdiden afiyet olsun
Mutlaka güzel olur. Şimdiden Allah kabul etsin inşallah. Ellerine sağlık canımAksama bakalim nasil olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?