Küçük Düşün Büyük Olsun!

yenidennn çok tşk ederim amin inşallah.Evet izliyorum videoları arada iyi oluyor

Tazminatı kullanıp aylara bölecekseniz zarar olmaz mı bozdukça.
Ama başka bir birikimi kullanacaksanız böle bilirsiniz. Altın euro gibi.

Aşure gününüz mübarek olsun selamün aleyküm hanımlar.
Tazminatın hepsini kullanmak istemiyoruz,başka birikim yine altın var bozmaktansa sanırım tazminatın bir kısmını tl de tutup kalanı altın euro falan almak mantıklı olacak sağol canım
Toplam ne geçecek elinize?
Sanırım 30 bin civarı canım yarın göreceğiz canım

Selamlar
tr_lelli Allah kabul etsin canım
Kumbaraya bugün 8 tl gitti,bu ara benim birikim aksayabilir kızlar malum eşim işsiz,biraz bekleyecek iş aramak için,beklediğimiz bir yer var olmadı ben artık kendi ailemin ya da ablamın olduğu yerde yaşamak istiyorum,oralardan iş bakacak,eniştemin çevresi geniş kendisi esnaf yardımcı olur sanırım.Burda yalnızım ve bizi buraya bağlayan birşey yok.Hakkımızda hayırlısı

Bazen aynı şeyi bende düşünüyorum. İlgisini çekecek bir kitap bulabilsek okur mu acaba diye..
Netten baktım hep. Kitap okumayı sevdirmenin yollarını.
Ona kitap aldırdım olmadı. Yanında okudum olmadı. Annem babam kardeşim de hep okur. Bu çocuk kime çekti bilmem

Resmen koltuga yapistim an itibariyle ama daha ütü duruyor
Kendimi acayip yorgun hissesiyorum yoruldumda ama gerci.
Pazara git gel
Ev topla
Asure
Oglumun odevleri
Yemek derken ancak oturabiliyorum.

Esimede nezaman bisi istermisin desem hep bisi istiyo bir dahada sormicam
Ya kahve ya cay ya tatli ya cerez ama illa bisi diyo.
Hic bisi demese su verirmisin der eminim.

Vicdanimida kopekler yesin.

Kitabi cikmis olan hihieved.
Kitabi cikacak olan birceylan (blog yazilarinin hastasiyim kitabini bekliyorum)

Bende çok okurum. Ama benim kitap okumamdaki en büyük etken annemdi. Annem aynı senin gibi okumayı çok seven biri.
Hatırlıyorumda ben okumayı söktüğüm an başladı bizim kitap maceralarımız. Başlarda sevmezdim tabi. Ama annem bıkmadan usanmadan her gece yatağa girdigimizde elime bir kitap verdi ve bunu benim için sesli okurmusun dedi.

Yok ben yavaş okuyorum yok benim gözüm ağrıyor sürekli böyle bahaneler buldu. Ama istisnasız her gece okuttu. Tabi bu çok uzun bir zaman sürdü. 6. Sınıfa gidiyordum ama hala geceleri zorla anneme kitap okuyordum.

Tabi bu zorla kitap okuma saatleri ben farkında olmadan benim hayatimda inanılmaz bir yer etmis.
Sonra 7. Sinifta kendiligimden basladım. Okudum, okudum deli gibi okudum.

Bir kitabı bitirmeden başından kalkmak istemiyordum. Halada öyledim.
Okuduğum kitap biran önce bitsin istiyorum. Kitap okurken sıkılıyorsam elime farklı bir kitap alıyorum ve onu okumaya başlıyorum. Ondanda sıkılınca yenisini alıp devam ediyorum.
Bu şekilde 7 kitabı konularını karıştırmadan aynı anda okuyabiliyorum ve bu beni mutlu ediyor. En fazla 10 gündede bitiyor.

Dan Brown'un bütün serisini bu şekilde bir kerede okudum. Kendi kendimede sempatik kîz sen bu seriyi bile karıştırmadan anlayıp bitirdiysen kitap kurdu olmuşsun artık deyip güzelce bir gaz verdim ve yeni kitaplar almaya devam ettim.

Anladım ki ben okumaktan sıkılmıyorum. Aynı kitabı saatlerce okurken sıkılıyorum.

Hani zorlamayla olmaz kendiligin olacak bazı şeyler çocuğu sıkıp bunaltma falan diyenler oluyor ya hikaye...
11 ve 12 yaşlarında 2 kuzenim var. Küçük kuzenime annesi izin verdigi icin kitap konusunda öyle üstüne düşüp zorla okuttumki o da benim gibi alıştı ve tam bir kitap kurdu. Ama büyük olan bizi sadece izledi. Onun annesinden dolayı karışamadım ve eline asla kitap almaz.

Kısacası ben bazı şeylerde zorlama olması gerektigine inananlardanım.

Günaydın kızlar
sempatik_kiz çol teşekkür ederim. Bana farklı bir fikir verdin. Oğlum bugüne dek ufak tefek kitaplar dışında hiç kitap bitirmedi. Yani şöyle konunu içine gireyim ne oldupunu merak edeyim demedi. İlgisini çekecek kitaplarda aldım üstelik. Bu akşam dan itibaren ben okuyacağım ona uyurken. Belki zamanla konusunu merak eder. Ertesi günü iple çeker. Bir de bunj deneyeyim.
Çok teşekkür ederim.

Günaydınlar...bize okul yine yok bugün,bugün daha raporlu paşazade. Böyle olsun hiç istemiyorum ya. İşlenmiş derslerin telafisi çok zor oluyo sonra

Günaydınlar...bize okul yine yok bugün,bugün daha raporlu paşazade. Böyle olsun hiç istemiyorum ya. İşlenmiş derslerin telafisi çok zor oluyo sonra
Benimkide baya hasta okula yolladim ama keske yollamasamiydim diyorum suan
Annelik zor zanaat.

Cok kotu hissedersen ogretmeninden rica et ara beni dedim.

Derslerden geri kalacak bir de sinifi okulu degisti kimseyi pek tanimiyo kimden alicaz odevi.

Gecen sene veli arkadaslar vardi resimlerine kadar ne isledilerse atiyoduk birbirimize

İyilesirler carcabuk insallah kuzular

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Bugün ödemem gereken 50 TL gün parası vardı unutmuşum.
İnşallah bugün ki tek harcamam bu olur
Rica ederim. Umarım bu şekilde işe yarar.

Birde ödül sistemini denedin mi?
İstediği bir şeyler elbette ki vardır.

İstediği herşey için bir kitap bitirmesini şart koşabilirsin.
Ama başlarda ince kitaplar olmalı ki hevesi kırılmayıp bitirdikçe heyecanlansın.

İstediği şeyin büyüklüğüne göre sayfa sayısı yada kitap sayısı değişsin.
Bu sistemde çok işe yarar genellikle. En azından bizde yaradı diyebilirim

Başlarda istediği şeye ulaşmanın mutluluğu.
Gün geçtikçe bilgiye ulaşmanın mutluluğu onu tatmin edecektir

Son düzenleme:
Günaydın.

Esime hadi hadi diye diye
Oglumda hasta diye nazlaya nazlaya yolladim.

Ortaligi toparladim azicik uzanicam uyuyamam ama sanirim.

Benim ablam yapmış yedim ben yine hazırcıyım :)
sende yolla kanki.

Bende sana karşı boş değilim :)

Günaydınlar
Bizde 2 gündür kombiyi actık
yatak odasını ısıtıyoruz
havalar sogudu.

Ne çok yazdım yahu :)

Anneni de seni de tebrik ederim harikasınız

Bu konuda çok emek veriyorsun canım inanıyorum ki başaracaksınız siz ana oğul
Ben oğlum da kısmen başardım ama biraz hala ittirerek hadi okuyalım kapat bilgisayarı kitap okuyoruz falan diye diye ama kızımın 10 sf sonra uykusu geliyor gözleri acıyor susuyor bahane çok

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…