Bu yöntemi de uyguladım. Evet istediği şeye kavuşmak için okuyor. Daha doğrusu okuyor gibi yapıyor. Kitabın konusunu anlamıyor sayfaları atlayıp geçiyor. Sonuç okudu mu okuyor...Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Bugün ödemem gereken 50 TL gün parası vardı unutmuşum.
İnşallah bugün ki tek harcamam bu olur
Rica ederim. Umarım bu şekilde işe yarar.
Birde ödül sistemini denedin mi?
İstediği bir şeyler elbette ki vardır.
İstediği herşey için bir kitap bitirmesini şart koşabilirsin.
Ama başlarda ince kitaplar olmalı ki hevesi kırılmayıp bitirdikçe heyecanlansın.
İstediği şeyin büyüklüğüne göre sayfa sayısı yada kitap sayısı değişsin.
Bu sistemde çok işe yarar genellikle. En azından bizde yaradı diyebilirim
Başlarda istediği şeye ulaşmanın mutluluğu.
Gün geçtikçe bilgiye ulaşmanın mutluluğu onu tatmin edecektir
Ben de emek veriyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum. İnşallah diyeyimAnneni de seni de tebrik ederim harikasınız
Bu konuda çok emek veriyorsun canım inanıyorum ki başaracaksınız siz ana oğul
Ben oğlum da kısmen başardım ama biraz hala ittirerek hadi okuyalım kapat bilgisayarı kitap okuyoruz falan diye diye ama kızımın 10 sf sonra uykusu geliyor gözleri acıyor susuyor bahane çok
Boyle giderse bende acicam.Günaydınlar
Bizde 2 gündür kombiyi actık
yatak odasını ısıtıyoruz
havalar sogudu.
Ne çok yazdım yahu :)
Oralar yazin sicakda kisin nasil oluyor?burda da havalar baya serinledi. eşime bu kış kendi evimize taşınmayalım dedim, doğal gaz mardine yeni geldi, apartman girişlerine kadar gelmiş, ana vanalar bağlanmış ama daireler daha sistemi çekmedi, bu yıl yetişmez dediler. bir de apartmana taşınan sayısı az olması sebebiyle kazan dairesi de faaliyete geçilmeyebilirmiş. bunlar kesin olmamakla beraber yüksek ihtimal olacaklar. ama eşim geçelim diyor, elektrikle idare ederiz diyor, yani zaten akşamdan akşama evde olacağız, hem klima yakarız hem ufo açarız bol bol, 500 tl kiraya vereceğimize aylık gerekirse 500 tl elektriğe verelim diyor. o da düzenimizi kuralım istiyor ama olur mu bilemiyorum ki kızlar.. sizce nasıl olur, mantıklı mı ? ev klima ve ufoyla falan ısınır mı, çocuk yok bizde ikimiz de sabahtan akşama kadar işteyiz sizce idare edilir mi ??
canım burda kar yağışı yılda 1 bilemedin 2 kere olur. karın yerde kalması en fazla 1 hafta olsun. havalar soğuk oluyor tabi kış nede olsa. eşimde öyle diyor bak kira 500 tl artı yakıt masrafı da olmayacak ( kirada olduğumuz yer bu yıl 550 dolar istiyor). yani ister mutfağa ister koridora oturma odasına koy ufoları, yatak odasında klimamız var zaten. istediğin kadar açarız elektrik ne gelirse gelsin hiç sorun değil diyor. ama yeter ki evimize geçelim artık, düzenimizi kuralım. ben de aynı fikirdeyim aslında ama çok soğuk olur mu hasta olmayalım da ondan korkuyorum.. sanırım geçeceğiz.. bakalım bu ay arayacaklar evleri teslim etmek için. hatta 1. katta bi daireyi eşimin arkadaşı almış, o ustaları falan beklemeden ekstra usta çağırıp bitirtmiş bu günlerde taşınacakmış o, geçen eve bakmaya giderken gördük onu ki ikiz çocukları var, eşi ev hanımı yani bütün gün çocuklarıyla evde, ona rağmen ben taşınacam elektrikle idare edeceğiz sorun değil diyor. bugün eşime sordurayım ne yapmış acaba taşındı mı hala aynı fikirde mi...Oralar yazin sicakda kisin nasil oluyor?
Eksi kaclari goruyosunuz.
Ben olsam tasinirdim.
Yani idare ederdim.
Kucuk cocuk olsa zor olurduda ama siz aksamdan aksama
Boyle sadece isten gelince ufoyle kisi cikaran tanidiklarim var.
Mutfak ocakla bile isinir yeri gelince olmadi orda yakarsin ufoyu isin bitene kadar.
evet idare edebiliriz gibi, akşamları giyerim polar pijamalarımı, ev botlarını sonra da ıhlamur, bitki çayları falan yaparım bol bol :)kışın soğuk olma durumu zor ama çocuk olmayınca kendini bir şekilde idare ediyorsun
elektrik ile de ısınılacaksa bence sorun etme
ben olsam taşınırım yani
Sagolasin canim Allah razi olsun.Selam kızlar ben bilezik için 24 ayar gram alıyorum. Gerçi bilezik yapmıcam da amaç bilezik parası kadar para biriktirmek...
Bende kitap yurdundan sipariş veriyorum kitaplarımı hatta çocukların bu seneki okuma kitap listeleri dün D&r da bulamadım akşam baktım kitap yurdunda var eşim Bugun kartı getirsin alacağım inşallah
tr_lelli Allah kabul etsin canım aşureni bolluk bereket versin evine bende cuma günü arkadaş çağırdı ona gitcem yapmaya pek beğenir benim aşuremi her sene yaparım ona kendime de ne zaman yaparım bilmem artık
Her gün 5 TL atardım kenara okullar açıldığından beri atamadım çocukların hergün birşeyi çıkıyor
İkisi de drama dersini seçmişler dün decatlona gittim pisi pisi almaya 38 TL idi almadan çıktım zaten acayip bir kuyruk vardı alsaydımda girmezdim o kuyruğa artık yarın çarşıya gider bulurum
evet idare edebiliriz gibi, akşamları giyerim polar pijamalarımı, ev botlarını sonra da ıhlamur, bitki çayları falan yaparım bol bol :)
Bende 20 Gr civarı düşünüyorum diğer bileziklerini de öyle yaptırılan hepsinin gramı farklı su borç olanlar bı gelsin hele bakalım hepsi aynı model olsun istiyorumBamya ve ispanagi pisiricem.
Ispanagi oglum yerde esim yemez
Bamya zaten bana.
Esime yemek yapmam lazim.
İste ben hep bunlar yuzunden yemek olayindan cok ama cok sıkıliyorum.
O onu yemez bu bunu yer yoruldum bezdummm.
Köfte pilav yaparim pratik ayy napim ya.
Ispanak 1 kilo cok gelicek.
Birazini yikayip buzluga kaldiricam.
Gözleme yaparim corbasini yaparim.
5tl kumbaya attim.
O kumbaradakilerde 50tl olunca butunletcem zulaya eklicem.
Bu ay zuladaki 850tl 1000tl yapicam.
Sonraki aylarda nekadar eklersem altinimin gr yukselir artik.
2.500tl bi bilezik istiyorum yapabilirsem tabi zorlicam bakalim.
Siz bi mebla dusundunuzmu?
evet gelen gidenim oluyor, ama bu kış artık idare etmek durumundayım.. kapı pencere kapalı olacağından toz sorunu olmaz çok şükür, beni en çok yoran evin toz içinde kalması.İdare edilir bencede
görümcemler ufo ve elektirikli battaniye ile kışı atlatıyorlar.
ama tabikide zor.
sogukta duş almak sogukta yemek yapmak ev temizlemek istemiyorsun.
sobalı evdeyken kabustu hersey.
sürekli yorgan içinde
bide senın misafirinde çok geliyor.
canım benim aklımda kaç gram olacağı hakkında fikrim yok ama mart sonuna kadar 2500tl- 3000 tl birikir diye umut ediyorum. bu kadar parayla kaç gram alınır ki acep??Bamya ve ispanagi pisiricem.
Ispanagi oglum yerde esim yemez
Bamya zaten bana.
Esime yemek yapmam lazim.
İste ben hep bunlar yuzunden yemek olayindan cok ama cok sıkıliyorum.
O onu yemez bu bunu yer yoruldum bezdummm.
Köfte pilav yaparim pratik ayy napim ya.
Ispanak 1 kilo cok gelicek.
Birazini yikayip buzluga kaldiricam.
Gözleme yaparim corbasini yaparim.
5tl kumbaya attim.
O kumbaradakilerde 50tl olunca butunletcem zulaya eklicem.
Bu ay zuladaki 850tl 1000tl yapicam.
Sonraki aylarda nekadar eklersem altinimin gr yukselir artik.
2.500tl bi bilezik istiyorum yapabilirsem tabi zorlicam bakalim.
Siz bi mebla dusundunuzmu?
Suan tam bende bilmiyorum disari cikinca bi tarttirim bakim yazarim sizede.evet gelen gidenim oluyor, ama bu kış artık idare etmek durumundayım.. kapı pencere kapalı olacağından toz sorunu olmaz çok şükür, beni en çok yoran evin toz içinde kalması.
canım benim aklımda kaç gram olacağı hakkında fikrim yok ama mart sonuna kadar 2500tl- 3000 tl birikir diye umut ediyorum. bu kadar parayla kaç gram alınır ki acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?