Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın kızlar benim için bol harcamalı bir haftasnu oldu.
İstanbul a annemi görmeye gittim orada bir butiğim var hep uğrarım iş elbiselerimi ordan alırım. yaz elbiseleri çok indirimdeydi. bir anneme bir kayınvalideme elbise aldım 50 şer tl den. tanesinin sezon fiyatı 200 dü. ben ikisine birden 100 ödedim.
kendime 4 atlet aldım kışlık hiç atletim yoktu 40 tl tuttu.
yüz kremi, maske ve saç şekillendirici aldım rossmandan 50 tl tuttu.
saçımı kestirdim 3 ay önce kestirmiştim en son 30 tl tuttu.
bunların hepsini annemin kartı ile ödediim için ona nakit ödeme yaptım bu yüzden ay sonunda kredi kartımda görmicem en azından.
bugün haftalık meyve sebze almam lazım.

Bu yöntemi de uyguladım. Evet istediği şeye kavuşmak için okuyor. Daha doğrusu okuyor gibi yapıyor. Kitabın konusunu anlamıyor sayfaları atlayıp geçiyor. Sonuç okudu mu okuyor...

Ben de emek veriyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum. İnşallah diyeyim

Selam kızlar
izin bitti tatil bitti işe döndük
artık birikimdi harcamaydı herşey daha da bir düzene girecek benim adıma

tr_lelli allah kabul etsin
Ben hiç yapmadım aşure çalışınca zaman bulmam zor oluyor
inşallah bir gün bende yaparım
internetten alışveriş konusunda da bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ama sanal kart uygulaması da yapılabilir

beren_naz park etme işi de zamanla oturuyor stres yapma

M maviduvar1 oğlun illa ki seni örnek alacaktır ben inanıyorum

burda da havalar baya serinledi. eşime bu kış kendi evimize taşınmayalım dedim, doğal gaz mardine yeni geldi, apartman girişlerine kadar gelmiş, ana vanalar bağlanmış ama daireler daha sistemi çekmedi, bu yıl yetişmez dediler. bir de apartmana taşınan sayısı az olması sebebiyle kazan dairesi de faaliyete geçilmeyebilirmiş. bunlar kesin olmamakla beraber yüksek ihtimal olacaklar. ama eşim geçelim diyor, elektrikle idare ederiz diyor, yani zaten akşamdan akşama evde olacağız, hem klima yakarız hem ufo açarız bol bol, 500 tl kiraya vereceğimize aylık gerekirse 500 tl elektriğe verelim diyor. o da düzenimizi kuralım istiyor ama olur mu bilemiyorum ki kızlar.. sizce nasıl olur, mantıklı mı ? ev klima ve ufoyla falan ısınır mı, çocuk yok bizde ikimiz de sabahtan akşama kadar işteyiz sizce idare edilir mi ??

Oralar yazin sicakda kisin nasil oluyor?
Eksi kaclari goruyosunuz.
Ben olsam tasinirdim.
Yani idare ederdim.
Kucuk cocuk olsa zor olurduda ama siz aksamdan aksama
Boyle sadece isten gelince ufoyle kisi cikaran tanidiklarim var.
Mutfak ocakla bile isinir yeri gelince olmadi orda yakarsin ufoyu isin bitene kadar.

canım burda kar yağışı yılda 1 bilemedin 2 kere olur. karın yerde kalması en fazla 1 hafta olsun. havalar soğuk oluyor tabi kış nede olsa. eşimde öyle diyor bak kira 500 tl artı yakıt masrafı da olmayacak ( kirada olduğumuz yer bu yıl 550 dolar istiyor). yani ister mutfağa ister koridora oturma odasına koy ufoları, yatak odasında klimamız var zaten. istediğin kadar açarız elektrik ne gelirse gelsin hiç sorun değil diyor. ama yeter ki evimize geçelim artık, düzenimizi kuralım. ben de aynı fikirdeyim aslında ama çok soğuk olur mu hasta olmayalım da ondan korkuyorum.. sanırım geçeceğiz.. bakalım bu ay arayacaklar evleri teslim etmek için. hatta 1. katta bi daireyi eşimin arkadaşı almış, o ustaları falan beklemeden ekstra usta çağırıp bitirtmiş bu günlerde taşınacakmış o, geçen eve bakmaya giderken gördük onu ki ikiz çocukları var, eşi ev hanımı yani bütün gün çocuklarıyla evde, ona rağmen ben taşınacam elektrikle idare edeceğiz sorun değil diyor. bugün eşime sordurayım ne yapmış acaba taşındı mı hala aynı fikirde mi...

kışın soğuk olma durumu zor ama çocuk olmayınca kendini bir şekilde idare ediyorsun
elektrik ile de ısınılacaksa bence sorun etme
ben olsam taşınırım yani

Selam kızlar ben bilezik için 24 ayar gram alıyorum. Gerçi bilezik yapmıcam da amaç bilezik parası kadar para biriktirmek...

Bende kitap yurdundan sipariş veriyorum kitaplarımı hatta çocukların bu seneki okuma kitap listeleri dün D&r da bulamadım akşam baktım kitap yurdunda var eşim Bugun kartı getirsin alacağım inşallah

tr_lelli Allah kabul etsin canım aşureni bolluk bereket versin evine bende cuma günü arkadaş çağırdı ona gitcem yapmaya pek beğenir benim aşuremi her sene yaparım ona kendime de ne zaman yaparım bilmem artık

Her gün 5 TL atardım kenara okullar açıldığından beri atamadım çocukların hergün birşeyi çıkıyor

İkisi de drama dersini seçmişler dün decatlona gittim pisi pisi almaya 38 TL idi almadan çıktım zaten acayip bir kuyruk vardı alsaydımda girmezdim o kuyruğa artık yarın çarşıya gider bulurum

kışın soğuk olma durumu zor ama çocuk olmayınca kendini bir şekilde idare ediyorsun
elektrik ile de ısınılacaksa bence sorun etme
ben olsam taşınırım yani
evet idare edebiliriz gibi, akşamları giyerim polar pijamalarımı, ev botlarını sonra da ıhlamur, bitki çayları falan yaparım bol bol :)

Sagolasin canim Allah razi olsun.
Sizinkide bereketli olsun.

evet idare edebiliriz gibi, akşamları giyerim polar pijamalarımı, ev botlarını sonra da ıhlamur, bitki çayları falan yaparım bol bol :)

İdare edilir bencede
görümcemler ufo ve elektirikli battaniye ile kışı atlatıyorlar.
ama tabikide zor.
sogukta duş almak sogukta yemek yapmak ev temizlemek istemiyorsun.
sobalı evdeyken kabustu hersey.
sürekli yorgan içinde
bide senın misafirinde çok geliyor.

Bamya ve ispanagi pisiricem.
Ispanagi oglum yerde esim yemez
Bamya zaten bana.
Esime yemek yapmam lazim.

İste ben hep bunlar yuzunden yemek olayindan cok ama cok sıkıliyorum.

O onu yemez bu bunu yer yoruldum bezdummm.

Köfte pilav yaparim pratik ayy napim ya.

Ispanak 1 kilo cok gelicek.
Birazini yikayip buzluga kaldiricam.
Gözleme yaparim corbasini yaparim.

5tl kumbaya attim.
O kumbaradakilerde 50tl olunca butunletcem zulaya eklicem.

Bu ay zuladaki 850tl 1000tl yapicam.
Sonraki aylarda nekadar eklersem altinimin gr yukselir artik.
2.500tl bi bilezik istiyorum yapabilirsem tabi zorlicam bakalim.

Siz bi mebla dusundunuzmu?

Selamlar,
Kızım tam gün okula başladığı için bakıcı ablamıza Pazartesi, Çarşamba,Cuma gel, iki haftada bir de cumartesi gel demiştim. Bu cumartesi geldi ve biz eşimle beraber dışarı çıktık.
AVM'ye gittik. Kızıma ve kendime çorap, bluz vs. biraz alışveriş yaptık. Sonra yemek yedik. Ardından sinemaya gittik. Kızımı bırakacak yer olmadığı için epeydir dışarı çıkmamıştık. Çok iyi geldi gerçekten
Pazar sabah kahvaltsına işyerinden bir arkadaşım, eşi, ve oğlu geldiler. 10:00 gibi gelip, 14:00'de gittiler. Onlar gittikten sonra başka bir arkadaşım dışarıda buluşalım dedi. Oyun alanı olan bir restaurantta buluşup yemek yedik. Akşam 20:00 gibi eve geldik.
Bugün iş çıkışı kuyumcuma gidip 1 tane ata altın alacağım. Az önce telefon ile aradım. 990'dan veririm dedi. Bir de kasaba uğrayacağım. Ay başında 1,5 kilo kıyma,1,5 kilo kuşbaşı ve kendi yaptıkları 1 kangal sucuk alıyorum. Ay içerisinde bir daha kasaba uğramıyorum.

Bende 20 Gr civarı düşünüyorum diğer bileziklerini de öyle yaptırılan hepsinin gramı farklı su borç olanlar bı gelsin hele bakalım hepsi aynı model olsun istiyorum

evet gelen gidenim oluyor, ama bu kış artık idare etmek durumundayım.. kapı pencere kapalı olacağından toz sorunu olmaz çok şükür, beni en çok yoran evin toz içinde kalması.

canım benim aklımda kaç gram olacağı hakkında fikrim yok ama mart sonuna kadar 2500tl- 3000 tl birikir diye umut ediyorum. bu kadar parayla kaç gram alınır ki acep??

Suan tam bende bilmiyorum disari cikinca bi tarttirim bakim yazarim sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…