Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu akşam sokaktaki fırından lahmacun mu istesem.. para harcamak istemiyorum ama ne yapsam ki şimdi :) ben eşime bi mesaj atayım belki fikir verir ne yemek yapmam konusunda :)

Dün bende pide yaptır dedim eşime
evde yap bişiler dedi para harcamayalımmış
tabi dedim haftada 3 gün hazır ye gel ben isteyince yapma dedim.
neli istiyosun dedi :)

eşimin akşam maçı var unutmuşum, salı günleriydi pazartesiye alındığından beri karıştırıyorum. maç günleri kahvaltılık gibi hafif şeyler koyarım, benim de işime geldi:)

Dün bende pide yaptır dedim eşime
evde yap bişiler dedi para harcamayalımmış
tabi dedim haftada 3 gün hazır ye gel ben isteyince yapma dedim.
neli istiyosun dedi :)
Arada efeye durum istiyorum bende banada yaptiriyor ama ben yemem bana yemek hazirla diyo.
Hem deli gibi yemek secip hemde ev yemegi seven yegane tiplerden benimki.
Disarda yemek yemekden pek hoslanmiyo hazir seylerden.

Arada efeye durum istiyorum bende banada yaptiriyor ama ben yemem bana yemek hazirla diyo.
Hem deli gibi yemek secip hemde ev yemegi seven yegane tiplerden benimki.
Disarda yemek yemekden pek hoslanmiyo hazir seylerden.

Eşim hazır da sever ev yemeğide sever
bazen müşterilerle yemeğe gider o yüzden yer gelir.
bazen traktör teslimine gider git gel uzun sürüyo.
haftanın 2-3 günü dışarıdan yer.
bazen sevdiği yemegi yaparım ama fırsat bulamaz yemege.
o olmayınca benimde canım istemiyo.

Pazara gittim geldim oğlumla birlikte
50 TL harcadım
5 TL zeytin
3,5 salatalık
5 TL çeri domatesi
8 TL muz
2,5 armut
2'5elma
4 lira oğluma 4 tane çorap
3'5 TL patlıcan
1tl taze soğan
7.5 TL süt 3 lt
Bide marketten azar azar kuru üzüm kayısı ve incir aldım 10 TL pazarları kış vurmaya başlamış balık alacaktım hamsi 20 TL idi palamut 10 TL almadım alamadım daha doğrusu iyi bı pazar yapmak için bı yüz lira paran olmalı ne yazikki patates soğan almadım kıvırcık falan almadım buna da şükür ne yapalım

hoş geldin tr-lelli :)
seni taaa "birikimin altın anahtarı israftan kaçınmak" konusundan beri okuyorum. böyle aile dostum gibi oldun, herşeyini biliyorum :):):)

yemek konusu konuşulmuş. ben de eşim de ev yemeğini çok severiz. çok zor durumda kalmadıkça da dışarda yemeyiz. hattta ben öğle araları bile ev yemeği yapan yerlerde yerim :))

Benimkide oglen ofiste yiyo disardan soyluyorlar bikiyo demek.
Hamsi burdada 20tl idi.
Gorunce hic durmadim.
Buglama yapardim aslinda.

Ayyy canim ya nerden nereye dimi.
Vallahi uzun yillardir uye olunca bir de aktif olunca az cok surekli takip edilen konularda artik insanlar birbirlerini taniyorlar gormeseler bile.
Ne guzel okadar sene sonra hala bir konuda beraberiz.
Paylasimlar yapiyoruz.

Selamlar.
Bende pazara gittim off çok pahallıydı
10 tl kerevizdi.şaştım kaldım 5 tl bölmüşler azıcık karnıbahardı.
2 tl ye patates 2.5 kilo
Muz 5 tl
Elma 2.5 tl
Pırasa 2 tl (2 sap)
Lahana 4 tl
Soğan 1 tl
Yeşil domates 1 tl
Havuç 2 tl. Marketten de yufka aldım
2 hafta gitmicem pazara. Elimizdekilerle idare ederiz. Çünkü bu hafta eşim geç gelecek akşam yemeğini oğlumla yeriz.
2 haftalık liste yaptım. Dolaptanda idare edicem.köftede yaparım evde de vardı sebzem kış geldi artık zor çıkarım dışarı.
Uygun yakın bir market var. Paxar günleri indirim yapıyor eksiğim kalırsa alırım ordan.

slm kizlar❤sifremi unuttugum ve mail adresim de hacklendigi icin uzuuuun bir sure giremedim. bugun birden aklima geldi.girmesem de ara ara okudum sizi birikim de aynen devam ediyor. hepinizi ozledim kendinize iyi bakin

merhaba kızlar
şimdi bana yorum yapın
eylül ayı bitince bütçemi kontrol ettim.
istanbuldayız. eşimle ben 2 kişiyiz.
market+pazar+su için 550 TL harcama yapmışım. herşeyi bankamatikle aldığım için kalem kalem yazdım.
kasap alışverişi kurbandan dolayı yok.
ayın ilk 10 günü kim marketten alışveriş yapmışım. o zaten 250 TL civarı birşey.
bu ay deterjan, sıvıyağ, bakliyat da hiçbirşey yok.
sebze ve kahvaltılık marketten alınan. pazarda sebze meyve.
10undan sonra fişlerimi de atmadım ve alabileceğim herşeyi bimden almaya başladım.
fişlere baktım gereksiz hiçbirşey yok. abur cubur 50 TL bile tutmuyor.
sabah kahvaltı akşam yemek ve haftasonu bu ay hep evde yedik.
nasıl?

Bence gayet iyi
Cocuk olmayinca gider daha az ya.
Ben oyle goruyorum cocuklu aile cocuksuz aile kiyasi yapinca.
Allah saglik versin tabiki hepimizin evlatlarina.

Ben gayet iyi buldum harcamalari bukadar zamlara ragmen.

Bence gayet iyi
Cocuk olmayinca gider daha az ya.
Ben oyle goruyorum cocuklu aile cocuksuz aile kiyasi yapinca.
Allah saglik versin tabiki hepimizin evlatlarina.

Ben gayet iyi buldum harcamalari bukadar zamlara ragmen.
evet Allah eksikliklerini göstermesin, ama çocuk olunca herşey daha farklı oluyor haklısın.
bana 2 kişi için fazla gibi geldi ondan sordum, çünkü asıl para tutan büyük şeyler hiç almadım
o kadar dikkat edip bu ay bu kadar harcadıysam demekki daha önceki aylarda kesin 2 katını harcıyordum diye de kızdım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…