Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiyyy Allah mi soyletti junior benden.
Herkes kiz gozuyle bakıyo oglum oldugundan nedir.
InsAllah sağlıklı ve pembik olur.
Galiba kızın olacak gibi hissettim, ben kız çocuklarını severim cici bicili kıyafetler ne güzel olur.

Günayamadı yine.
Uykusuzluk kalp ben.
Ayy agrım sızımda yok
Sebepsiz bi uykusuzluk var.
Uykuyu deli severim oysa noldu anlamadim erkenden pıt diye kalkiyorum.

Mutfagimi topladım.
Yarım saat sonra cayi demler kaldırırım erbaslari.

Bugün bi de gezicim uykusuz falan bakalim nolcak.

Günaydın.bende sendenim okul dolayısıyla hep 5 45 yada 6 da kalkıyorum.
Oğluma kahvaltı okul vs derken evdeysem geri ytmam 07 30.
Değilsem zaten işteyim...

Geçmiş olsun canım
Bu arada doğum günü m ayın 23 ü.
Ama eşim ve oğlum hediyemi erken almış kar sevindim.
Kolye....
15 gün önce de ben bu saati beğenip aldım
Güzel günlerde kullanın
Bu aralar bende hiç uyuyamıyorum geçen hafta hergün 3 saat uyumuşum bu hafta 3 4 nöbetindeyim.

Günaydınlar

Günaydınlar
bende 2 gündür uyuyamıyorum
kızım 2 de ve 6 da mama istiyo.
aralarda emziğim kayboldu diye aglıyor.
diş mi çıkarıyor acaba.

Ben sanirim hamisim özet geçtim.

Aa geçmiş olsun biseyin yok dimi

sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın. Görünmez kaza allah bir daha göstermesin.
tr_lelli hamile canım. Küçük tr_lelli gelecek inşallah.

Çok geçmiş olsun canım.
Birikimin hayırlı olsun

nora2010 çok geçmiş olsun

sempatik_kiz kırık çıkık yok değil mi? Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun sempatik_kiz kırık çıkık yok inşallah

Geçmiş olsun canım

Güzel günlerde kullanın

Bu aralar bende hiç uyuyamıyorum geçen hafta hergün 3 saat uyumuşum bu hafta 3 4 nöbetindeyim.

Günaydınlar

sempatik_kiz çok geçmiş olsun. umarım kötü birşey yoktur. son zamanlarda başına gelenler ne böyle yaa, üzüldüm valla.. çok dikkat et lütfen..
Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Hepinize teşekkür ederim. Kırık çıkık vs yok ama ezikler var. Sol tarafım komple morarıp çürüdü. İlacar serumlar derken ağrıların yeni dindi. İlaçları bıraktım artık. Çürüklerin geçmesi zaman alırmış

@tr_lelli Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

ilk işe girdiğinde bunlara bi servet yattırıyosun evet ama bu sadece iş için yatırım değil, gününü o kıyafetlerle geçirdiğin için kewndine yatırım insan güzel olmak istiyor. ben evde de olsam bütün günü pijama ile değil güzel rahat ev elbiseleri tayt takımları ile geçirmek isterim tabi o kadar para gitmez ama. bir süre sonra rayına oturuyor ben 8 senedir çalışıyorum hlaa kıyafet alırım ama canım istediği için, ihtiyaçtan değil indirimde neler varmış diye bakarım bi etek ceket takım alırım yani. almasam da olur dolap dolu. giymediklerimi de veririm.

bende 2-3 çanta ile yıloı geçiriyorum eskiden bi sürü alırdım şimdi hepsini bıraktım postacı tarzı çapraz çantalarım var ve hiç değiştirmiyorum. şuanda benim için önemli şey rahatlık ve sağlık. diğer ağır ve büyük omuz çantaları belimi ağrıtıyor artık artı çanta ne kdr büyük olurs aiçinde o kdr eşya oluyor şimdi bi cüzdan bi telefon bi paket mendil anahtar zor sığıyo içine :)

kesnlikle aynı fikirdeyim.

Evet canim kan testi yaptirdim hamileyim.
Değerimin nasil öldugunu merak ediyordum sevindim bu msj a
Insan korkuyor
hayırlı olsun canım allah sğalıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…