Galiba kızın olacak gibi hissettim, ben kız çocuklarını severim cici bicili kıyafetler ne güzel olur.Aiyyy Allah mi soyletti junior benden.
Herkes kiz gozuyle bakıyo oglum oldugundan nedir.
InsAllah sağlıklı ve pembik olur.
Evet canım 1 tane 2nci sınıfa gidiyor bu seneSeninde 1 tanemiydi?
Ya esim cok istiyodu artiik bende al bebek dedim :) yani inşallah diciim.
Hayırlısıyla insallah canimGaliba kızın olacak gibi hissettim, ben kız çocuklarını severim cici bicili kıyafetler ne güzel olur.
Teşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeli
Günaydın.bende sendenim okul dolayısıyla hep 5 45 yada 6 da kalkıyorum.Günayamadı yine.
Uykusuzluk kalp ben.
Ayy agrım sızımda yok
Sebepsiz bi uykusuzluk var.
Uykuyu deli severim oysa noldu anlamadim erkenden pıt diye kalkiyorum.
Mutfagimi topladım.
Yarım saat sonra cayi demler kaldırırım erbaslari.
Bugün bi de gezicim uykusuz falan bakalim nolcak.
Çok şükür canım. Hayat telaşesi koşup duruyoruz. Sen nasıl oldun.Teşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeli
Geçmiş olsun canımİyı geceler kızlar
Gecmisi okuyamadim umarim herkes iyidir
Kaçırdığım birseyler varsa birileri etiketleyip özet geçsin lütfen :)
Ben bi süredir yokum cunku merdivenlerden düştüm. Hastane doktor vs derken yeni yeni kendime geliyorum. Allaha şükür iyiyim artık.
Bu arada bugun kumbarayı açtım ve parayı bankaya yatırdım.
3060 TL
410 euro çıktı
Bu parayla bilezik alırım diyordum ama vazgeçtim. TL olarak tutacağım. Zaten şuan altın çok yüksek. Bakalım marta kadar ne kadar birikecek
Güzel günlerde kullanınBu arada doğum günü m ayın 23 ü.
Ama eşim ve oğlum hediyemi erken almış kar sevindim.
Kolye....
15 gün önce de ben bu saati beğenip aldım
Bu aralar bende hiç uyuyamıyorum geçen hafta hergün 3 saat uyumuşum bu hafta 3 4 nöbetindeyim.Günayamadı yine.
Uykusuzluk kalp ben.
Ayy agrım sızımda yok
Sebepsiz bi uykusuzluk var.
Uykuyu deli severim oysa noldu anlamadim erkenden pıt diye kalkiyorum.
Mutfagimi topladım.
Yarım saat sonra cayi demler kaldırırım erbaslari.
Bugün bi de gezicim uykusuz falan bakalim nolcak.
Atak dönemleri oluyor bebeklerin belki öyle bir dönemdirGünaydınlar
bende 2 gündür uyuyamıyorum
kızım 2 de ve 6 da mama istiyo.
aralarda emziğim kayboldu diye aglıyor.
diş mi çıkarıyor acaba.
Çok teşekkür ederim canim.
Ben sanirim hamisim özet geçtim.
Aa geçmiş olsun biseyin yok dimi
sempatik_kiz çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın. Görünmez kaza allah bir daha göstermesin.
tr_lelli hamile canım. Küçük tr_lelli gelecek inşallah.
Çok geçmiş olsun canım.
Birikimin hayırlı olsun
Geçmiş olsunsempatik_kiz kırık çıkık yok inşallah
Geçmiş olsun canım
Güzel günlerde kullanın
Bu aralar bende hiç uyuyamıyorum geçen hafta hergün 3 saat uyumuşum bu hafta 3 4 nöbetindeyim.
Günaydınlar
Günaydın kızlarsempatik_kiz çok geçmiş olsun. umarım kötü birşey yoktur. son zamanlarda başına gelenler ne böyle yaa, üzüldüm valla.. çok dikkat et lütfen..
ilk işe girdiğinde bunlara bi servet yattırıyosun evet ama bu sadece iş için yatırım değil, gününü o kıyafetlerle geçirdiğin için kewndine yatırım insan güzel olmak istiyor. ben evde de olsam bütün günü pijama ile değil güzel rahat ev elbiseleri tayt takımları ile geçirmek isterim tabi o kadar para gitmez ama. bir süre sonra rayına oturuyor ben 8 senedir çalışıyorum hlaa kıyafet alırım ama canım istediği için, ihtiyaçtan değil indirimde neler varmış diye bakarım bi etek ceket takım alırım yani. almasam da olur dolap dolu. giymediklerimi de veririm.Aslinda gercekden mantikli tek duze giyim.
Cunku insan calisinca (yani hic calismadim ama kesin oyle olurdum) surekli degisik giyinmek ister.
Cesit cesit elbise zarif ayakkabilar kalip kalip degisen pantolonlar kalem etekler yada daha bol kesin hareketli yazlik etekler
Cizmeyle kombin kislik elbiseler
Bluzlar badyler.
Takilar tokalar hele cantalar marka olnali tabi.
Amannn bak anlatirken bile yoldan cikiyorum.
Ben maasimi bunlara yatirirdim net. :)
Ben kiyafetime gore oje surmeyi corap rengi giymeye o renk toka taknaya bile dikkat eden bi tipim bak hic benlik degilmis.
bende 2-3 çanta ile yıloı geçiriyorum eskiden bi sürü alırdım şimdi hepsini bıraktım postacı tarzı çapraz çantalarım var ve hiç değiştirmiyorum. şuanda benim için önemli şey rahatlık ve sağlık. diğer ağır ve büyük omuz çantaları belimi ağrıtıyor artık artı çanta ne kdr büyük olurs aiçinde o kdr eşya oluyor şimdi bi cüzdan bi telefon bi paket mendil anahtar zor sığıyo içine :)Benim toplam 4 tane çantam var. Bir siyah, bir kırık beyaz, bir lacivert bir de gri sırt çantası.
Gri sırt çantasını, gri spor ayakkabısı ile haftasonları kullanıyorum. Beyaz olanı yazın kullanıyorum. Siyah ve lacivert olanları da sürekli kullanıyorum. Renk tonu uyumu benim için de önemlidir. Mesela lacivert iş ayakkabım ile lacivert çantanın tonu uyumlu. 4'ü de kaliteli ve belirli markaların ürünleri. Bunları niye yazdım. Aslında şık görünmek için fazla eşyaya ihtiyacımız yok. Özlem Denizmen'in kıyafet diyeti vardı. Belli sayıda eşya ile 1 hafta geçirdi. Bir göz at istersen, belki yeni çanta almaktan vazgeçmeni sağlayabilir.
kesnlikle aynı fikirdeyim.O ilk işe giriş zamanlarında neredeyse tüm maaşım bu tarz şeylere gitmişti benim de. Ama işyerinde düzgün giyinmek sandığından daha önemli. İlk intiba meselesine göre yürüyen bir sürü ilişki var. O yüzden iş kıyafeti kendine yaptığın başka bir yatırım türüdür. Almış olmak için değil, hakikaten içinde rahat ve güzel hissettiğin parçaları al.
hayırlı olsun canım allah sğalıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet canim kan testi yaptirdim hamileyim.
Değerimin nasil öldugunu merak ediyordum sevindim bu msj a
Insan korkuyor
Atak dönemleri oluyor bebeklerin belki öyle bir dönemdir
Kızın kaç aylıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?