Ben çok tuhafim.Günaydın kızlar
tr_lelli canım hayırlı olsun çok sevindimmm
dün bakamadım siteye yeni gördüm
sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin allahım
hiç endişe duyma benim oğlum 3 yaşında biliyorsun
yeğenim doğdu daha yaşında değil bazı şeyleri unutmuşum
o yüzden ara verdiğin süreyi kafana takma
inşallah kzın olur
yani benim gönlümden geçen hep 1 kız 1 erkek evlattır
sağlıklı olsun tabiki de ama anne baba olarak 2 farklı evlat hissini yaşamak isterim
dün gece oğlum hiç uyumadı ve hafif ateşliydi
şuan 2. çocuk fikri delilik gibi gelse de sen dua et hepimiz için
Bende oglumun zamanında rahat hamilelik geçirdim.Canım bende hayallerimde hep tek çocukluyum çok rahatıma düşkünüm.
Zor bir hamilelik geçirdim doyasıya yaşayamadım. Doğum yaptım kimse yanıma uğramadı. Tek başıma çok ağlayan bir bebek büyüttüm.eşim çok baskı yaptı.emziremedim 4 ay sağdım ve gecrm gündüzüm karıştı. Emzirmek zorlu sağmak çok daha zorlu makinayla yaşafım diğrr kolumda bebek bir yandan ev işleti eşim hiç yardımcı olmadı o kadar ilgili insan bu sorumluluğu kaldıramadı.annem yaşlı yetemefi. Kv diğer gelinine gitti. Bense 5. Günümde mutfakta eşime 3 çeşit yemek çıkarfım. Hamileyken yatmak zorundayfum eşimde şu algı oluştu ohh doğurdu artık benden pes. Annem 2 saat uğrardı bebeğimi kucağımdan alırdı brnse sağma makinası elimde tek gözüm açık tek gözüm kapalı 4 ay geçirdim. 4 ay sonra emziremediğim için suçlandım. Arkadaşlarım kasıtla yaptı bunu.
Eşimin iş yerinden arkadaşlarının karısı ona uğrayıp ayy brn 2 uıl emzirdim duydum ki emziremiyormuş diye eşimi doldurıp gönderiyorlardı ki onlara ne erkepe böyle şeyler söylenir mi ne ayıp ama herkesten nefret ettiğim sonuçtads kendimi psikolog da bulduğım dönemi bir daha yaşamak isyemiyorum. Bu dönemin en güzel yanı oğlumu 6 ay kucağımdan hiç indirmeden kokusunu içime çekmek oldu. İnsanlar keşke biraz anlayışlı olsa.
Gerçi çok tecrübesizdim çok işime karıştılar şimdi olsa asla karıştırmam.
Eşimse eski haline döndü oğlumuzla ve benle çok ilgili herşey normal artık ama loğusa depresyonunu ben değil o yaşadı.
Maddi açıdanda çalışma vaktim geldi böylede geçiniyoruz ama ilerde emeklim olsun istiyorum.kısmetse oğlum için yatırum yapmak istiyorum.kariyeri çok geri planda bıraktım sil baştan başlamak istiyorum.
Ben çok tuhafim.
Herşeyi dusunuyorum.
Oglum kardes fikrine cok alışamadı ıstemiyorduda zaten.
Beni en cok da o korkutuyordu.
Ağlıyorum yani hormonlardandı bilmem surekli ağlamaklı geziyorum.
Umarım oglum benimser kıskanmaz bize karşı asi olmaz
En çok düşündüğüm oglumun ic dünyası.
Onun dusundukleri.
Yani oğlumla bağım cok aşırı
Dersleriyle olsun herşeyiyle ayrıca ilgili olmam onun hoşuna gidiyor
Ona zaman ayiramicamdan korkuyor
Sürekli sorular soruyor.
Içim buruluyor haksizlik mi yapıyorum tek olmak istiyordu diye.
Nasil alisicaz nasil geçecek hamilelik sürecim beni neler bekliyo bilmiyorum.
Çok sagolasin.hayırlı olsun, Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin... :)
endişelerin çok doğal, her kadında, her anne adayında olan endişeler.... ama dünyada, bir evladın yaşattığı duyguları yaşatabilen, başka hiç bir şey yok...
hiç bir zaman evleneyim de, anne olayım, üç dört tane çocuğum olsun vs. diye hayaller kuran biri olmadım.... ama evlendikten sonra, tabiri caizse çocuk delisi oldum... :) üç tane evladim var, üçü de isteyerek ve planlanarak oldu.... hamilelikti, doğumdu, sonrasıydı, hayatımın üç yılı tamamen çocuk odaklı olacak korkusu olmasa, daha da çocuk isterdim... yaş da 40 a yaklaştı, bu yaştan sonra riskler de daha fazla... Rabbim isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum... isteyerek çocuk yapmam bundan sonra ama nasibimizde varsa ve olursa da başım gözüm üstüne... :)
şimdilerde kendim doğurmaktan korktuğum için, nasıl olur da, uygun şartlarda evimde bebek/bebekler büyütebilirimin araştırmalarını yapıyorum ve anlıyorum ki, ben hala o bebek kokusuna doymadım...
oğluna gelince, emin ol o sizden çok sevecek, koruyacak, kollayacak kardeşini.... ilk duymanın şokunu yaşıyor şimdi, kabüllenme süreci ki bu çok normal.... pedagog bir arkadaş " bir kadın için kuma neyse, çocuk için de kardeş aynıdır" demişti....ki seninkilerin yaş arası da fazla olacağı için, en asgari düzeyde yaşayacak o yeni ortak sendromlarını... :)
Rabbim isteyen herkese, en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin, o dünyada eşi ve benzeri olmayan duyguları yaşatacak evlatları....
Hamilelik varsa bitki caylari yasak sanaPapatya içmiştim canim
Deger süper . Artmaya devam ederse korkmaya gerek yokEvet canim kan testi yaptirdim hamileyim.
Değerimin nasil öldugunu merak ediyordum sevindim bu msj a
Insan korkuyor
Daha bu anlattıklarım bir kısmı.Bende oglumun zamanında rahat hamilelik geçirdim.
Oğlumda uslu bir bebekti.
Ama k.v maddiyat vs bukadar rahat degildim.
Panik atak oldum.
2yil antidepresan kullandim.
Yani çocuğum usluydu ama beni bitirmişlerdi psikoloji olarak.
Ozaman daha cok korkuyordum ya hamile kalırsam diye
Ozaman hayat daha zordu.
Şimdi daha kolay daha rahatim ama şimdide rahata alistim.
Rabbim nasip etti hayırlısını versin diyorum.
Sağlıkla gelsin.
Ben çok tuhafim.
Herşeyi dusunuyorum.
Oglum kardes fikrine cok alışamadı ıstemiyorduda zaten.
Beni en cok da o korkutuyordu.
Ağlıyorum yani hormonlardandı bilmem surekli ağlamaklı geziyorum.
Umarım oglum benimser kıskanmaz bize karşı asi olmaz
En çok düşündüğüm oglumun ic dünyası.
Onun dusundukleri.
Yani oğlumla bağım cok aşırı
Dersleriyle olsun herşeyiyle ayrıca ilgili olmam onun hoşuna gidiyor
Ona zaman ayiramicamdan korkuyor
Sürekli sorular soruyor.
Içim buruluyor haksizlik mi yapıyorum tek olmak istiyordu diye.
Nasil alisicaz nasil geçecek hamilelik sürecim beni neler bekliyo bilmiyorum.
Tam emin değildim ozaman canim kan testi yaptirmamistim.Hamilelik varsa bitki caylari yasak sana
Şuan etrafımda (arkadaslarim) bebekli ve hamileler var sağolsunlar cok motive ediyorlar.Canım sen oğlunla ilgilenen güzel ilişki kuran bir annesin
Oğlun büyük sonuçta sana temel ihtiyaçlar konusunda bağımlı değil
Sen de evde olduğun için bebeğe ve oğluna ayırman gereken süreyi dengelersin
kendine hiç evham yapma sürecin keyfini çıkar
Allah yardimcin olsun canim.Daha bu anlattıklarım bir kısmı.
Hastaneye gelen kv anneme kızın ameliyatta bakalım çıkabilcekmi demiş.
Ben bunu çok sonra duydum tabi anneme sotdum hatırlamıyorum dedi geçiştirdi.
Eşime sordum ona benzer bişiyşer geveledi dedi. Yani ne beklemiş nasış bir beyin bilmem.
Şuan 2. Çocuk için senin tamzamanın daha olgunsum düşüncelerin 20 li yaşlar gibi değil.oğlunu da konuşarak rahatlat. Aranızdaki ilişkinim değişmeyeceğini duymak iyi gelebilir.
Benimde kv gelecekmiş yatılı. Herşeyi yıkıyorum.yoksa teftişte sınıfta kalıyorum.
Gerçi duymamazlığa geliyorum ama sinir oluyorum o yüzdem laf vermrmk için heryer telleniyot gibi birşey.
Halı istiyorum ya eski değilde modeli girintili çıkıntılı halılardan çok kullanışsız düz renk bir halı fens olmaz diyorum sonrada masraf etme altın al az kaldı borç bitmesine diyip düşüncelerimr engel oluyorum.
Tek tesellim zaten
Canim senin hamislik nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?