Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun

terelelli...bebşiin hayırlı uğurlu olsun..hayırlısı ile al kucağına...ne güzel ...zahmetsiz
gel bebiş gel çok severim bebiş haberlerini....

Günaydın kızlar
sempatik_kiz geçmiş olsun ve bereketli olsun canım
nora2010 çok güzeller iyi günlerde kullan canım
tr_lelli bazı testleri sağlık ocağı yapıyor canım hamileliğini oraya bildirmeyi unutma dr sonrası

Gece markafoniden çocuklara kıyafet aldım epey karlı oldu kargo bedava iki sipariş yaptım bir sepette 50 üzeri 10 indirim ve sepetin yarısı bedava kampanyası vardı 1 sweat 1 body ve eşofman altı takım bi eşofman takım 50 tl.diğer sepette 3 lü eşofman takım ve sweat 45 tl.3 üründe indirim yaptığı için 2 sipariş yaptım.Kampanya devam ediyor ilgilenen varsa. tr_lelli bebiş şeyleri de var :) unisex alabileceğin :)

günaydın kızlar
sempatik_kiz geçmiş olsun canım

Sağolun kızlar

Markafoni kapanmamışmıydı

Sempatik kiz cok gecmis olsun gozum hep seni ariyordu Allah beterinden saklasin

Tr lelli aklima geldikce ben seviniyorum bu topluma bir kisi daha kazandiracaksiniz, ne mutlu size.

Ben hastahanedeyim, 300 tl bayildim, ama onemli bsy cikmadi sukur.

Selamlar
Hastaneden geliyorum. Genel cerrah ile meme ultrasonu sonucumu görüştüm ve hamilelik düşündüğümü söyledim. Annesinde kanser hikayesi olanların 35 yaşında mamografisini çekiyorlarmış. Siz 34 yaşındasınız, bence şimdi çekelim hem durumu netleştiririz hem de 40 yaş için baz oluşturur dedi. Çektirdim mamografi. Çok şükür temiz, bir sıkıntı yok. Kan ve smearde temiz çıktı. Gerisi Allah'a kaldı artık.
Ultrasonda kitle çıkınca gerilmiştim biraz, hoca çok rahatlattı sağolsun. Her 3 kadından birinde gördüğümüz normal kitleler dedi. Sadece tedbir amaçlı izlenecek dedi. 600 lira da mamografi tuttu. Sağlık sigortası nedeniyle 120 lira ödedim.

Günaydınlar
bende 2 gündür uyuyamıyorum
kızım 2 de ve 6 da mama istiyo.
aralarda emziğim kayboldu diye aglıyor.
diş mi çıkarıyor acaba.

Kaç aylık kızın? Bazen dönem dönem huy değiştiriyorlar maalesef.

Tekrar geçmiş olsun. Var mı senin için yapabileceğimiz bir şey?

Bende de bu kitlelerden var.
4 ay once gitmistim.
Buyume yok kuculmede yok aynen benimle birlikteler.
Dr ameliyat tavsiye ediyorum diyor.
Biraz daha ust duzey bir dr a daha gidecegim. Ama brz kendimi toparlamam lazim, hem buyumesi acisindan zaman vermis olurum.

Birde asiri derece bel agrisi cekiyordum, donem donem gidiyordum hepsi ayri sey soylerdi.
Bugun legen kemiklerim arasinda cok tuhaf bir fark bulundu, biri neredeyse iki kati buyuk.
Baska hic bi sebep arama, fizik verebilirim agri kesici veririm ama anatomik dedi.
Ben ise gidip gelirken yuklendim, ama dr ikna etmedi.
Onun icinde dr arastirip gitmeyi dusunuyorum.

Selam ben salıdan bisi almadim.
Begenemedim.
Ayrıca kendime hic bisi alaşım yok.
Bi peluş pijamalardan begendim 35tl hemde.
Aman zaten olmicakki dedim geri bıraktım.
Pijamalarda Çok basit geldi begenemedim.
Gezdim dolaştım geldi.
Abla ve arkadasim baya bisi aldilar.
Pufs.
Kendime hic bisi almak istemiyorum.

En mühimi doğru ve güvendiğin doktoru bulabilmek canım. Ben de genelde epey doktor araştırıp, konunun ehlini bulup, sonrasında da o doktor ne derse onu yapmaya çalışıyorum. Yoksa hepsi farklı bir şey söylüyor.

Bugün şarjım bitti giremedim. Sabahtır dışardayım. Masraf çıkardım. İhtiyaç vardı 580 tl halı aldım. Eşim eve gelince mutfağsda alsaydık keşke dedi. Gerçekten mutfağada halım kısa kalıyor bakıcaz bir müsait zamanda.
Yarım temizliği bitirip sericem.
Çok mutlu oldum.ama biraz daha tasarruf edip vicdanımı rahatlatıcam

Merhaba hanımlar
Bugün 3 parça kiyafet aldım. Mart 1 e kadar kendime koyduğum 15 parçalık kotadan 12 kaldı.
Pişman değilim. Hem abartmadım hem de beğenerek aldım.
Bugün bir çanta, bir ayakkabı, bir pijama takımı, 4 bluz,verdim.

Bebegi olan, yazlik alisveris yapmak isteyenler..
Trendyol denokids yazlik urunler kampanyasinda da 2. Urun % 50 yaziyor fakat ikisinede % 50 indirim uyguluyor.
Ben 2 yas hediye aldim elimde tutmayi seviyorum, lazim oldugunda daha pahaliya geliyor tanesi 10 tlye geldi.
Daha once de boyle gercek indirimler ile almis goturmustum.
Urunler kaliteli, ve goze hitap ediyor.
Bedenler bence 6 ay kdr kucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…