benim beklediğim bi durumdu zaten, geçen ay köşeye bunları atmak da büyük birşeydi benim için.. benim birikim olayı asıl aralıkta başlayacak da sizinle heves edip az az attım kenara , yani dikkat etmeseydim bunlarda olmazdı.. bakalım Marta çok var :)Buna şükür kuzu.
Benimde artmaz sanirim artik.
Gün isi olursa ordan kotarırım sadece
Muayeneler 70den aşağı degil.
Testlerde var.
Bende cok zulaya bisi atamam artik.
Rabbim ne derse o
Bende alicam ben almasam bile esim kesin hediye alır bana :)ben hala bilezik alma taraftarıyımtr_lelli . altındır bu yükselik düşer ama sonuç olarak yükseliyor.. hem daha martın sonuna çokk var ne olacağı belli olmaz:)
Hayırlısı olsun insallah.tr_lelli Bugünlerin tadını çıkar. Uzun bi ara verip tekrar bebek sahibi olunca insan ilk başlarda çok zorlanıyo. Rahata alisiyosun çünkü .. oglunda maşallah büyük senin. Şimdi evinin ve ev ahalisinin belli bi düzeni oluşmuştur. Fakat bebek gelince komple sil baştan. Ama çok tatlı oluyolar yaa. İyiki dogurmusum diyeceksin inan bana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Bana yine oğlun olcakmis gibi geliyo ya hadi hayırlısı.
Çok teşekkür ederim canim.tr_lelli ne kadar güzel bir haber bu böyle. Sağlıklı ve keyifli bir hamilelik sürecinden sonra kucağına almak nasip olur İnşallah bebeğini :)
Öpüyorum.
:) Ne güzel gülümsettin.The Black nasılsın, oğlu nasıl?
Ben de senin yazdıkları okuduğumda iyi ki yazdığını düşünüyorum.:) Ne güzel gülümsettin.
İyiyim diyip geçiştirsem mi, dürüst olup yazsam mı nasıl olduğumu?
Biraz karmasıgim sevgili @elecda biraz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz, çaresizlik duygusunu had safhada yaşıyorum ama şükredecek o kadar çok şey var ki bir yandan bu hissim kendimi kötü hissettiriyor bazen.
Kendimi geçeyim.
Oğlum çok iyi. :)
Çok sağlıklı, çok mutlu, çok uyumlu bir bebek maşallah.
Şükrümün en büyük sebebi. Güç alıyorum ondan.
Çok eğlenceli bir döneminde, alkış filan yapıyor ben de dünyanın en mutlu insanı oluyorum.:)
Bir kitabı var içinde hayvan resimlerinin olduğu, dakikalarca hepsini tek tek anlatıyorum ona, renklerini , neyle beslendiklerini v.s o da alıp kitabı ağzına sokuyor. İşte annelik diyorum :)))
Bekliyorum @elecda güzel bir şeyler bekliyorum. Gelecek inşallah o günler.
Sen nasılsın?
Okuyorum arada. İyi ki yaziyorsun.
Bazen tokat çarpmış gibi oluyoruz bazı yazılar veya yaşanmışlıklar okuyunca.Ben de senin yazdıkları okuduğumda iyi ki yazdığını düşünüyorum.
Kadın olmak, anne olmak her açıdan zor,ağır. Güçlü olmak gerekiyor ama sen yine de güçlü bir kadın olma derdiyle yaşamamaya gayret göster canım. Aslında hepimize bir sürü sorun çaresiz görünmekle beraber asıl çaresizlik sağlık sorunları. Dolayısıyla sağlıkla alakalı bir sorun yoksa her sorunun bir çaresi er geç bulunuyor aslında.
Belki görmüşsündür, göğsümde kist çıktı ve aklıma hep Ayşe Arman'nın yazdığı Ann diye bir kadın vardı, o geldi. Yumurtalık kanseriydi ve ölmek üzereyken kendi şallarından bir battaniye örmüştü çocukları için. Allah hiç bir anneyi böyle bir hazırlık yapmak zorunda bırakmasın.
Çocuğunun çocukluğuna tanık olduğun bu dönemi keyifle geçirmeni ve her anını doya doya yaşamanı dilerim.
Öyle oluyor gerçekten. Çok teşekkürler. Ultrason ardından mamografi çekildi. İyi huyluymuş çok şükür. Ama benim annem meme kanseri geçirip, yaklaşık 10 yıl sonra da lenfomadan vefat ettiği için riskim yüksek. Düzenli takip edilecek.Bazen tokat çarpmış gibi oluyoruz bazı yazılar veya yaşanmışlıklar okuyunca.
Çok , çok geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım.
Ve haklısın. Sağlık en büyük zenginliğimiz...
Sevindim senin adına. Hayatımı biraz düzene koyayım daha aktif olacağım buralarda.Öyle oluyor gerçekten. Çok teşekkürler. Ultrason ardından mamografi çekildi. İyi huyluymuş çok şükür. Ama benim annem meme kanseri geçirip, yaklaşık 10 yıl sonra da lenfomadan vefat ettiği için riskim yüksek. Düzenli takip edilecek.
Evladın ve sen sağlıklısın. Önemli olan da bu. Bu zamanların tadını çıkar. Buraya yazmayı da ihmal etme seni merak ediyorum ben
kızlar dün akşam eşimle dışarı çıktık, perde banyo setleri havlu satan bi yere gözüm ilişti.. bi bakalım dedik.. benim oturma odama uygun fon perde yapmak istiyordum, daha önce bahsetmiştim size salona iki yıl kadar birşey almayacam, boş kalacak orası diye. bari oturma odamı biraz düzenlim dedim. sadece tül var oturma odamda. o sebeble evime geçince onlara fon perde yaptırıp biraz o basit halinden kurtulsun istedim.. baktığımız yer bize 600 tl gibi birşey dedi fonlar için, tabi pazarlık yapmadım daha ve başka yerlere de bakacağım bu sadece bi sorayım dememle çıkan fiyat.. oraya da uygun bi sarkık perde üstüne, sizce mantıklı mı ?? eve gidince akşam oturma odamın fotosunu çeker atarım buraya tabi becerebilirsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?