Küçük Düşün Büyük Olsun!

çok etkilendim yazınızdan....size de geçmiş olsun..

Bilmiyorum hic oğlumda böyle bisi yasamadim.
Yaşayan var mi?

Doktor her ihtimali sıraladi.
Değerim yükselirse yine keseyi goremezsek dis gebelik olabilir dedi.
Oluşamayıp regl ile sonlanabilir dedi.
Ya da oluşmaya çalışıyor dedi.
Bekleyip görücez değerlerinin artışı ve keseye göre net bisi deriz dedi.

Agrım da var.
Ben napcam hic bilmiyorum.
Bi de ayın 21ine tarih verdi.
Ozamana kadar napcam ben

terelelli çok geçmiş olsun..beklemek zordur...seni anlıyorum.sakin olmaya çalış...sen kitap okumayı seversin..oku yap bişeyler kafanı dağıtmaya çalış...

terelelli çok geçmiş olsun..beklemek zordur...seni anlıyorum.sakin olmaya çalış...sen kitap okumayı seversin..oku yap bişeyler kafanı dağıtmaya çalış...
Sagol canım
Doktora göre ufak kanamalar normal.
Bana gorede yolunda gitmeyen bisiler var gibi.
Yani ne bilim hamilelikte kanama iyi degil diye bilinir hep.

Ağrılarımda var.
Yatıcam dinlenicem bakalim.

Günaydın kızlar

tr_lelli geçmiş olsun canım içini ferah tut bol bol dinlen bize yaz Rabbim herşeyin hayırlısını versin

geçmiş olsun lelli içini ferah tut stres yapma

Hadi nen.
Çoh minnoş benim topum.

zelalke sen bu minimale bakma al al.
Her odaya dermisim.

Ücuz kiz ben 20tl almistim.
anaaaa bana 180 tl dediler o topa, ona rağmen alırım diyordum.. bu kadar alakam yok fiyatlarıyla.. bak burda bahsetmem iyi olmuş gerçi ben zaten araştıracaktım kç yerde daha..

çok geçmiş olsun lellimm.. bi çok arkadaşımda kana olmuştu, hatta yakın arkadaşımda oldu doktor ona kese oluşumunda normal, kese etrafı mı ne oluşuyor o sebeble olmuştu onda.. stres yapma, kendini yorma ama bu aralar dinlenmeye ağırlık ver.. çok geçmiş olsun

Günaydın.
Tr lelli sıkıntı yapma benimde oldu kanamam ilk başlarda. Dinlen iş yapma yerleşiyordur. Kasıklarım da çok ağrırdı.6. Haftada keseyi görmen laxım.
Kaçıncı hafta oluyor hesaplayınca 5. Haftaysa görünmez bazılarında.

Gunaydin kizlar
tr_lelli insallah bir sey olmaz korkma bol bol dinlen
Bn kizima hamileyken 3 ay boyunca kanamam oldu ama saglikla kucagima aldim cok sukur darisi sana olsun insallah
Ya cok moral oldunuz canlı örnek görmek iyi geldi bana
Insallah düzelir hersey

çok etkilendim yazınızdan....size de geçmiş olsun..
Teşekkür ederim. O köşe yazısını okuduğumda kendimden, endişelerimden, çocuğum hakkında ettiğim şikayetlerden çok utanmıştım.
O günden sonra kızım beni her çileden çıkardığında, ona bağıracak gibi olduğumda içimden " Bugüne şükür" demeye başladım. O anlarda aklıma hep o kadın geliyor ve hissettiğim bütün öfke bir anda dağılıyor. Hemen gidip kızıma sarılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…