- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Ben de senin yazdıkları okuduğumda iyi ki yazdığını düşünüyorum.
Kadın olmak, anne olmak her açıdan zor,ağır. Güçlü olmak gerekiyor ama sen yine de güçlü bir kadın olma derdiyle yaşamamaya gayret göster canım. Aslında hepimize bir sürü sorun çaresiz görünmekle beraber asıl çaresizlik sağlık sorunları. Dolayısıyla sağlıkla alakalı bir sorun yoksa her sorunun bir çaresi er geç bulunuyor aslında.
Belki görmüşsündür, göğsümde kist çıktı ve aklıma hep Ayşe Arman'nın yazdığı Ann diye bir kadın vardı, o geldi. Yumurtalık kanseriydi ve ölmek üzereyken kendi şallarından bir battaniye örmüştü çocukları için. Allah hiç bir anneyi böyle bir hazırlık yapmak zorunda bırakmasın.
Çocuğunun çocukluğuna tanık olduğun bu dönemi keyifle geçirmeni ve her anını doya doya yaşamanı dilerim.
Sagol canımterelelli çok geçmiş olsun..beklemek zordur...seni anlıyorum.sakin olmaya çalış...sen kitap okumayı seversin..oku yap bişeyler kafanı dağıtmaya çalış...
Kizlar hastanedeydik saat 7 den beri
Kanamam oldu
Keseyi göremedik değerim yükselmiş ama.
En korktugum dış gebelik böyle bisi inşallah olmaz.
Doktor değerin guzel ama keseyi görmek icin erken suan gelişmeye tutunmaya çalışıyor olabilir dedi.
Kanamam cok olursa gidicem.
Ama böyle az lekeleme olursa olsun takip et korkma dedi.
Rabbime emanet.
anaaaa bana 180 tl dediler o topa, ona rağmen alırım diyordum.. bu kadar alakam yok fiyatlarıyla.. bak burda bahsetmem iyi olmuş gerçi ben zaten araştıracaktım kç yerde daha..Hadi nen.
Çoh minnoş benim topum.
zelalke sen bu minimale bakma al al.
Her odaya dermisim.
Ücuz kiz ben 20tl almistim.
çok geçmiş olsun lellimm.. bi çok arkadaşımda kana olmuştu, hatta yakın arkadaşımda oldu doktor ona kese oluşumunda normal, kese etrafı mı ne oluşuyor o sebeble olmuştu onda.. stres yapma, kendini yorma ama bu aralar dinlenmeye ağırlık ver.. çok geçmiş olsunKizlar hastanedeydik saat 7 den beri
Kanamam oldu
Keseyi göremedik değerim yükselmiş ama.
En korktugum dış gebelik böyle bisi inşallah olmaz.
Doktor değerin guzel ama keseyi görmek icin erken suan gelişmeye tutunmaya çalışıyor olabilir dedi.
Kanamam cok olursa gidicem.
Ama böyle az lekeleme olursa olsun takip et korkma dedi.
Rabbime emanet.
Ya cok moral oldunuz canlı örnek görmek iyi geldi banaGunaydin kizlar
tr_lelli insallah bir sey olmaz korkma bol bol dinlen
Bn kizima hamileyken 3 ay boyunca kanamam oldu ama saglikla kucagima aldim cok sukur darisi sana olsun insallah
Teşekkür ederim. O köşe yazısını okuduğumda kendimden, endişelerimden, çocuğum hakkında ettiğim şikayetlerden çok utanmıştım.çok etkilendim yazınızdan....size de geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?