- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bence de ikisenede gidin kıyasla sana göre hangisi daha iyi daha yakın ona sen karar vereceksinKizlar bisi sorucam size
Dünki dr oğlumu doğum yaptığım hastanede netten adını duyduğum bir dr.
Ama bana kadin cok sıcak gelmedi.
Sordugun her soruyu yanıtladı ama hızlı ve kısa cevaplarla.
Birazda gergin gibiydi.
Nöbetciydi o an yorgunlu bezginmiydi anlayamadim.
Burda yakinimda bi dr var.
Arkadasim ona gidiyor memnun.
Cok tatlı dilli sıcak kanlı diyor.
Adıda duyulmuş bi dr.
Fakat bi arkadaşımda ondan memnun değil gitme dedi.
Kafam karisti
Kontrollerine buna giderim diyordum
Hastasıysa baya varmis
Kotu dr olsa okadar hastası olur mu?
Denesemmi sizce sansimi
Gitsemmi bi iki defa.
Giden arkadasim git 1 defa beğenmezsen gitme diyo
Seveceksin rahat edeceksin diyor.
Şimdi bu riskce var.
Ayin 21ini bekleyip onamı gitsem
Bunumu denesem.
Ofs kafam birmilyon.
Siz olsanız napardiniz.
Fiyatlar aynım.
Bende şansımı denemek istiyorumi
ikisine de giderdim mesela bu haftasonu o yeni dr a git
Dün böyle dinliyor beni kafasını sallıyor.Bence de ikisenede gidin kıyasla sana göre hangisi daha iyi daha yakın ona sen karar vereceksin
Misal doktor seni muayne ederken yorgundur gergindirr başından salar diğer hastasında morali iyidir güzel ilgilenir bı kaç kere gitmeyince anlaşılmıyor ne yazikki
Demekki karakteri öyle başından saliyor yada nöbetçi diye öyle davranıyor el mahkum muayne olmak zorundasin biliyor cunki doktorların çoğu insanın zaafindan yararlanıyor tabiki iyilerinden var ama devlet Hastanesi'ne gitmeyip sana geldiysem bu sorulara sorup yanıt alabilmek için bence siz bide diğerini deneyin inşallah kafamızda yatan bı Dr bulursunuz,Dün böyle dinliyor beni kafasını sallıyor.
Soru soruyorum kisa cvp veriyor
lafımı bölüyor hihi hihi diyor.
Yani önce beni iyice dinlemesi lazimdi.
Hızlı hareket etti sanki halledimde Hemen git gibi.
Gerçi kim girdiyse içeri 3dk durmadı
Hemen cıktı
Ne konuştu onlarlada ne sordu ne ara anlamadim.
Dün böyle dinliyor beni kafasını sallıyor.
Soru soruyorum kisa cvp veriyor
lafımı bölüyor hihi hihi diyor.
Yani önce beni iyice dinlemesi lazimdi.
Hızlı hareket etti sanki halledimde Hemen git gibi.
Gerçi kim girdiyse içeri 3dk durmadı
Hemen cıktı
Ne konuştu onlarlada ne sordu ne ara anlamadim.
Oglumdeki rutinlerimi yapan dr da hani sıcacık değildi ama dinliyordu.Tr lelli dr a 2. Şansı ver.
2. Gittiğinde anlarsın nasıl olacağını.
Bana da bir dr dan bahsetmişlerfi sakın gitme çok kaba çok hurçın diye.
Hastanede dr um gitti başka hadtaneye il dışıydı. O dr geldi ay dedim ne etcem korka korka girdim çok iyi geldi.
Onda doğum yaptım
Bazı arkadaşlarmın ve yengemin dr u vardı çok önerfiler mutlaka git git diye .
Gittim hiç ısınamadım 2.şansı verdim yine ısınamadım. Çok kaba insanın kafasını fazlaca bulanduran bir dr.du.
Narı duymamıştım ama nane maydanoz kesinlikle yeme.
Dr um söulemişti birde omegs al. Kanamalarınada iyi gelecektir.
Çok sorunlu bir hamileliği sadece omega kullanarak geçirdim
Magnezyum fln veriyorlar sanırım o dediğim dr verdi ama diğer 2 dr omegayı çok önerdi
Dediğin gibide olabilir.şimdi iyi mi kötü mü o davranışından anlayamazsın. benim doktorum beni ilk muayenede 45 dk incelemişti göndermemişti. çünkü ilginç vakaydım değişik sağlık sorunları mvardı ve gebeliğimi şüpheli görüyordu. adama 15 gün sonra hamileyim diye gititğimde baya bi şaşırdı hayırlı olsun dedi ben de sandım ki tüm muayenelerde aynı ilgiyi görcem nerde. 10 dk sonra gönderdi beni rutin şeylere bakıp. profesör olduğu için bizim gibi önemsemiyor biz her şeyi konuşabileceğimiz içimizi rahatlatan doktorlar arıyoruz. ama yaşadığım şehirde en iyisi o diye memnun olmaya olmaya ona gittim bi süre sonra da onun tarzına alıştım. ben de soru sormadım fazla kendim internetten araştırdım. mesela sol tarafıma mı yatmalıyım deyince nereye istiyosan yat farketmez diyodu. önemsiz şeylerle ilgilenmiyodu açıkçası.
bazı doktorlar da çok ilgili dakikalarca oturup seni dinler psikologluk yapar ama doktorluğu daha iyi mi bilmem işte onu hçbi zaman bilemiyosun başına bişi gelmedikten sonra.
Kanamam olduğu dönemde doktora gitmistim yine. O da bana nar falan yeme sakın dedi. Kanamayı tetikler ve arttirabilir dedi. Tabi muayenin sonunda yine herseyin gayet normal olduğunu da eklemeyi unutmadı :)Hiç duymamıştım henüz yemedim ama gecen anneme alsakmi demistim.
Yemim ozaman ama sebebini merak ettim niye acaba
TesekkurlerSelam hatunlar!ben de gelebilir miyim aranıza?
tr_lelli sanırım hamilesin öyle anladım son mesajlardan. Hayırlı olsun
HoşbuldumTesekkurler
Hoşgeldin
Bir ara bende o gruptandım azda olsa birikim yapabiliyorum artık.Hoşbuldumneler yapıyorsunuz biriktirmek için? Ben de biriktiremeyen gruptayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?