- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Canım güzel düşün. İnşallah tutmuştur dua ederiz tabi.Kızlar bende dün transfer oldum ama tutmadı gibi hissediyorum .(inşallah tutmuştur)kaç yıldır uğraşıyoruz manevi olarak çok yıpratıcı bi süreç.fazlasıyla mutsuzum .kredi çektik giden paramıza mı yanayım bir sürü borcumuza mı yanayım.eşime karşı mahçubum .doktorun ilgisizliği embriyolog uzmanı ile birbirlerinden habersiz oluşları dondurulacak bir embriyomun bile olmaması.neye üzüleceğim şaşırdım .sizlerden ricam dua eder misiniz?benim için transferin başarılı olması için.şu ruh halimden çıkmak için ...(
İnşallah o kadar çok istiyorum ki.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti zor çok zor.Cnm benim inşallah tutmuştur transferin güzel haberlerini alırız.
Teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah o kadar çok istiyorum ki.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti zor çok zor.
Aynen öyle Allah'tan gelene boynunuz kıldan ince belki radyasyondan dolayı bı seçim yapmak zorunda kalicaktinizÇok sağol canim.
Hep sordunuz ilgilendiniz Allah razi olsun
Rabbim böyle istedi.
Hayırlısı buymus.
Zaten su radyasyon olayı yüzünden hep korku vardi icimde.
Ya zeka testi vs bisi çıkarsa naparim ben diyordum.
Rabbimin imtihani.
Sağolasın canım.çok haklısın olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi.ilk kez gittik ilk denememizdi tüp bebekte ama daha önce 2 aşılama yaptırdık.2 yıllık bir süreç bu çektiğimiz.ahh inşalah tutar Allah’ım nasip eder İnşallah çok teşekkür ederim desteğin için duan için Z zynpzeynepCanım güzel düşün. İnşallah tutmuştur dua ederiz tabi.
Parasını şunu bunu düşünüp üzme kendini. Rabbim hayırlısı ile versin inş.
Daha öncedr denediniz mi gittiğiniz dr muydu. Dr ilgisiz demişsin ilk mi gittiniz.
Birde mahçup olacak birşey yok o moda sokma kendini. Rabbimin sınavı her bir yaşanılan.inşallah tutmuştur inşallah Rabbim nasip eder.
Canım insallah olurKızlar bende dün transfer oldum ama tutmadı gibi hissediyorum .(inşallah tutmuştur)kaç yıldır uğraşıyoruz manevi olarak çok yıpratıcı bi süreç.fazlasıyla mutsuzum .kredi çektik giden paramıza mı yanayım bir sürü borcumuza mı yanayım.eşime karşı mahçubum .doktorun ilgisizliği embriyolog uzmanı ile birbirlerinden habersiz oluşları dondurulacak bir embriyomun bile olmaması.neye üzüleceğim şaşırdım .sizlerden ricam dua eder misiniz?benim için transferin başarılı olması için.şu ruh halimden çıkmak için ...(
Canım seni okadar iyi anlıyorum ki.Sağolasın canım.çok haklısın olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi.ilk kez gittik ilk denememizdi tüp bebekte ama daha önce 2 aşılama yaptırdık.2 yıllık bir süreç bu çektiğimiz.ahh inşalah tutar Allah’ım nasip eder İnşallah çok teşekkür ederim desteğin için duan için Z zynpzeynep
Nasıl guzel aile gibi olduk
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
Hayat devam ediyor.
Insanoğlu neler yaşıyor görüyor dimi
Bu da benim başıma gelmez dememek lazim.
Büyük bi kaza gecirdim.
Şükür iyilestim.
Rabbim melek yolladı ama aldı.
2017yi ben hic sevmedim.
Çarçabuk bitsin istiyorum artik.
Gelelim dünya telaşesine.
Öncelikle herşeyin başı saglik.
Hastane masrafları vs icin hep karta yüklendim sanirim 500tl kadar testler muayineler vs harcandi 1 haftada.
Bugün 50tl daha zulama gitti.
Zula etti 1050tl.
Gün bana temmuzda cikmis.
Yani baya gec.
10kisi 200tl = 2000tl.
Bakıcam bilmiyorum.
Marta kadar elime nekadar geçer bilezik parası ne olur bakicam.
Kasmicam artik.
Okadar gerildim ki bu hafta sanirim omrumden 1 yıl gitti..
Şu 1 haftadır evlede ilgilenemedim hep annem aldı eksiklerimi.
Yarın alışveriş yapicam.
Oğluma kaynak kitap alicam.
Oğlumun 2 öğretmeniyle görüştüm hastaneden donuste okula uğrayıp.
3 öğretmeni daha kaldi onlarla da görüşmek istiyorum.
Yine tempolu günlere merhaba.
Allah yavrunuzu size bağışlasın.Bana ve benim gibilere de bir evlat versin inşallah.Anlaşılmak ne güzel çok iyi geldi yazdıkların.Evet sonuca odaklanmak yerine dua Edicem .Allah razı olsun sizdenCanım seni okadar iyi anlıyorum ki.
İlk kez deniyorsun yılma. Aşılama farklı tüp bebek farklı birşey. Olumsuz oldu diye bu da olmayacak değil. Birde kafanı dağıtacak birşeyler bul.
Seni çok iyi anlıyorum bende bu konuda zor günler geçirdim ama hiç ya olmazsa diye aklımdan geçirmefim. Bana drlar çok uzun bir süreç belli yıllqrca olmaz belki olur belki olmaz dediler. İnandım ama kafamdan olur ya da olmaz çıkardım. Sadece dua ettim. Rabbim nasip etti.
Hiç kimsenin de kucağı boş kalmasın. Hakeden bebeğine sahip çıkacak herkese nasip etsin.
Evet en güzeli normal hayata dönebilmek ben de yarın bu ay için plan yapıcamNasıl guzel aile gibi olduk
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar
Hayat devam ediyor.
Insanoğlu neler yaşıyor görüyor dimi
Bu da benim başıma gelmez dememek lazim.
Büyük bi kaza gecirdim.
Şükür iyilestim.
Rabbim melek yolladı ama aldı.
2017yi ben hic sevmedim.
Çarçabuk bitsin istiyorum artik.
Gelelim dünya telaşesine.
Öncelikle herşeyin başı saglik.
Hastane masrafları vs icin hep karta yüklendim sanirim 500tl kadar testler muayineler vs harcandi 1 haftada.
Bugün 50tl daha zulama gitti.
Zula etti 1050tl.
Gün bana temmuzda cikmis.
Yani baya gec.
10kisi 200tl = 2000tl.
Bakıcam bilmiyorum.
Marta kadar elime nekadar geçer bilezik parası ne olur bakicam.
Kasmicam artik.
Okadar gerildim ki bu hafta sanirim omrumden 1 yıl gitti..
Şu 1 haftadır evlede ilgilenemedim hep annem aldı eksiklerimi.
Yarın alışveriş yapicam.
Oğluma kaynak kitap alicam.
Oğlumun 2 öğretmeniyle görüştüm hastaneden donuste okula uğrayıp.
3 öğretmeni daha kaldi onlarla da görüşmek istiyorum.
Yine tempolu günlere merhaba.
Hayır kürtaj olmadim.Tr lelli vakti değilmiş demek ki. Rabbim hayırlısı nasip etsin. Sen yinede dinlen hemen başlama. Bünyen sarsılmıştır.
Kürtaj durumu fln olmadı herhalde.
Çok yüklenme bünyene.
Benimde günüm vardı bugün 75 tl gitti 5.5 tl attım kumbara ma.
Bu aralar oğlum çok aşırı ağlıyır. Son bir aydır ne yapcağımı şaştım
İsteklerini ağlayarak halletmek istiyor
Susadım demek yerine kendini yere atıp bağrıyor. 24 saattir uykusuzum.
Gece boğazı kötüydü
Kalkıp çok sıkıldım hadi giyin dr teyzrye gidelim dedi durdu.
Ballı süt fln yaptım
Sabahta dr a götür beni diye ağkadı ki dr luk birşeyi yok nazlamıyor.
Sağlıkocağına gittik. Soğuk algınlığı ilacı verdi. Normalde ilaç içirmiyorum. Kolay atlatabileceklerimizi. Doğal yolla tedavi ediyoruz ama ilaç iççem diye tutturfu.
Verdim ama ballı karışımından fa yaptım çok iyi geldi.uykusuzum ama uyumak isyemiyorum bu saatte
Bu da bir atak dönemimi acaba. Kuzum yine ataklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?