Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ama Bahçeci iyidir hangisine kime gittiniz?
Altunizade de Cem beydi doktorum iyi mi kötü mü bilmiyorum çünkü ilk denememizdi benim sıkıntı yaptığım nokta doktorun muayene eder etmez kaçması bizle muhattap olmaması ve sorularımızı soramamızdoı.zaten bardağı taşıran son damla da embriyolog 2 embriyon kaldı ama dondur diyemem iyi değiller dedi Cem beye gittik o dondur dedi anlamadım biz de dondurmadan geldik iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum .ama 10 bin para verdik ki karşılığı böyle olmamalıydı bence şehir dışındam gittiğimiz için yol paraları dahil değil .Bence isim yapmış hastane ama çok kalabalık ve ilgisizler

Günaydın kızlar
Dün ufak bir kaza yaptım. Canım acayip sıkkındı. Ben iyiyim şükür. Arabam biraz hasar aldı. O da çok fazla değil. Bugün eşim götürecek servise. Bakalım ne diyecekler. Ben eşimin arabasını alacağım da çok korkuyorum trafiğe çıkmaya. Sizi hiç okuyamadım. Şimdi haberim oldu tr_lelli hayırlıs böyle imiş. Bence rabbşm saba bir seçenek sunmuş. Bebiş ister misin istemez misin diye... böyle bir tecrübe yaşadın, duygu karmaşasına girdin, kafanda ölçtün biçtin. Oğlunun tavrını gördün. Rabbim gönlüne göre versin.
Bu şekilde tutunamayan ve düşen bebekler genelde kromozom bozukluğu olan, bir şekilde hastalığı ılan bebekler oluyor. Doğal Seçil’im denilen şeu nedeniyle yaşamıyorlar.

Geçmiş olsun canım.

Canım bahçeci Fulyada Güvenç bey var ben tedavimi ona yaptırdım ne desem az öyle iyidir. Sanırım burada KKda onun adına topik bile açtılar bir bak istersen. İnşallah kısmet olur sana da canım.

Canım bahçeci Fulyada Güvenç bey var ben tedavimi ona yaptırdım ne desem az öyle iyidir. Sanırım burada KKda onun adına topik bile açtılar bir bak istersen. İnşallah kısmet olur sana da canım.
Amin inşallah tutunmuştur da gerek kalmaz aynı işkenceye :))iğneler yol stres çok yıpratıcı. Hoş olmada bile yapamayacağız ki biz maddiyattan ötürü ( sağol canım isim için olmaz ise bir kaç yıl sonra ona giderim artık . Ben de pcos var ve yaşım 33 ( şansım gittikçe azalıyor

Geçmiş olsun papatya. İyi ki sana birşey olmamış.

Canım çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bilmem belkide öyledir.

InşAllah gerek kalmaz oyle tedavilere tekrar.
Yani en cok korktugum bu tarz islemler benim.
Yani kadın hastalıkları vs.
Umarım tutunur ve sağlıkla kucağına alirsin.

Günaydın.
Erbaşlar okula ise ben yataga.
Sıcak su koyuyorum karnıma iyi geldiği söylendi.
Agrım oluyor çünkü ara ara.

Yemek yapmam gerek.
Alış-veriş.
Evi supurcem bi de.

Birazcık yaticam ama suan.

Aminnn . Naçizane tavsiyede bulunabilir miyim sana tr_lelli sen zaten hamile kalabiliyorsun bir iki ay dinlen bu süreçte de vücudunu hamileliğe hazırla b vitamini al folik asit 3 ay önceden başlanmalı folik asit iç tabii bir doktorla konuşarak .Göreceksin bak olucak sağlıklı çok tatlı bir bebişin olucak .Oğluna kardeş gelicek .Bu yazdıklarıma yürekten inanıyorum.Allah hepimizin Yardımcısı olsun

Çok teşekkür ederim.
Doktorda anlattı evet.
Hayırlısı olsun hakkımızda

Papatyacım çok geçmiş olsun canım
Sana bişey olmamış çok şükür ki..

Günaydın.
Erbaşlar okula ise ben yataga.
Sıcak su koyuyorum karnıma iyi geldiği söylendi.
Agrım oluyor çünkü ara ara.

Yemek yapmam gerek.
Alış-veriş.
Evi supurcem bi de.

Birazcık yaticam ama suan.

Bol bol dinlen. Kendini yormadan yap herşeyi

Günaydın hanımlar
Bugün planlarım arasında ütü yapmak, saç boyatmak ve akşam misafirliğe gideceğimiz için kek ya da kurabiye yapmak var.

Kizlar bi ablam var gecen yil eşini kaybetti.
Oğluyla yaşıyor suan.
Bi emekli maaşı kaldi eşinden evi de kira.
Elimden geldigince destek olmaya calisiyorum bende.
Bu benim dusukde falan geldi bana her gün aradı hep dua etti.

Şuan onunda bacaklarından tedavi olması lazım insallah bende elimden geldiğince destek olucam herzamanki gibi.

Türbelere gidememiş hep icinde.
Kimse goturmedi gidelimde demedi.
Bende yalnız gidemedim diyo.
Nezamandirda istiyor gitmek.

Allah nasip ederse iyileşince onu mahmut hüdai hazretlerine ve eyüp camine götürmek istiyorum.
Pierlotiye falan cikariz sabah gider aksam geliriz diyorum.

Yani içim bunu cok istiyor.

Bana gidelim de diyemiyor emrivakiyi sevmez ama cok istediğini ben biliyorum.

Ben gittim gordum ama defalarca daha giderim.

Sanki banada cok iyi gelecek.
Icimi ferahlatmam lazim.
Şuan bana en iyi gelecek yerler cami ve turbe.

Haftaya gitmeyi dusunuyorum hadi hazırlan dicem sabah oglum okula gidince uskudardan başlıriz.

Gezdiricem onu.

Haftaya 150-200tl ayırım diyorum yol parası yemeği ona bi de hediye alırım eyupden tesbih, kuran, ortu, seccade ne olursa.

Onun okadar istemesi içimde sey oldu acaba benim yapmam icin o hayri bana bir yol mu? Bu.

Herşey tesadüf değil mi zaten?

Hayır nerde sevabı neresinde nerden bilebiliriz ki.

Belki burada saklı.

Içimden gelen bu umarim onun istediği gibi olur sevinir içimiz ferahlar.

Allah her daim hayır etmeyi nasip eden kullarindan eylesin hepimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…