Hakkinizda hayirlisi. Bazi seyler var ki, yasayarak goruluyor. Biyolojik annemden de iki kiz kardesim var. Onlari gorup taniyana kadar benim icin hic bir sey ifade etmiyorlardi.Ne guzel böyle canlı örnek görmek
Ben küçükken kardeşime aşırı düşkün degildim.
Belki erkek diye.
Ama o bana hep duskundu.
Hafta sonları uyanmamı beklerdi basimda.
Ya da uyandirirdi.
Babamdan harçlık isterdi ben hic isteyemezdim hep banada isterdi.
Ne alınacaksa banada aldirtirdi.
Hiç kavga etmeden buyuduk.
Beni hic üzmedi.
Maddi manevi hep destek oldu.
Oğluma dayıdan öte abi oldu.
Yani kardeşime bakarım ben az önce kek istedi kek yaptim ona.
Binde bir ister zaten bisi.
Hem sakinliği seven bir cocuk sesten haz etmiyor hemde benim onunla ilgilenemeyecegimi dusunuyor.Bencede bı insanın kardeşi olmalı yeri geliyor anne babadan bile daha üstün oluyor kardeş bence kardeşlik duygusunu tatmadigi için böyle düşünüyor taşınca illaki benimseyecektir sahiplenecektir şahsen benim imkanım olsa maddi anlamda 4 tane falan olsun isterim
Sizin ona karşı ilginizi azalacağını düşünüyor zannedersem içine kapanık bı çocuk belkide kardeşi olunca daha girişken bı çocuk alacak belkide
Ne guzel böyle canlı örnek görmek
Ben küçükken kardeşime aşırı düşkün degildim.
Belki erkek diye.
Ama o bana hep duskundu.
Hafta sonları uyanmamı beklerdi basimda.
Ya da uyandirirdi.
Babamdan harçlık isterdi ben hic isteyemezdim hep banada isterdi.
Ne alınacaksa banada aldirtirdi.
Hiç kavga etmeden buyuduk.
Beni hic üzmedi.
Maddi manevi hep destek oldu.
Oğluma dayıdan öte abi oldu.
Yani kardeşime bakarım ben az önce kek istedi kek yaptim ona.
Binde bir ister zaten bisi.
Aslında o olaydan sonra bahsi gecmedi.Tum msjlarini okudum ama sonuncuya alinti yaptim.
Ben bunu o surectede hissetmistim
Bence o seni paylasamiyor.
Ama bu onun icin aslinda zararli olabilirmi?
Acaba bir psikologa yada pedagoga mi danissaniz?
Asil tek kalmasi ona kotuluk olur diye dusunuyorum. Bu devirde insan kime nasil sirtini dayarki. Kardes onada can olacak
Asil dikkatimi ceken seni paylasamamasi ve bebek fikri disinda da bunun ortaya cikip cikmadigi.
Umarim yanlis anlamazsin ben seni kirmak istemem.
Acaba cok ustelemeden cok normal bir durummus gibi karar alip oyle mi davransanz?
Belkide cocuk kalbiyle cok konusuldukca ciddiye alip korktu.
Esine de yazik, o da hakli.
Karar vermek cok zor.
Tabiki ben hep kendimden pay biçiyorum ama misal kardeşim annemden gizli bisi aliyor (misal pahali bisi ayakkabı, olta bana söyler anneme soylemez)Yeri geliyor kardes insana herseyden ote can oluyor.
Asil onun hakki kardes ama cocuk kalbiyle farkinda degil
Birazda yanında çocuk falan olmadığı için böyledir hani hep sizinle olduğu için dediğiniz gibi bı kuzeni falan olsa belki daha girişken bı çocuk olacaktı kardeşi olunca paylaşmayı da sever bence birazda sakinliği sevme açısından size çekmiş galibaHem sakinliği seven bir cocuk sesten haz etmiyor hemde benim onunla ilgilenemeyecegimi dusunuyor.
Evimize kucuk çocuklu misafir gelirse odama girmesin sunumu sakla bunumu ellemesin falan diye tembihliyor.
Odamı kilitle diyor.
Kesinlikle öyleBirazda yanında çocuk falan olmadığı için böyledir hani hep sizinle olduğu için dediğiniz gibi bı kuzeni falan olsa belki daha girişken bı çocuk olacaktı kardeşi olunca paylaşmayı da sever bence birazda sakinliği sevme açısından size çekmiş galiba
Bence ikna edin ilerde oda sizde pişman olmazsiniz bence birbirlerine destek olurlar tabi her şeyden önce rabbim hayirlisini versin
Bide şöyle düşünün hicmi bebek özlemi yok düşünsene oğlunuz gibi bı birey daha inanın zorlukları olduğu kadar güzel taraflarida var bı gülüşü her şeyi alıp götürüyor yani insan o kosusturmayada alışıyor yaKesinlikle öyle
Tip,huy falan ben.
Sakinliği, uysallığı bana benziyor.
Hatta bebekkende usluydu sakin sessiz bir bebekti.
hep babannem annem aynı sizin bebekliginiz derdi.
Babası yaramazmis.
Yeni bir bebek fikri benide korkutmuyor degil.
Benimde o rahatlığım sakin sessiz huzurlu gunlerim mazide kalacak :)
Mesela gündüzde oglum okuldan gelir karnını doyurur çekilir odasina.
Pc girer
Ödevlerini yapar
Evde tv kapatınca çıt ses olmaz.
Evde yokmuşuz gibi.
Buna alıştık sanirim.
2. Bebek fikri konusunda benimde kafam karisikBide şöyle düşünün hicmi bebek özlemi yok düşünsene oğlunuz gibi bı birey daha inanın zorlukları olduğu kadar güzel taraflarida var bı gülüşü her şeyi alıp götürüyor yani insan o kosusturmayada alışıyor ya
Tabi ki karar sizin h anneniz burnunuzun dibinde yardimcida olur onlarda özlemiştir bebek sevmeyi falan inanın hem buyuyorlar hiç farkında bile ölünmüyor dilerim rabbim gönlünüzden geçeni verir size
Aminnn tabiki sizde haklısınız sorumluluk çok zor insan bakabilecegine inanmıyorsanız yapmalı sizin ki daha küçük ilerde istersiniz bence hem iş hem ev hem çocuk fikride düşündürüyor sizi2. Bebek fikri konusunda benimde kafam karisik
Tekrar ayni yollardan gecmek sorumluluk almak
Tabi 3 yilim var daha ama esim kardes olsun diyo.
Korkuyorum sanirim
Allah cocuklarimizi korusun
2. Olursa calismam zatenAminnn tabiki sizde haklısınız sorumluluk çok zor insan bakabilecegine inanmıyorsanız yapmalı sizin ki daha küçük ilerde istersiniz bence hem iş hem ev hem çocuk fikride düşündürüyor sizi
Yaş aldıkça zor oluyomuş ya.Bide şöyle düşünün hicmi bebek özlemi yok düşünsene oğlunuz gibi bı birey daha inanın zorlukları olduğu kadar güzel taraflarida var bı gülüşü her şeyi alıp götürüyor yani insan o kosusturmayada alışıyor ya
Tabi ki karar sizin h anneniz burnunuzun dibinde yardimcida olur onlarda özlemiştir bebek sevmeyi falan inanın hem buyuyorlar hiç farkında bile ölünmüyor dilerim rabbim gönlünüzden geçeni verir size
Haklısınız insan bakabilecigini düşünüyorsa yapmalı sadece maddiyat deil ruhende öyle hazır hissetmiyorsaniz o gücü kendinizde bulamıyorsunuz yapılmamalı ama bence fikriniz deisir2. Olursa calismam zaten
Evimiz arabamiz var
Esim de iyi geliri var
Sadece krediler fazla
Cok zengin olmak gibi amacimda yok
Evimi seviyorum
Kizim herseyim
Annelik zor
ama siz gencsiniz ya biraz rahatlığa alıştığınız için öyle düşünüyorsunuz tabi psikolojik men yapamayacağını düşünüyorsanız sizde haklısınız sonuçta siz bakicaksiniz hayırlısı olsun insallahhYaş aldıkça zor oluyomuş ya.
Artık mantıklı düşünüyor insan.
Kalbinden sevgisinden cok mantığını dinlemek istiyor.
Şunu anladım yani esim bukadar cok istemese bende sıcak bakicam sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?