- 13 Mayıs 2016
- 1.383
- 2.889
- 133
- 38
Bir de su var
Oğlumun kardesi olan arkadaslarinin hepsi kardeşlerinden şikayetçi
Oğluma ozeniyorlar.
Kardeşler illa abileri rahat birakmiyor (tabi onların yaş farkı az)
Kardeşlerini istemiyorlar dişliyorlar falan bununda etkisinde kaliyor.
Bak arkadaslarininda kardeşleri var dediğimde onlar kardeşlerini istemiyorlarki diyor.
Bu da etkiliyor göruyor.
Ay eskiden kim cocugunun fikrini aliyormus ya da kim cocugunun dediklerini dikkate aliyormus kiTr lelli fikri değişmezse bu durumlar olabilir oğlunun huyu asi değilse sıkıntı yapmaz. Ama artık karşındaki bir çocuk değil genç olmaya haxırlanan delikanlı.
Hayatının değişiceğini sanıyor olabilir
Bebek olunca onu gördüğünde kaygıları gidebilir. İlk zamanlar alışamaz ama büyüdüğğnde değişir. Kardeş bu yani içinde kim kin besler düşmanlık duyar kardeşine. Herkes sever.sıkıntın başlarda olur.
Hırçınlık yapabilir ki zaten tam çağı hırçınlık için bunu bahane edebilir
Gzel düşün tr lelli.
Ben maddi anlamda sıkışmak istemediğim için tek çocuk istiyorum iş hayatına dönmek istiyorum destek olacak kimsem yok bakacak kimsem yok. Eğer durum böyle olmasa isterdim bir kardeşi olsun. Başta zor ama ileride güvencesi olurdu oğlumun.
@DenizGeldi Rabbim sabır versin
Yardımcın olsun.
Okuduklarımdan gördüm ki güçlü bir kadınsın. Mekanı cennet olsun.nurlar içinde yatırsın Rabbim.
aynen canım..Ay eskiden kim cocugunun fikrini aliyormus ya da kim cocugunun dediklerini dikkate aliyormus ki
Olunca kabullenip seviyorlardı demek.
Icten içe belki istemiyorlardı.
Çok kardes değilmişiz iyiki ben cok kalabalığı sevmiyorum.
Ama kız kardeş isterdim pek arkadasim olmadigindan..
günaydın kızlar
bugün benim için de çok zor
sabah hiç işe gelesim yoktubu aralar çok sık olmaya başladı
şirkette halletmem gereken zor ve önemli işler var ama benim hiç yapasım yok
sümüklüböceğin hikayesini okudum çok üzüldümtamamen işten koptum
hastalık durumunu tam atlatamadım zaten
haftasonuna annemler gelecek, kahvaltıya amcama gidip tüm kuzenler ile bana kahveye gelecekler
detaylı temizlik faslı başladı evde, annem tam bir temizlik ve düzen hastasıdır. o geleceği zaman çok geriliyorum. bana göre temiz olan evi bir daha bir daha temizlemem gerektiğini düşünüyorum.
dün mutfak dolaplarını, buzdolabı ve mutfak sandalyelerini sildim.
paspas ve mutfak halılarını yıkadım
sabah nevresimleri değiştirdim
akşam banyo fayanslarını cifleyip, salon koltuklarını sileceğim
Saol kuzum hakkını ödeyemem sen her daim desteksin banaaynen canım..
Benim fkrimide sorarsan kardeş olmalı.. Kardeş hakktende gerekli bencede..
biliyorsun benim kızların arasıda baya var.. ona rağmen çok seviyorlar birbirlerini..
ilerde biz olmayınca inş birbirlerini dahada iyi anlayıp anlaşacaklar inş..
son kara tabikide sizin..
Ama oğlunun da olduğunda seveceğine eminim..
iyikide olmuş diyeceğini bile düşünüyorum..
ne demek canım.. Biz arkadaşız.. ben severek dinkliyorum canım seni.. Kendime çok benzetiyorum zaten biliyorsun>)Saol kuzum hakkını ödeyemem sen her daim desteksin bana
Derdimi , sıkintimi hep derdin gibi gördün Allah razi olsun.
Senin büyük istiyordu ya o sebepden sıkıntı olmamistir.
Kizlar ben ve diger kuzenler, buyukler fiziki altinlarimizi babannemin evindeki kasada sakliyorduk. Gecen hafta mahallede bir kac hirsizlik vakasi olmus. Babannem de huzursuz, alin emanetlerinizi gece uykularim kaciyor diyor.
Bir kac ceyrek disinda, altinlarimi bankanin altin gununde goturup, kulce altin degerini hesaplatip, altin hesabima aktarmaya karar verdim. Hayirlisi bakalim. Ben sari kizlarimi seviyordum yaa, bankadaki altin hesabi asla sari kizlarin yerini tutmuyor
önümüzdeki hafta mı geliyor canımSelam kızlar saat 11 de a101 e gittim minik seramik cerezlikler gelmişti uzun zamandır istiyordum gittim aldım 5tane 10 TL onuda karttan aldım su anda kk 255 TL olmuş 300 u bulur büyük ihtimal zaten şimdiye kadar 300 u gecmedi bide çocuğa bez alacağız başkada bişi almam bu arada a 101 e nehir çatal kaşık geliyor ihtiyacında var ama bilemiyorum ya bu arada elimiz dar bı daha ne zaman gelir kim bilir hepsinden almam gerekiyor çatal kaşık tatlı çatalı tatlı kaşığı çay kaşığı falan bakalım bı çaresine bakacağız artık
önümüzdeki hafta mı geliyor canım
ben birkaç sene önce almıştım yine a101den 12 kişilik takım yapmıştım çok memnunum
aynı desen gelirse bikaç tane daha alayım 16 kişiliğe çıkartayım takımı bazen yetmeyebiliyor
off birşey almayacağım diyorum ama ihtiyaçlar bitmiyor ki
2 Kasım'da geliyormuş aynen öyle mutlaka bir yerden bı eksik çıkıyor inşallah bende alabilirim almayı istiyorum yaniönümüzdeki hafta mı geliyor canım
ben birkaç sene önce almıştım yine a101den 12 kişilik takım yapmıştım çok memnunum
aynı desen gelirse bikaç tane daha alayım 16 kişiliğe çıkartayım takımı bazen yetmeyebiliyor
off birşey almayacağım diyorum ama ihtiyaçlar bitmiyor ki
Çok güzel yazmışsınız her kelimesine katılıyorum.maddi/manevi çocuğuna hiç bir şey veremeyecek, daha kendini geliştirememiş, yetiştirememiş insanların, hiç çocuk yapmamaları gerektiğini düşünüyorum...... iyi yetiştirilmemiş, maddi/manevi ihtiyaçları karşılanamamış çocukların durumu ortada.... ve aynı ortamda, aynı dünyada yaşıyoruz....
benim çocuğum iyi yetiştirilmiş, diğerlerinden banane deme lüksüne de sahip değiliz maalesef, çünkü o çocuklarla bizim çocuklarımız aynı ortamlarda bulunuyor, hayatları boyunca..... ve bir kötünün, kötünün demeyelim de ( zira kötü çocuk yoktur, anne/babası tarafından doğru düzgün yetiştirilememiş çocuk vardır ) anne/babası tarafından iyi yetiştirilememiş bir bireyin, binlerce insana zarar verebileceğini gördüğümüz örnekler de, yadsınamaz sayıda.......
Rabbim herkese, maddi/manevi, doğru düzgün yetiştirebileceği kadar evlat versin.......
aynen canım kolay gelsin bizeBende koltuk silicem.
halı silicem.
cumartesi aksamı.
kolay gelsin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?