Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar
Kızım melek oldu.
Çok pahalı cok ates pahalısı hele tuvlt kagidi havlu kagitlr fln fazla fazla pahalı deil mi sizce deYa valla market ne kadar pahalı o kadar sinir oldum ki Kızlar . Şehir dışına gitmek için 1000 tl ayırmıştık kenara maşallah ondan harcamaya başladık gıcık oldum ya maaşa 15 gün var daha![]()
Ay evet ben A101 den alıyorum onun markası varya en ucuzu o galiba ben başka bulamadım İnan üfff gerildim yemin ederimÇok pahalı cok ates pahalısı hele tuvlt kagidi havlu kagitlr fln fazla fazla pahalı deil mi sizce de
Başın sağolsun.Kızlar
Kızım melek oldu.
Bizim 750 tl ev kiramizBizde 3 kisiyiz.
Ama annem sağolsun kurubakliyat olsun kasap olsun yardım ediyor.
O alınca onları bana kahvaltılık,tavuk, deterjan tarzı şeyler almak dusuyor.
Oğlumun masrafıda zorunlu şeyler.
Kitap alıyoruz arada.
Bu yil pek kıyafetde almadim. Sadece bot alicam.
Harclikda harcamıyor parası yanında ama kahvaltı yapıp gidiyor (sabahci) öğlene eve geliyor zaten acıkmıyorum diyor.
Bizi arabanın bakımı,mazot,faturalar, 350tl her ay bes, arabanın kredisi (2000tl)
Bunlar zorluyor.
Sadece gıda, faturalar falan olsa amenna.
Baya kenarda para kalir.
Ahahahhh en güzeli cnm
Ay evet ben A101 den alıyorum onun markası varya en ucuzu o galiba ben başka bulamadım İnan üfff gerildim yemin ederimvalla artık sokağa çıkma yasağı ilan ettim evde öyle market filan yasak bizde Kızlar
![]()
Solo çok pahalı bence ya kullanmam onuAhahahhh en güzeli cnmçıkınca para mutlaka cıkıyor cepten. Solo kullanıyorum ben. Onu deneyim ben de.
BUGgun bende 24 lu solo 13 liraya aldim indirime girmişti.Ben yazın wc kağıdını 2 paket (32li) alıp attim.
Bir market kapanıyordu 32lisi 16.90dı hemde solo.
Bana 2 ay daha yeter sanirim.
Almam yani 2018de alırım artik :)