Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yıl götürür demiştimBenim tuvalet kağıdı, havlu peçete, ve normal pecete stogum var. Sanırım beni iki yıl götürür. Ama uygun denk gelsem stoklarım herhalde. Tabi evi de stoğa boğmamaya çalışarak.
Sabırlar diliyorumKızlar
Kızım melek oldu.
Ben tursil jel kullanıyorum beyazlar için renkliler ile siyahlar için perwoll hepsi sıvı . Tursil mükemmel değil ama iyi yani. Geçen A101 de kampanyadaydı onu o gün almadım keşke alsaydım sonra fiyat 15 ten 22 ye uçtu üfff . Perwoll şahaneKızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben ariel kullanıyorum
Rinso ve tursil indirimde idi kullanmadığım için almadım bide eti matik vardı
Varmı aranızda bunları kullanıp memnun kalan?
Kiler var üşeniyorum oraya git gel.Ben hiç stok yapamıyorum Kızlar ya bunalıyorum valla stok yapınca öyle heryer dolu gibime geliyor
Ben rinso, bingo, persil arası hangisini uygun yakalarsam aliyorum.Kızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben ariel kullanıyorum
Ben öyle her yerde birşey olmasından nefret ediyorum açıkcası . Orada olduğunu düşünmek bile beni sinir ediyor . Bizimde kiler var ama şuan tavana kadar 3 raf yaptık ayakkabı kutularımız dolu arabanın kışlık lastikleri elektrik süpürgesi ve vileda var haha birde zeytinyağıKiler var üşeniyorum oraya git gel.
Birazı vestiyerin üst rafında birazı kanepe altında.
Gözünün gormedigi yerlere tikiyorum.
Ben rinso, bingo, persil arası hangisini uygun yakalarsam aliyorum.
Şuan 2 tane bingi var stokta 9 kiloluk
Rinsoyuda yeni anti.
Allahım sabırlar versin.Kızlar
Kızım melek oldu.
Bingo tursil perwol kullanıyorum.Kızlar çamaşır deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ben ariel kullanıyorum
Güzell menü ama mesela her aksam farkli çorbayla uğrayacağına iki aksam ayni çorba çeşidinden tüketebilirsiniz.. ben öyle yapıyorum, genelde kış aksamlari hep corba yaparim ama mesela mercimek çorbası yaptıysam diğer aksama da kalır genelde.. menünün kalan kısımları fena degil :)Kızlar ya ben ilk defa bir haftalık yemek listesi yaptım önümüzdeki hafta için
Pazartesi : et pilav şehriye çorbası salata
Salı: karışık dolma mercimek çorbası salata
Çarşamba : mantı domates çorbası salata
Perşembe patlıcan oturtma sebze çorbası salata
Cuma: tavuk fajita ezogelin çorbası salata
Cumartesi: pizza patates kızartması salata
PaZar : balık salata
Nasıl sizce
Kızlar
Kızım melek oldu.
Ya ben hergün yapıyorum çok nadirdir bizim evde birşey artsın ve yarına yensin hergün mutlaka yeni birşey evlendikten sonra böyle bir huy geldi üzerime bir türlü vazgeçemiyorum bu durumdanTarhana hariç diğer çorbalarda 2 günlük oluyor bizim.
Menü güzel ama hergün yemekle uğraşıcaksın
Ya bizde öyle oluyo hep çok nadir yemek artması hep az yapıyorum çorbada dahil bu durumaGüzell menü ama mesela her aksam farkli çorbayla uğrayacağına iki aksam ayni çorba çeşidinden tüketebilirsiniz.. ben öyle yapıyorum, genelde kış aksamlari hep corba yaparim ama mesela mercimek çorbası yaptıysam diğer aksama da kalır genelde.. menünün kalan kısımları fena degil :)
Solo çok pahalı bence ya kullanmam onu alı ok kalitesiz ya cok sert ya da iki katlı oluo daha cok gidio
Ben de cok şaşirmiştimİki yıl götürür demiştimo iki ay olacak
![]()