Ben de almıyorum ne yalan söyleyeyim eşim limonlu cheesecake e dadanmıştı bir ara onu da bıraktırdım. Eti direk migrostan alıyorum. Alışverişi de çoğunlukla migrostan bazen metrodan yapıyorum.Günaydın Kızlar
Ben A101 ve bimden kesinlikle Gıda almıyorum. O marketlerin diğerlerine göre çok çok ucuz olması hiç normal değil. İçime sinmiyor. Üç kurul para için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri evime sokmak istemiyorum.
biz paketli gıdalaerdan bilindik markalardan alıyoruz o marketlerden..Ben de almıyorum ne yalan söyleyeyim eşim limonlu cheesecake e dadanmıştı bir ara onu da bıraktırdım. Eti direk migrostan alıyorum. Alışverişi de çoğunlukla migrostan bazen metrodan yapıyorum.
ya o limonlu cheesecakei ben de çok seviyorum nadir de olsa alıyorumBen de almıyorum ne yalan söyleyeyim eşim limonlu cheesecake e dadanmıştı bir ara onu da bıraktırdım. Eti direk migrostan alıyorum. Alışverişi de çoğunlukla migrostan bazen metrodan yapıyorum.
evet bende beğenmiştim.. bir ara limonlusundan almıştık.. bir kaç kez.. tatlıları falan güzel oluyor..ya o limonlu cheesecakei ben de çok seviyorum nadir de olsa alıyorum
resmen bağımlılık yapıyor
Maşaalah canım ya.. bir haftada topalndın taşındın , birde yerleştin..selam hanımlar.. nasılsınız?? ben taşındım, taşınmak ne zormuş arkadaş yaa :) ne mi yaptık dün anlatim..
sabah erkenden ben ve kv yeni evimize geçtik temizlik şirketinden 3 kişi gelmişti onlar temizliğe başladılar ( normalde temizlik çarşamba olacaktı ama ufak bi yanlış anlama olmuş ). temizlik yapılırken diğer taraftanda eşim ve kayınım gözleminde kirada olduğumuz evden eşyalarımız yükleniyordu. neyseki temizlik biter bitmez eşyalar geldi.. ve kısa bi zamanda hem beyaz eşyalarım hem yatak odam kuruldu.. çalışanlar dağıldıktan sonra ben, kv dem, küçük görümcem mutfağa girdik.. küçük görümceme ( liseye gidiyo:) buzdolaı ve fırının içlerini temizlettim, kv ile eşyaları yerleştirmeye başladık.. eşim ve kayınım da ufak tefek beyaz eşya ayarları, bazı yerlerde tamirat işlerini falan düzene koyuyorlardı bi de ağır kolileri bize taşıdılar.. sonra dışardan yemek istedik yedik, akşam da büyük görümcem geldi o da maşşallah çok iyi anlar bu işlerden onun da el atmasıyla mutfağı dizme işini bitidik. oturma odasını da düzenledik bi de oturma odasının perdesini makinaya attım yıkandı sonra onu da astık.. bi baktım küçük görümcem yatatak odasının mobilyalarını ( dolap, yatak başlığı ve kenarları, tuvalet aynası çekmece içleri, komodinlerin) hepsini deterjanlı suyla silim temiz ıslak bezle de üstünden geçmiş. . yani bu sayede mutfak ve oturma odam bitti, yatak odamın örtüsünü serip, perdesini yıkayacam. bi de çocuk odasında fazla kalan eşyaları düzenlicem. salon zaten boş kalacak..
çok teşekkür ederim gerçekten de hızlı toplandım ve hızlıca yerleştim bile.. tabi eşim, kv dem , kayınım ve de görümceleriminde hakkını yiyemem..Maşaalah canım ya.. bir haftada topalndın taşındın , birde yerleştin..
Tebrik ediyorum sizi..
Güle güle sağlıcakla oturun inş..
Bende alıyorum acikcasi.Şu BİM meselesini biraz açsanız?
Dost markası güzel geliyordu bana
Canım eczanelerde taylot var o gribe soğuk algınlığına birebir.Canım ilaç tavsiye etmek doğru değil biliyorum ama teyzem aferin iç hemen dedi biraz daha iyiyim. 4.5 tl ye aldım eczaneden sarı olan olcakmış aklında olsun. 2 büyük fincanda ıhlamur içtim yatarkende içicem.yani içmesem şuan kafamı kaldıramazdım.geçmiş olsun sanada
ay bende alayım ondan canım.. hala düzelemedim ya>(akşam içerim şöyle bir ter atayımBende alıyorum acikcasi.
Canım eczanelerde taylot var o gribe soğuk algınlığına birebir.
Sıcak suya 1 paket boşaltıp (toz zaten) karıştır ic.
Sifa olsun.
Al canim ben icemiyorum bi ara esim zorla ıcırmıştı bana tiskindim.ay bende alayım ondan canım.. hala düzelemedim ya>(akşam içerim şöyle bir ter atayım
Bende hakmar,a101,bim den alışveriş yapıyorum.
Paketli üründe aldım.
Kahvaltikda aldım alıyorum.
Ama böyle gozumun gordugu şeye daha yaklasmam.
Misal bimin zeytinini cok severdim.
Aci cikti bir defa.
Geri goturmedim (ufak boydu onemsemedim)
Sonra tesadüf bimde zeytinden şikayetçi olanları gordum o gelen zeytinlerin hepsi oyle cikmis o gun.
Daha zeytinde almam.
Süt yoğurt ve ayran aliyordum.
Ayran ve yoğurduysa artik almiyorum.
Ayran alırsam sütas
Yogurtda yörsan tava yogurtlarini seviyorum.
Sütüde artik pınar alicam.
Kurubakliyat hakmar reis ürünleri guzel seviyorum.
Aslında üşenmesem kahvaltılık peynircibabadan alsan artik.
Aylık gitsinde 100tl gitsin.
Cunku muratbey telli peyniri kasarini 1 defa aldim yiyemedik.
Kasar ve tel peynir bu erimez mi?
Kuymakda erimedi.
Içine ne katiyorlar kimbilir.
iş çıkışı alıp evde akşam içicem canım.. sağolasın..Al canim ben icemiyorum bi ara esim zorla ıcırmıştı bana tiskindim.
Ama esim grip falan olsa hemen taylot alır 1 günde ayakta atlatır gribi.
Cebinde tasir hatta hastaysa ofiste falan icer.
evet tam ani misafir geldiğinde filan ikram etmelikevet bende beğenmiştim.. bir ara limonlusundan almıştık.. bir kaç kez.. tatlıları falan güzel oluyor..
hakmardaki rençber marka bakliyatları ve baldo pirincini ben de çok beğeniyorumBende hakmar,a101,bim den alışveriş yapıyorum.
Paketli üründe aldım.
Kahvaltikda aldım alıyorum.
Ama böyle gozumun gordugu şeye daha yaklasmam.
Misal bimin zeytinini cok severdim.
Aci cikti bir defa.
Geri goturmedim (ufak boydu onemsemedim)
Sonra tesadüf bimde zeytinden şikayetçi olanları gordum o gelen zeytinlerin hepsi oyle cikmis o gun.
Daha zeytinde almam.
Süt yoğurt ve ayran aliyordum.
Ayran ve yoğurduysa artik almiyorum.
Ayran alırsam sütas
Yogurtda yörsan tava yogurtlarini seviyorum.
Sütüde artik pınar alicam.
Kurubakliyat hakmar reis ürünleri guzel seviyorum.
Aslında üşenmesem kahvaltılık peynircibabadan alsan artik.
Aylık gitsinde 100tl gitsin.
Cunku muratbey telli peyniri kasarini 1 defa aldim yiyemedik.
Kasar ve tel peynir bu erimez mi?
Kuymakda erimedi.
Içine ne katiyorlar kimbilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?