Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın,

bende bimden et tavuk kıyma hiç almadım tuvalet kağıdı peçete vs onları alıyorum
birde temizlik malzemesi falan
şok daha iyi geliyor sanki bana da
et ürünleri tanıdğımız bir kasap var ordan alıyoruz
birde ben hadımköy de oturuyorum yumurta vs yakın köylerde var ordan temin ediyoruz
bugün maaş günüm biraz eksiklerim var liste yapayım diyorum kredi ve kredi kartı ödemeleri var
yarında pazara giderim
oğluma da bot almam gerek

Bende herşeyden kısabilirim ama gıdadan ne kısılıyor nede kalitesiz alamıyorsun..
Biz en çok Şok tan alıyoruz.. Ama et tarzı besinleri asla marketten almayız.. Senelerdir tanıdığımız güvenilir mahalle kasbımız var..Kurban et ve kıymamız bitince oradan alıyoruz..Adamlar istediğimiz etten kıymamızı çekliyor.. biz karar veririz..
Tavukda ordan alırız .. bazen Çağrı , carrefour, bşrde bizim burda Selam market var. Bu marketlerden de aldığımız oluyor tavuk tarzı gıdaları..Ama süt şokdan ve mahalle marketimziden alıyoruz.. genelde marka almaya çalışıyoruz sütte de..
Eskiden bimden de baya alırdık .. Ama daha çok kuru bakliyat temizlik maddeleri kişisel bakım ürünleri pamuk, ped. wc kağıdı, peçete vs.
Ama evimize çok yakın şok açıldı.. Bayadır ordan alıyoruz acil ihtiyaçları..
Büyük alışverişlerde de genelde Çağrı, selam carrefourdan alırız..
markası bilinmedik şeyler bizde almıyoruz.. Eşim özellikle çok takıntılı bu konuda..
Özellikle salam sucuk yumurta peynir vs..
Sağlığımız herşeyden öenmli..
Kıyafette marka giymesemde olur ama gıda gerçektende önemli..Hele ki bu devirde..Para için insan sağlığını hiçe sayanlar çok olduğu için seçiçi davranmak gerekiyor tabi..

Herkese günaydın merhaba sabah erken kalktık. Eşim işe gitti bende evi silip süpürücem çok az ütüm var hemen 15 dk da o işimi yapacağım. Yemekte çorba pilav patlıcan oturtma yapacağım tatlımız var. Mobilyacı Sandalyeleri bugün Yada yarın getirecekmiş bakalım inşallah dedik :dondurma: hafta sonu Camlarımızı için fitil alıcaz eşimle güzelce onları yapıştıracağız :kahve:

Günaydın hanımlar
dün a101e nehir marka çatal kaşıklar gelmişti
ben gündeliklerimi ilk geldiğinde buradan almış 12 kişilik takım yapmıştım şimdi hepsinden 4er tane daha alıp takımı genişlettim çok zorunlu değildi ama arada ihtiyaç oluyor
2 tane de cam saklama kabı aldım 45tl tuttu

ben de eti tavuğu tanıdık kasaptan alıyorum marketlerden almıyorum
bimden ve a101den kağıt havlu, tuvalet kağıdı,buzdolabı poşeti,baharat,yumuşatıcı vs tarzı şeyler alıyorum bazen de yumurta
gıdada da aktüel ürünlerde kampanyalı bilindik markalar gelirse alıyorum
bir ara ayran alıyordum onu da bıraktım
migrosu daha çok beğeniyorum kendi markasına ait ürünler de daha kaliteli geliyor bana şok ve hakmara da uğruyoruum
genelde bilindik markalı üründen şaşmamak lazım market markası alınacaksa da üretici firmaya bakmak lazım

Günaydın Kızlar
Ben A101 ve bimden kesinlikle Gıda almıyorum. O marketlerin diğerlerine göre çok çok ucuz olması hiç normal değil. İçime sinmiyor. Üç kurul para için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri evime sokmak istemiyorum.
Ben de almıyorum ne yalan söyleyeyim eşim limonlu cheesecake e dadanmıştı bir ara onu da bıraktırdım. Eti direk migrostan alıyorum. Alışverişi de çoğunlukla migrostan bazen metrodan yapıyorum.

Ben de almıyorum ne yalan söyleyeyim eşim limonlu cheesecake e dadanmıştı bir ara onu da bıraktırdım. Eti direk migrostan alıyorum. Alışverişi de çoğunlukla migrostan bazen metrodan yapıyorum.
biz paketli gıdalaerdan bilindik markalardan alıyoruz o marketlerden..
tatlılarından da alıyoruz ne yalan söliyim.. sütlacından olsun profeterolünden olsun..
bir ara yaş pastalarından da aldık çok beğenmiştik..

Bim ve a101 kaliteli bence
ürettikleri sınırlı sayıda geliyor ve tükeniyor.
ucuz olan hersey kötüdür denilemez.
marketten tabi kıyma ve sucuk almıyoruz kasabımız var.

tabi benim gezmeye vaktim yok marketleri.
şok yakında oldugundan ordan alıyoruz.
bim a101 fazla gezemiyorum ayda yılda.

ya o limonlu cheesecakei ben de çok seviyorum nadir de olsa alıyorum
resmen bağımlılık yapıyor

selam hanımlar.. nasılsınız?? ben taşındım, taşınmak ne zormuş arkadaş yaa :) ne mi yaptık dün anlatim..
sabah erkenden ben ve kv yeni evimize geçtik temizlik şirketinden 3 kişi gelmişti onlar temizliğe başladılar ( normalde temizlik çarşamba olacaktı ama ufak bi yanlış anlama olmuş ). temizlik yapılırken diğer taraftanda eşim ve kayınım gözleminde kirada olduğumuz evden eşyalarımız yükleniyordu. neyseki temizlik biter bitmez eşyalar geldi.. ve kısa bi zamanda hem beyaz eşyalarım hem yatak odam kuruldu.. çalışanlar dağıldıktan sonra ben, kv dem, küçük görümcem mutfağa girdik.. küçük görümceme ( liseye gidiyo:) buzdolaı ve fırının içlerini temizlettim, kv ile eşyaları yerleştirmeye başladık.. eşim ve kayınım da ufak tefek beyaz eşya ayarları, bazı yerlerde tamirat işlerini falan düzene koyuyorlardı bi de ağır kolileri bize taşıdılar.. sonra dışardan yemek istedik yedik, akşam da büyük görümcem geldi o da maşşallah çok iyi anlar bu işlerden onun da el atmasıyla mutfağı dizme işini bitidik. oturma odasını da düzenledik bi de oturma odasının perdesini makinaya attım yıkandı sonra onu da astık.. bi baktım küçük görümcem yatatak odasının mobilyalarını ( dolap, yatak başlığı ve kenarları, tuvalet aynası çekmece içleri, komodinlerin) hepsini deterjanlı suyla silim temiz ıslak bezle de üstünden geçmiş. . yani bu sayede mutfak ve oturma odam bitti, yatak odamın örtüsünü serip, perdesini yıkayacam. bi de çocuk odasında fazla kalan eşyaları düzenlicem. salon zaten boş kalacak..

selam hanımlar.. nasılsınız?? ben taşındım, taşınmak ne zormuş arkadaş yaa :) ne mi yaptık dün anlatim..
sabah erkenden ben ve kv yeni evimize geçtik temizlik şirketinden 3 kişi gelmişti onlar temizliğe başladılar ( normalde temizlik çarşamba olacaktı ama ufak bi yanlış anlama olmuş ). temizlik yapılırken diğer taraftanda eşim ve kayınım gözleminde kirada olduğumuz evden eşyalarımız yükleniyordu. neyseki temizlik biter bitmez eşyalar geldi.. ve kısa bi zamanda hem beyaz eşyalarım hem yatak odam kuruldu.. çalışanlar dağıldıktan sonra ben, kv dem, küçük görümcem mutfağa girdik.. küçük görümceme ( liseye gidiyo:) buzdolaı ve fırının içlerini temizlettim, kv ile eşyaları yerleştirmeye başladık.. eşim ve kayınım da ufak tefek beyaz eşya ayarları, bazı yerlerde tamirat işlerini falan düzene koyuyorlardı bi de ağır kolileri bize taşıdılar.. sonra dışardan yemek istedik yedik, akşam da büyük görümcem geldi o da maşşallah çok iyi anlar bu işlerden onun da el atmasıyla mutfağı dizme işini bitidik. oturma odasını da düzenledik bi de oturma odasının perdesini makinaya attım yıkandı sonra onu da astık.. bi baktım küçük görümcem yatatak odasının mobilyalarını ( dolap, yatak başlığı ve kenarları, tuvalet aynası çekmece içleri, komodinlerin) hepsini deterjanlı suyla silim temiz ıslak bezle de üstünden geçmiş. . yani bu sayede mutfak ve oturma odam bitti, yatak odamın örtüsünü serip, perdesini yıkayacam. bi de çocuk odasında fazla kalan eşyaları düzenlicem. salon zaten boş kalacak..
Maşaalah canım ya.. bir haftada topalndın taşındın , birde yerleştin..
Tebrik ediyorum sizi..
Güle güle sağlıcakla oturun inş..

Maşaalah canım ya.. bir haftada topalndın taşındın , birde yerleştin..
Tebrik ediyorum sizi..
Güle güle sağlıcakla oturun inş..
çok teşekkür ederim gerçekten de hızlı toplandım ve hızlıca yerleştim bile.. tabi eşim, kv dem , kayınım ve de görümceleriminde hakkını yiyemem..

Şu BİM meselesini biraz açsanız?
Dost markası güzel geliyordu bana o_O
Bende alıyorum acikcasi.
Canım ilaç tavsiye etmek doğru değil biliyorum ama teyzem aferin iç hemen dedi biraz daha iyiyim. 4.5 tl ye aldım eczaneden sarı olan olcakmış aklında olsun. 2 büyük fincanda ıhlamur içtim yatarkende içicem.yani içmesem şuan kafamı kaldıramazdım.geçmiş olsun sanada
Canım eczanelerde taylot var o gribe soğuk algınlığına birebir.
Sıcak suya 1 paket boşaltıp (toz zaten) karıştır ic.
Sifa olsun.

Bende hakmar,a101,bim den alışveriş yapıyorum.
Paketli üründe aldım.
Kahvaltikda aldım alıyorum.
Ama böyle gozumun gordugu şeye daha yaklasmam.
Misal bimin zeytinini cok severdim.
Aci cikti bir defa.
Geri goturmedim (ufak boydu onemsemedim)
Sonra tesadüf bimde zeytinden şikayetçi olanları gordum o gelen zeytinlerin hepsi oyle cikmis o gun.

Daha zeytinde almam.

Süt yoğurt ve ayran aliyordum.
Ayran ve yoğurduysa artik almiyorum.

Ayran alırsam sütas
Yogurtda yörsan tava yogurtlarini seviyorum.
Sütüde artik pınar alicam.

Kurubakliyat hakmar reis ürünleri guzel seviyorum.

Aslında üşenmesem kahvaltılık peynircibabadan alsan artik.
Aylık gitsinde 100tl gitsin.

Cunku muratbey telli peyniri kasarini 1 defa aldim yiyemedik.

Kasar ve tel peynir bu erimez mi?
Kuymakda erimedi.
Içine ne katiyorlar kimbilir.

ay bende alayım ondan canım.. hala düzelemedim ya>(akşam içerim şöyle bir ter atayım:KK43:
Al canim ben icemiyorum bi ara esim zorla ıcırmıştı bana tiskindim.
Ama esim grip falan olsa hemen taylot alır 1 günde ayakta atlatır gribi.
Cebinde tasir hatta hastaysa ofiste falan icer.

Paketli üründe aldım.
Aci cikti bir defa.
Sonra tesadüf bimde zeytinden şikayetçi olanları gordum o gelen zeytinlerin hepsi oyle cikmis o gun.

Daha zeytinde almam.

Ayran alırsam sütas

Kuymakda erimedi.

evet canım her ürünü güzel olmuyor biminde a101 d.nde..
bazı ürünler güzel.. kağıt peçete wc kağıtları güzel.
temizlik maddeleri güzel..
yağ çözü , bulaşık deterjanı, yumuşatıcısı vs..
gıda olarak bimden en çok aldığım ekmekleri ve tatlıları..
süt ve yoğurt da almıyorum zaten...
peynir eskiden arada alırdık ama artık kahvaltıcıdan tadına bakıp alıyoruz..
sütte genelde torku, arada şok'un mis sütü, arada ğlker içim alıyoruz.. hangisi denk gelirse..

evet bende beğenmiştim.. bir ara limonlusundan almıştık.. bir kaç kez.. tatlıları falan güzel oluyor..
evet tam ani misafir geldiğinde filan ikram etmelik
onlara birer dilim ikram edip gerisini ben yiyorum
misafir bahane:KK54:

Paketli üründe aldım.
Aci cikti bir defa.

Daha zeytinde almam.

Ayran alırsam sütas

Kuymakda erimedi.
hakmardaki rençber marka bakliyatları ve baldo pirincini ben de çok beğeniyorum

Back
X