Ayy bende abur acur yiyince hele gece yiyince sabah mide bulantısı ile uyanıyorum çok kötü oluyor ama en sevdiğim şey cips kolaGündüz abur cuburları yedim aksamda vicdanım sizim sizim sizladi.
Kendime tavuklu salata yaptim.
Ouf kıs geldi yine kilo
Bereketli olsun bende ayın 20sinden sonra böyle bir harcama yaparim kesin..Selamlar kızlar tamı tamına 190 TL lik alışveriş yaptık
6 kilo alo deterjan 15 tl
Torku 5 lt sıvı yağ 25 TL
Mr muscle yüzey temizleyici 5 TL 2.5 lt
Bingo bulaşık deterjanı 3.75
Solo16 li wc kagidi 9 TL
Naylon 12 li havlu kağıt 11 TL
İki tane tüm tavuk parçalarını 15 TL
4 paket filiz makarna şehriye falan 5 TL
Mr muscle in bı seti var yüzey temizleyici WC blok yağ çözücü falan var onda 9 TL ye aldım tekli tekli epey pahalıya geliyor epey uygunsa aldım
Doğuş Çay 1 kilo 17 TL
5 kilo şeker 15 TL
30 lu yumurta 8 TL
Manavida hallettik bu gün çıkmışken çocukla pazara gidemiyor um
Hepsi evde olan şeyler ama bunlar zula için aldım epey indirim vardı cagrida
Epey bişi aldım ya iyide oldu kış bitene kadar almam
Fiyatlar cok uygunmus. Seker 15 tl ve yumurta 8 tl iyi fiyat nereden aldin?Selamlar kızlar tamı tamına 190 TL lik alışveriş yaptık
6 kilo alo deterjan 15 tl
Torku 5 lt sıvı yağ 25 TL
Mr muscle yüzey temizleyici 5 TL 2.5 lt
Bingo bulaşık deterjanı 3.75
Solo16 li wc kagidi 9 TL
Naylon 12 li havlu kağıt 11 TL
İki tane tüm tavuk parçalarını 15 TL
4 paket filiz makarna şehriye falan 5 TL
Mr muscle in bı seti var yüzey temizleyici WC blok yağ çözücü falan var onda 9 TL ye aldım tekli tekli epey pahalıya geliyor epey uygunsa aldım
Doğuş Çay 1 kilo 17 TL
5 kilo şeker 15 TL
30 lu yumurta 8 TL
Manavida hallettik bu gün çıkmışken çocukla pazara gidemiyor um
Hepsi evde olan şeyler ama bunlar zula için aldım epey indirim vardı cagrida
Epey bişi aldım ya iyide oldu kış bitene kadar almam
Teşekkür ederim kış bitene kadar almam herhalde daha hepsi var çok şükür yedekte olmadı mi için rahat etmiyor indirimde olunca aliverdimBereketli olsun bende ayın 20sinden sonra böyle bir harcama yaparim kesin..
Peynirler tükenmeye basladi.
Yumurta yoğurt süt.
Azalanı alicam şimdilik.
İstanbul'dayım ben çağrı marketten aldım sonbahar şenliği diye epey indirim yapmışlarFiyatlar cok uygunmus. Seker 15 tl ve yumurta 8 tl iyi fiyat nereden aldin?
Allah yardımcımız olsun daha yılbaşı gelmeden zamlar geliyor sırayla zatenHerkese hayırlı geceler..
Bende hala iyileşemedim(bıgün bomboş hibi geçti (Evde iş falan yapamadım..Pazartesiye kadar biraz düzeleyim istiyorum ..
Bugün genelde yata kalka geçirdim..Yarın artık biraz iş yaparım malum son dinlenme günü
Cuma günü altın,dolar, euro yine uçuşa geçmiş(çok canım sıkıldı (
Bunların çıkması bize kat be kat zam olarak yılbaşından sonra dönecektir(
Rabbim fakir fıkaranın da bizlerinde yardımcısı olsun ya(İçim karardı resmen..piyasalarla ilgili yorum okuyoruö..Daha da çıkabileceği yönünde yazılanların çoğuda (
Ouff ki ne oufff
Sizlerinde başını ağrıttım kusura bakmauın arkadaşlar..
Bence gerçekten kenara para koymak devri başladı(tasarruf farz oldu diyorum..ülkenin gidişatı hiç iç açıcı görünmüyor ((
Aynen öyle canım..Elden biriey gelmiyorAllah yardımcımız olsun daha yılbaşı gelmeden zamlar geliyor sırayla zaten
benim de çok canım sıkılıyor ama elden bir şey gelmiyor
tek yapabileceğimiz paramızı dikkatli harcayıp birikim yapmaya çalışmak
Oglun ne bursu aliyor? 9. Sinifta ozel ders aldirdimi?İyi geceler kızlar...
Dün çamaşır yıkarken makinenin boşaltma yapmadığını fark ettim. Tekrar tekrar denedim yok olmuyor bir türlü. Çamaşırlari sudan çıkartıp elde yıkadim ve servis cagirmaya niyetlendim. Ama canım öyle bir sıkıldı moralim öyle bir bozuldu ki oturup agladim. Sonra topla kendini mutluluk dedim kendime. Açtım videoları izledim ve geçtim makinenin karşısına. Çok şükür ki sorunu çözüp tamir ettim ve makinem çalıştı. Yaptırması bir şey değil yeni de alırım sorun değil de uğraşmasi, servis beklemesi , o esnada yıkanması gereken çamaşırlar beni düşündürdü. Yalnızım da mecbur ben halledicem. Bazen yorulduğumu hissediyorum böyle. Her şeye tek basina yetişmenin zorluğu beni çok uzuyor. Neyse ki halloldu çok şükür. Bir kadın olarak en sevmediğim işler tamir işleri.
Bugün de bütün günüm temizlik, ütü ve yemekle geçti. Yarın yoğurt yapar pazara çıkarim.
Oglanlar ders çalışıyor. Fen lisesine giden oglum yakinda burs almaya başlayacak. Seneye ikisi için de özel ders falan düşünmem gerekecek. Biri 10 biri 11.sınıf bu sene. Yani bu sene ne yaptım o kâr...
Canım nasil evin ısınma isi.Günaydın kizlar. Ben hala kalkamadım yataktan.. kaç günün yorgunluğu normalde pazar günleri bile erkenden kalkardım. Bugün eşimle evin bütün esyalarini ıvır zıvırlarini yerlestirmeyi bitirmeliyiz dedik. Neyse ben kalkip bi çamaşır makinasi calistirayim da eşim uyaninca beraber islere baslariz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?