Ben de yarın son bir tam altın alacağım bir süreliğine bırakacağım fiziki altın işini. internetten altın hesabı da açmıştım hiç kullanmadım. Belki ona dadanırım azar azar alırım biraz.Selam kizlar. Altin surekli artiyor. K.validem persembe gunu ceyrek altini k.çarşı kuyumcusundan 253 tl ye almis, bu sabah 260 tl demislerDogrusu ben artik altinin 140 lara inecegine ihtimal vermiyorum. Kuyumcu da 170 lere dayanmasini bekliyoruz demis.
O yuzden de internet bankacililigindan altin hesabima devam etmeye karar verdim. Fiziki altina kismen son verdim. Ancak hediyelik ceyrek ve gram alirim diyorum.
nasılsınız kızlar.. bizim buralarda hava bozmaya başladı, bu sabah hava kapalı ve yavaştan yağmur serpiştiriyor..
Bu ay hesap edemeyeceğimiz kadar çok giderimiz oldu ve hala eksiklerimiz var.. eşim cumartesi, pazardan alışveriş yaptı. biber, domates,patlıcan, limon, havuç, turp, nane, maydanoz, marul, roka, lahana, kara lahana almış bi de meyve çeşitlerinden almış. sebzeler beni 10 gün götürür. meyve alınır artık..
aa ban mı yedi yine..tr_lelli nerde neden ban yedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?