Küçük Düşün Büyük Olsun!

özel mesaj kısmın kapalı sana ordan foto atmayı deneyecektim ve ya detaylarından bahsedecektim..

merhaba :)
Ben de kredi kartı borcunu düşüremeyenlerdenim maalesef... karttaki taksitler bitsin bir daha kolay kolay taksitlendirme yapmayacağım karar verdim...fiyatların sürekli üç beş artmasından ötürü bu aralar her şeyi fazla fazla alıyorum...tasarruf ve birikim zaten alışkanlık oldu artık...aynı tempo gidiyorum...

Kesinlikle katılıyorum canım..
Şuan puslu günlerdeyiz.. Önümüzü göremiyoruz.
Umarım geçen yıl ki gibi zamanla normal seviyelerine iner bu dolar, euro, ve altın
Yoksa halimiz harap..
bunların yükselmesi demek herşeye zam demek>
zengin daha da zengin fakir dahada fakir demek>

Akşama ne yemek var kızlar?
Ben birazdan pazara çıkacağım ve balıkçıma uğrayacağım. Balık kızartacağım akşam için. Yanına da bol salata.
Geçen pazar benim oğlanlar ben olmadan pazara gidip alışveriş yaptılar ilk kez :) yavaş yavaş onlar da öğrensin istiyorum...yarın öbür gün aile babası olacaklar...fiyatlardan, alışverişten, sebzeden, meyveden anlamaları lazım...ilk olmasına rağmen gayet de güzel almışlar :) o yüzden evde pek bir eksik yok.

maşşallah onlara.. ben de ne yemek yapsam diye düşünüyorum henüz birşey bulamadım :)

maşşallah onlara.. ben de ne yemek yapsam diye düşünüyorum henüz birşey bulamadım :)
Biz de kırmızı mercimek çorbası, karışık kuru dolma ve yoğurtlu kereviz salatası var. Arz ederim

Bende etli pırasa yemeği yaptım yaninada cacık yapicam

Selam kızlar.
lindalinda ev fiyatları düşük bir yerden yatırım amaçlı sadece bu biriktşrdiğiniz kısımla güzel bir daire alabilir kiraya verebilirsiniz. İst.da isen ev fiyatları gerçekten çok pahallı.
Annem bugün kazak almış hediye oğlumada oyuncak. Aslında oyuncak için kızgınım daha pazar günü almıştım.
Geçen haftada yine almıştı.
Bu akşam yemek çok çeşitli bizde.
Karnabahar yemeği kendim içim kızartması eşim için. Havuç patates kızartması
Sebzeli mercimek çorbası.
Pırasalı börek
kıymalı börek oğlum için

Ayy kızlar bende yemek yapmadım bugün akşama çabucak pişecek bişeyler yapmam lazım

5 poşet fasulyem var derin dondurucuda aslında

ben kahvaltılıkları koyacam, yanına da kavurmalı yumurta yaparım.. bu akşam böyle geçiştiririm..

Ay Kızlar bi hesap yaptım şuan şoktayım 2 ay önce annem bize geldiğinde bizden gizli eve 300 tl saklamıştı . Bende o parayı anneme geri verecektim ortada harcanmasın diye kuyumcuya gittik altın almak için. Kuyumcudan bir çeyrek altın ve birde 0.5 gram altın aldık tam 305 tl verdik . Şimdi hesaplıyorum çeyrek olmuş 265 tl gram altın 160 onun yarısı 80 tl 0.5 altın . Yani 305 tl ye aldığım altın olmuş 345 tl

Ne cezaymış arkadaş! Adam öldursem ceza almazdım vesselam.

Selam genşler

Napaysunuz?

Tr_leliniz ayağınıza kadar geldi.

chericherilady baktım aktuele canim saol indirim avcimiz.
Kupsekerlere talibım sanirim alicim.

Neler yaptim.

Neler yapmadim ki..
Sufleler börekler..

Para harcamadım ama o acıdan bakınca mutluyum.

Pazartesi arkadaşları kahvaltıya aldim.

Temizlik sonrasında misafircilik sonrasında yine temizlik.
Dün kendimi mutfağa vurdum.

Bedenimi erbaşlara yemekler icin adadim.

Çok aşırı ev hanimiydim dün.

Esim noluyooo yaw dedi sufleler börekler falan jest üstüne jest.

Stresten tatlım stresten dedim.

Kesin hep strese girsin daha cok stres daha cok ni ha ha aha falan dedi.
Ama yemezler :)

Bu sabah da kahvaltıda sevdiğim bi ablam vardi.
Hatta yeni gitti sayilir.

Çok süper sohbet Sonrasi iyi guzel de senin yemeğin yok ki kızoom dedim.

Hemen mercimek attim ocağa çorba olcak.
Dünden tavuklu pilavim var.
Sulu köfte yapicam az sonrada.
Esimin 19.30 da gelmesinin tek iyi yani bu.
Herşey hallolur yaa nolcak ki gözüyle bakiyorum.

Dışarı cikmadim.
Para harcamadim.
Ama zulayada para atamadim.

Otur sifir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…