özel mesaj kısmın kapalı sana ordan foto atmayı deneyecektim ve ya detaylarından bahsedecektim..Tüh keşke atabilseydim cidden merak ettim evini.çünkü hem sıfır hem 120 bin.valla müthişmış cidden..bizim de 2 senede 180 falan toplamamiz lazım ya da topyamadigimiz kısmı kredi cekecegiz ama ne kadar toplasak o kadar iyi bizin için.hangi şehir onu söylemedin sahibinden de bakacaktim.
Bı dakika bakıyorum hemenözel mesaj kısmın kapalı sana ordan foto atmayı deneyecektim ve ya detaylarından bahsedecektim..
Yok canım bana msj atilabiliyor dur ben sana atım ilk başta.özel mesaj kısmın kapalı sana ordan foto atmayı deneyecektim ve ya detaylarından bahsedecektim..
Kesinlikle katılıyorum canım..Uzmanlar bu gibi dönemlerde özellikle özel sektörde çalışanların büyük meblağlı borçlar altına girmemesini, insanların da genel olarak dövizle borçlanmamasını tavsiye ediyor. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmanın tam sırası...
maşşallah onlara.. ben de ne yemek yapsam diye düşünüyorum henüz birşey bulamadım :)Akşama ne yemek var kızlar?
Ben birazdan pazara çıkacağım ve balıkçıma uğrayacağım. Balık kızartacağım akşam için. Yanına da bol salata.
Geçen pazar benim oğlanlar ben olmadan pazara gidip alışveriş yaptılar ilk kez :) yavaş yavaş onlar da öğrensin istiyorum...yarın öbür gün aile babası olacaklar...fiyatlardan, alışverişten, sebzeden, meyveden anlamaları lazım...ilk olmasına rağmen gayet de güzel almışlar :) o yüzden evde pek bir eksik yok.
Akşama ne yemek var kızlar?
Ben birazdan pazara çıkacağım ve balıkçıma uğrayacağım. Balık kızartacağım akşam için. Yanına da bol salata.
Geçen pazar benim oğlanlar ben olmadan pazara gidip alışveriş yaptılar ilk kez :) yavaş yavaş onlar da öğrensin istiyorum...yarın öbür gün aile babası olacaklar...fiyatlardan, alışverişten, sebzeden, meyveden anlamaları lazım...ilk olmasına rağmen gayet de güzel almışlar :) o yüzden evde pek bir eksik yok.
Biz de kırmızı mercimek çorbası, karışık kuru dolma ve yoğurtlu kereviz salatası var. Arz ederimmaşşallah onlara.. ben de ne yemek yapsam diye düşünüyorum henüz birşey bulamadım :)
Yarın da kuru dolma yapayım. İyi fikir oldu. Çok teşekkür ederimBiz de kırmızı mercimek çorbası, karışık kuru dolma ve yoğurtlu kereviz salatası var. Arz ederim
Bende etli pırasa yemeği yaptım yaninada cacık yapicamAkşama ne yemek var kızlar?
Rica ederim. Çarşambaları dolma-sarma günü bizde. Bir hafta lahana sarması, diğer hafta kırmızı birber dolması, kuru dolma, pazı sarması şeklinde gidiyor.Yarın da kuru dolma yapayım. İyi fikir oldu. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?