Ben geçen banı eşim görevdeyken yedim ay evde otur otur içim şişiyor moralim bozuk kalkıp birşey hazırlayıp misafir ağırlayamıyorum halimi bi görseydinBende öyle oldum.
Allahdan misafir agirladimda zaman gecti ya.
Yoksa hic gecmiyor.
Ayy özledim ben topiği kızları ya.
Bak diğer topikte yapan var galiba ben msjları bi okuyayım. Ama şöyle bence ben mobil uygulamadan kendime bi altın hesabı açtım ona da farklı bir iban no geldi oraya para atıyorum sonra o para gram altına denk geliyor. Yani örneğin 160 tl para koyunca 1 gram altın oluyor öyle öyle devam ediyor benceYapanlari duyuyorum ama bi araştırmam anlamam lazim.
Kafam pek basmadı benim anlamadim.
Saol cnm hosbuldum.Hoşgeldintr_lelli , tayfa seni özledi
ben bu akşam mesaideyimdolayısı ile evde yemek yemeyeceğiz zaten yemeğim de yok
bu aralar işlerim çok yoğun Allah bana yardım etsin, siz de dua edin kızlar bana
Anladım galibaBak diğer topikte yapan var galiba ben msjları bi okuyayım. Ama şöyle bence ben mobil uygulamadan kendime bi altın hesabı açtım ona da farklı bir iban no geldi oraya para atıyorum sonra o para gram altına denk geliyor. Yani örneğin 160 tl para koyunca 1 gram altın oluyor öyle öyle devam ediyor bence
Benimde evde altınlarım var ne yazikkiAnladım galiba
Esim birikim yapsa bile evde bankaya yatırır sonra mesela.
Ben yürek yiyen gillerden.
Hep evde.
Benimkilerde evdeBenimde evde altınlarım var ne yazikki
Kizlar bisi dicem.
Bugün gelen ablanın eşi gecen yil vefat etti.
Bir oğlu var calisiyor kendide eşinden emekli maaşı aliyor.
Oğlu genç kendine göre harcaması vardi.
Abla 1.200 maaş alıyor eşinden
800 ev kirası veriyor geri kalanlada ne sekilde geciniyorlar bilmiyorum.
Mutlaka oğluda eve harciyordur.
(Hani evde faturayı kim ödüyor gıda vs kim aliyor tam bilmiyorum soramam da) ama baska geliri yok.
Annesi babası yok zaten.
Ameliyat olacak yakın zamanda da bacağında sıkıntı var.
Mesela bugün bana geldi aynı semtteyiz ama bacagi sebebiyle dolmusla geldi gitti.
Annemi ve beni seviyor bizde onu.
Böyle gelir arada sohbet eder güleriz.
Ona da iyi geliyor.
Sürekli yazar bana msj falan atar.
Bende oyle.
Iyi biri misal bugun giderken dolmus parasi vs yani vermek istedim ama cekindim.
Ya bi kadın annem yasinda.
Ona para vermek sanki tuhafıma gitti.
Asla da istemez lazim bile olsa.
Hiç de yok diye aglanmaz.
Ama ben direk para vermeye cekiniyorum.
Alışveriş yapsam ona olurmu sizce?
Beni yanlış alarmı?
Misal 2 ayda bi şeker çay pirinç makarna falan alsam ona oturmaya giderken götürsem yanlış anlasilirmiyim.
Sanki direk para vermekden daha iyi.
Bugün hep bunu dusundum.
Yani ona ufak ufak da olsa yardım etmek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.
Hep bdv oluyo.
Hep vuruyolla.
Hiç yoruma açık değiller hemen kib.
Bende orada yedim aynen bir bayan konu açmıştı komşusundan gelen sesler için bende yorum yaptım kavga çıktı ama ben az ceza aldım millet günlerce dönemedi
Millet bazı şeyleri çok olağan kabul etmeye başlamış bende bu duruma çok sinirlenmiştimAynı konudan bana da 1 gün ban geldi
Bende eşimle konuşayım bu altın işine başlayacağım karar verdim. Onun dışında orta kulak iltihabı olmuş olabilirsiniz bende bir kere olmuştu aynı dediğiniz şikayetler birde başım dönüyordu ilk lensim bozuldu sandım ama kulağımda sorun varmış çok geçmiş olsunBen banka hesabından alıyorum mesela 160 tl bir gramsa alıyorum ya da 40 tl ye kaç gr gelirse. Ama boz tekrar al yapamıyorum.
Evde durmasını istemediğim için açtım yoksa nerelere koyucağımı şaşırıyordum.
Bdv ı okuyorum ama yorum yapmıyorum sürekli tartışma ortamı oluyor.
Kızlar 2 gündür kulaklarım uğulduyor midem bulanıyor ve dehşet başım ağrıyor.
Yarında devam ederse dr a gidicem.
Neden olur ki uğuldama
Olabilir canım şimdi biraz daha iyi. Yarında devam ederse gitmeyi düşünüyorum dr a.Bende eşimle konuşayım bu altın işine başlayacağım karar verdim. Onun dışında orta kulak iltihabı olmuş olabilirsiniz bende bir kere olmuştu aynı dediğiniz şikayetler birde başım dönüyordu ilk lensim bozuldu sandım ama kulağımda sorun varmış çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?