Yaşca büyük olunca ben kizi yaşındayım para vermek sanki haddime diil gibi.Lelli bilemedim bence bir gun cay seker yag pirinc gibi malzemeler al birde havlu onun icine saklayabilirsin biraz para hem fark etmez hemde icten ice sevinebilir. Kahvaltilik ta alabilirsin aslinda.
Ben de ayni celiskiye duserim
Bende bi müşteri hizmetlerini arayip soracağım işleyişleriniOlabilir canım şimdi biraz daha iyi. Yarında devam ederse gitmeyi düşünüyorum dr a.
İş bankasını kullanıyorum ben canım hesap işletim ücretide yok. Diğer bankalarında yoktur sanırım.
Canım ya Allah hayrınızi kabul eylesin.tr_lelli bizimde böyle bir abla var mahallede,dul eşini doğum yapmadan genç yaşta kazada kaybetmiş.
hiçbir geliri yok. dikiş dikerek, merdiven silerek büyütmüş oğlunu. oğlu bu yıl üniversiteye başladı.
annem bir ara sürekli yardım ediyordu bu ablaya. gıda alışverişi yapıp oturmaya gidince veriyordu, oğluna hediye kıyafet alıyordu. ramazanda ona veriliyordu.
ben de bu yıl söylemek istemem ama işyerimden burs ayarladım oğluna. banka hesabını ordan aldım. yol parasını gönderiyorum ben de. annem artık uzak. ben şimdi onun yerine bazen uğrayıp mutfak için birşey alıyorum ya da markette görürsem bana çağrıyorum evde yemeğim varsa oğlanda yesin diye fazla fazla ne varsa koyuyorum. o kadar çok dua ediyorki. bir insanı mutlu etmenin verdiği duygu gerçekten bambaşka
Orta kulak iltihabiydi sanirim bas donmesi mide bulantisi falan yapiyormus gecmis olsun canim ihmal etmeBen banka hesabından alıyorum mesela 160 tl bir gramsa alıyorum ya da 40 tl ye kaç gr gelirse. Ama boz tekrar al yapamıyorum.
Evde durmasını istemediğim için açtım yoksa nerelere koyucağımı şaşırıyordum.
Bdv ı okuyorum ama yorum yapmıyorum sürekli tartışma ortamı oluyor.
Kızlar 2 gündür kulaklarım uğulduyor midem bulanıyor ve dehşet başım ağrıyor.
Yarında devam ederse dr a gidicem.
Neden olur ki uğuldama
Benim danamda daha uyumadı zorluyorum uyucam tamam diyorzelalke huzurla oturun inş. Yeni evinizde.
Oğlum yeni uyudu. 9.30 da yatırıyorum yeni uyudu. Bende dinleneyim biraz
Kizlar bisi dicem.
Bugün gelen ablanın eşi gecen yil vefat etti.
Bir oğlu var calisiyor kendide eşinden emekli maaşı aliyor.
Oğlu genç kendine göre harcaması vardi.
Abla 1.200 maaş alıyor eşinden
800 ev kirası veriyor geri kalanlada ne sekilde geciniyorlar bilmiyorum.
Mutlaka oğluda eve harciyordur.
(Hani evde faturayı kim ödüyor gıda vs kim aliyor tam bilmiyorum soramam da) ama baska geliri yok.
Annesi babası yok zaten.
Ameliyat olacak yakın zamanda da bacağında sıkıntı var.
Mesela bugün bana geldi aynı semtteyiz ama bacagi sebebiyle dolmusla geldi gitti.
Annemi ve beni seviyor bizde onu.
Böyle gelir arada sohbet eder güleriz.
Ona da iyi geliyor.
Sürekli yazar bana msj falan atar.
Bende oyle.
Iyi biri misal bugun giderken dolmus parasi vs yani vermek istedim ama cekindim.
Ya bi kadın annem yasinda.
Ona para vermek sanki tuhafıma gitti.
Asla da istemez lazim bile olsa.
Hiç de yok diye aglanmaz.
Ama ben direk para vermeye cekiniyorum.
Alışveriş yapsam ona olurmu sizce?
Beni yanlış alarmı?
Misal 2 ayda bi şeker çay pirinç makarna falan alsam ona oturmaya giderken götürsem yanlış anlasilirmiyim.
Sanki direk para vermekden daha iyi.
Bugün hep bunu dusundum.
Yani ona ufak ufak da olsa yardım etmek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?