Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lelli bilemedim bence bir gun cay seker yag pirinc gibi malzemeler al birde havlu onun icine saklayabilirsin biraz para hem fark etmez hemde icten ice sevinebilir. Kahvaltilik ta alabilirsin aslinda.
Ben de ayni celiskiye duserim
Yaşca büyük olunca ben kizi yaşındayım para vermek sanki haddime diil gibi.
Ya da küçük düşürmek gibi algılarsa gururlu biri.
Ama ihtiyacıda var biliyorum.

Olabilir canım şimdi biraz daha iyi. Yarında devam ederse gitmeyi düşünüyorum dr a.
İş bankasını kullanıyorum ben canım hesap işletim ücretide yok. Diğer bankalarında yoktur sanırım.
Bende bi müşteri hizmetlerini arayip soracağım işleyişlerini

Canım ya Allah hayrınızi kabul eylesin.
Yani bende sizi arkadaslarim gibi gordugumden fikir almak istedim.
Asla yaptığım yardımı hayri bilinsin diye söylemedim.
Ki keske beceripde yapabilsem.
Onu kırmakdan cekiniyorum.
Ama biliyorum ki ona en azından ufak da olsa destek olur bu.
Zaten 2 kisiler.
Misal böyle şeyler alsam ona 1 aydan fazla yeter aldiklarim.
Onunda ihtiyaçları vardır kendince belki oglundan isteyemiyordur
Ya ne bilim ablayı cok sevdiğimden kıyamıyorum ince dusunuyorum belki.
Çok naif biri.

Orta kulak iltihabiydi sanirim bas donmesi mide bulantisi falan yapiyormus gecmis olsun canim ihmal etme

Trlelli olabilir canım devam ederse gidicem.
Yardım konusunda da ihtiyacı varmış mutlu olur sanırım hediye gibi verirsin.
Kv minde bir akrabası var aralarında her ay biraz biraz yardımcı oluyorlar.

Selam kizlar, ben yeni oturdum. Yemek yedik mutfağı topladım. Bi perde daha attım makinaya eşim astı. Evin her yerini süpürüp sildim. Eşimle beraber halilari serdik. Kiradaki evde aldığımız halıların buraya da uyumlu olmasi beni cok sevindirdi. Mutfak, oturma odasi, giriş ve koridorlar hepsi oldu. Yatak odama halı alırım o kadar. Wc ve banyo temizligi de yarın aksama kaldi artık. Oralari da temizleyip paspaslarini serdim mi kafam rahat olur..

tam benlik bir soru...ne yazık ki cevabı yok...getirene getirdiklerine boş boş bakıyorum...dum.önceleri..şimdi yavaştan kanıksıyorum...hımmm...burada yazdıklarını aynen ona da söylesen...ona onu sevdiğini yanında olmak istediğini onu yapacağın hangi yardım şeklinin onu daha mutlu edeceğini ferahlatacağını sorsan....
sanki cevap mı oldu ne?

herkese selamlar..

yine griileşmişsin....sen bu rengi çok sevdin!

Son düzenleme:
kızlar bugün ne öğrendim biliyor musunuz.. bizim maaşların yattığı bankadan geldi arkadaş gerçi 3 ay önce gelip bütün çalışanların telefon numaralarını ve yanlış hatırlamıyorsam tc numaralarını almışlardı benden. ben de sormadım sebebini, sıkıntı vardı bi ara onun içindir diye.. neyse bugün tekrar geli beni bilgilendirdiler bütün çalışanlara bizim patron tarafından otomatik emeklilik sistemi açılmış.. ve bunlar bizim patron tarafından karşılanıyormuş ve de 3 ay önceden başlamış hatta. 75 tl gibi birşey sanırım, gerçi bana bilgilendirme için yazı gönderecekler bunları öyle sözlü söyledi bankadan gelen arkadaş.. bizim şirket sahibi çalışanlarıma bu da benden olsun diyip maaşlarından kesinti olmamasını iletmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…