- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Hayırlı olsun canım.. Çok güzel düşünmüş.kızlar bugün ne öğrendim biliyor musunuz.. bizim maaşların yattığı bankadan geldi arkadaş gerçi 3 ay önce gelip bütün çalışanların telefon numaralarını ve yanlış hatırlamıyorsam tc numaralarını almışlardı benden. ben de sormadım sebebini, sıkıntı vardı bi ara onun içindir diye.. neyse bugün tekrar geli beni bilgilendirdiler bütün çalışanlara bizim patron tarafından otomatik emeklilik sistemi açılmış.. ve bunlar bizim patron tarafından karşılanıyormuş ve de 3 ay önceden başlamış hatta. 75 tl gibi birşey sanırım, gerçi bana bilgilendirme için yazı gönderecekler bunları öyle sözlü söyledi bankadan gelen arkadaş.. bizim şirket sahibi çalışanlarıma bu da benden olsun diyip maaşlarından kesinti olmamasını iletmiş..
Aaa ne kadar güzel bir uygulama çok beğendimkızlar bugün ne öğrendim biliyor musunuz.. bizim maaşların yattığı bankadan geldi arkadaş gerçi 3 ay önce gelip bütün çalışanların telefon numaralarını ve yanlış hatırlamıyorsam tc numaralarını almışlardı benden. ben de sormadım sebebini, sıkıntı vardı bi ara onun içindir diye.. neyse bugün tekrar geli beni bilgilendirdiler bütün çalışanlara bizim patron tarafından otomatik emeklilik sistemi açılmış.. ve bunlar bizim patron tarafından karşılanıyormuş ve de 3 ay önceden başlamış hatta. 75 tl gibi birşey sanırım, gerçi bana bilgilendirme için yazı gönderecekler bunları öyle sözlü söyledi bankadan gelen arkadaş.. bizim şirket sahibi çalışanlarıma bu da benden olsun diyip maaşlarından kesinti olmamasını iletmiş..
Banka da %40 mi veriyor ilk kez duydm bnuHayırlı olsun canım.. Çok güzel düşünmüş.
Benm eşimde banka sektöründe..Bizim de BES imiz var..
Eşiminkine bankada yatırdığının%40 ı kadar yatırıyor.
Atıyorum eşim 100 yatırıyorsa , bankada 40 ekliyor..Birde devlet katkısı var..25 de ordan geliyor.. ediyor 175 misal..Bizde şimdi meblağı artıracağız.. Kumbara gibi oluyor..
Biz çocuklar için yatırıyoruz zaten.. onlara çeyiz yada okul parası olsun diye..
Hayırlı olsun canım.. Çok güzel düşünmüş.
Benm eşimde banka sektöründe..Bizim de BES imiz var..
Eşiminkine bankada yatırdığının%40 ı kadar yatırıyor.
Atıyorum eşim 100 yatırıyorsa , bankada 40 ekliyor..Birde devlet katkısı var..25 de ordan geliyor.. ediyor 175 misal..Bizde şimdi meblağı artıracağız.. Kumbara gibi oluyor..
Biz çocuklar için yatırıyoruz zaten.. onlara çeyiz yada okul parası olsun diye..
eşiniz bankada çalıştığı için mi %40 veriliyor acaba bende ilk defa duydum? bizlere de varsa öyle bir hak bizde yaptırmak isteriz?kızlar bugün ne öğrendim biliyor musunuz.. bizim maaşların yattığı bankadan geldi arkadaş gerçi 3 ay önce gelip bütün çalışanların telefon numaralarını ve yanlış hatırlamıyorsam tc numaralarını almışlardı benden. ben de sormadım sebebini, sıkıntı vardı bi ara onun içindir diye.. neyse bugün tekrar geli beni bilgilendirdiler bütün çalışanlara bizim patron tarafından otomatik emeklilik sistemi açılmış.. ve bunlar bizim patron tarafından karşılanıyormuş ve de 3 ay önceden başlamış hatta. 75 tl gibi birşey sanırım, gerçi bana bilgilendirme için yazı gönderecekler bunları öyle sözlü söyledi bankadan gelen arkadaş.. bizim şirket sahibi çalışanlarıma bu da benden olsun diyip maaşlarından kesinti olmamasını iletmiş..
evet canım .. ama banka derken eşim o bankada çalışıyor zaten.. oranın çalışanı olarak %40 nı veriyorlar..Banka da %40 mi veriyor ilk kez duydm bnuçok iyiymiş
4 gün yokmuşKızlar nasılsınız ?
Tr_lelli kaç gün daha yok acaba ??
Kablolu tv internet faturası 40 liraydı. Eşim ek hesaptan halletmiş onu.. Elektrikleri de ben ödeyeceğim.. Ayın 13 ü son 125 evin + 38 de diğer evin merdiven otomatiğine gelmiş.. Bu ay 2 küçük altın harici hiç bişey koyamadım kenaraAltın yükselişte zaten eşime iş yerinden vermezlerse eğer bu gidişle başka da fiziki altın koyamam kenara yaza kadar muhtemelen
Eşimle konuştuk.. Bu ay 2 bin kenara koyacağız.. Bes vardı 7-8 ay ödenmiş onu da bozacak.. Malzemeleri de karttan çektirip çatıyı yaptıracağız inşallah.. Çatı bitince de diğer kiradan ustanın ücretini tamamlarız inşallah... Bu zamlar yüzünden ustayla anlaştığımız tutarında üstünde bi rakam çıkacak galibaBakalım 10 bini geçer herhalde.. Kar yağmadan bitmesi lazım Geçen ay Belediye ödemesi çıkmasaydı 3 bin , karta yüklenmeden çatıyı bitirirdik
Ihlamur aldırdım komşuma köyden 20 lira o tutmuş , 23 lira da kargo için verecektim. 16 lira tupperware için Çanta ve parfümde hesaplarıma göre 51 lira civarında olması lazım.. 120 lira verdim komşuma üstünü getirecek daha sonra bakalım umarım yanlış hesaplamamışımdır..
Bugün ve yarın dışarı çıkmama kararı aldım.. Çıktıkça harcanıyor
4 gün yokmuş
genemii.. ama profiline baktım.. Birşey yapmamış.. neden kii*
yok bankada çalışan benim eşim değil, sanırım karıştırdınız.. benim iş yeri yapmış ve ödeniyor.. detaylar hakkında bilgilendirecek beni banka..eşiniz bankada çalıştığı için mi %40 veriliyor acaba bende ilk defa duydum? bizlere de varsa öyle bir hak bizde yaptırmak isteriz?
ban yemiş ben de Mune ye mesaj attım.. burda yazdığı bi cümle sebebiyleymiş ama ne bilim o ceza fazla bence, birşey yok ki bunda.. belli ki biri bizim lelliye takıktr_lelli ne oluyor yahu :)
ban yemiş ben de Mune ye mesaj attım.. burda yazdığı bi cümle sebebiyleymiş ama ne bilim o ceza fazla bence, birşey yok ki bunda.. belli ki biri bizim lelliye takık
sana da geliyooo cezaaa.. aynı nezarethaneye düşersiniz ..evet biliyorum sebebini
bencede çok fazla ...ya dedi diye
yakında müebbet yicek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?