Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın.. işteyim saat 1 gibi çıkarım herhalde.. bugün çok işim var.. önce burdan çıkıp eltimin üçüzlerinin doğum günü için hediye alacam, akşama doğum günü kutlamalarına gidecem. hediye işini hallettikten sonra dişçide randevum var onu halledeceğim inşallah.. sonra perdeciye uğramam gerek perdelerim hazırmış gidip briz perde için de kumaş beğeneceğim ki yapıp hepsini bir getirsinler. en son eve gidip evi biraz toparlamalıyım..

ya bişi soracam 1.sınıfa giden üçüzlerimiz var yani eltimin kızları.. bugün doğum günleri bugün ne alsam acaba?? benim aklımda kırtasiyeye gidip aktiviteli kitap tarzı birşeyler bakmak ama sizden de fikir rica etsem..

Okul cagi cocuklarina genelde harclik veriyorum ben. Bazen de dikkatlerini cekebilecek modelde kumbara, kirtasiye malzemeleri. Allah uzun omur versin kizcelere

Günaydın hanımlar dün gelirken migrosa uğradım ton balığı aldım ne kadar pahalılanmış yahu marketin kendi markası olan ton balıkları ucuz da markalı olanlar bayağı pahalılanmış
evde yemek olmadığı zaman işyerine salata+ton balığı götürüyorum pratik oluyor o yüzden aldım birkaç tane
21 lira ödedim

dönüşte bime uğradım döner ve salatalık turşusu aldım bimin salatalık turşusunu seviyorum
2.5 kiloluk halini getirmişler daha uyguna geliyor diye aldım stoğa ekledim
buraya da 20 lira ödedim

4 parça şeye 41 lira ödeyerek günü kapattım

her birine birer çanta içine 1. sınıfa uygun kitaplar filan diye düşündüm ama 3 çocuk olunca pahalıya mı gelir
okul dönemi başında küçük ucuz çantalar bulunuyordu da şimdi bilemedim
ya da çantasız sizin dediğiniz gibi etkinlik kitapları olabilir küçük oyuncaklar olabilir eğitici tarzda

afiyet olsun.. eksik listem giderek artmaya devam ediyor. ama ben markete gitmemeye direniyorum.. dün akşam kv bana 4-5 kiloluk bidonlardan karışık turşu verdi..

aslında güzel bi noktaya değindin üç tane olunca hatta 4. de var üç buçuk yaşında başka kızları. şimdi üçüzlere alıp küçüğüne almamak da olmaz. e bu durumda 4 tane hediye alacağım bütçeyi de düşünmek zorundayım.. tek çocuk olsa bi çok çeşit hediye paketi yapardım.. ama bu sefer bunu yapamayacağım.. kitap alsam yanına bi kalem silgi falan ufak olana da boyama kitabı belki.. bakalım bulmaya çalışacağım birşeyler.. teşekkürler önerin için..

afiyet olsun.. eksik listem giderek artmaya devam ediyor. ama ben markete gitmemeye direniyorum.. dün akşam kv bana 4-5 kiloluk bidonlardan karışık turşu verdi..
oh afiyet olsun ben salatalık hariç pek sevmiyorum turşuyu ondan büyük boy aldım ki uzun süre götürsün

aynen öyle çocuk sayısı arttıkça masraf artıyor
tek çocuk olsaydı elin daha bol olurdu ama 4 çocuk olunca bütçeyi de düşünmek lazım
şimdiki kırtasiye ürünleri çok albenili ufak tefek şeyler alsan da hoşlarına gidecektir

Kislik patik suslu coraplar var terlik gibi ev ayakkabisi gibi. Hem goze guzel geliyor hemde cocuklar severek giyiyor. 4 tane olunca aklima geldi..

Zelalke bir paket içine kız varsa toka çorap erkeklere sadece çorap 2 şer kitap uygun bulabilirsin. Marketlerdr de satılıyor. Boyama kitabı kalem silgi kalemtraş birde aktivite kitabı olabilir. Ya da hesapla aynı fiyatlara geliyorsa birer tişort olabilir. Çünkü kıyafet çok iş görüyor. Heleki üçüzse çok fazla ihtiyaçları vardır kıyafete.
Ben mesela oğlumum doğum gününde oyuncak alıyor herkes hiç mutlu olmuyorum anneyide düşünmek lazım

zelalke Şermin Çarkacı'nın "Dedemin Bakkalı-Çırak" isimli bir aktivite kitabı var. Okuma-yazma öğrenmiş olan çocuklar İçin eğlenceli ve faydalı bir kitap olduğunu düşünüyorum.

Herkese günaydın..Güzel hafta sonları olsun inşaallah..Hava güzel..Nedensd bugün içimden gezmek geliyor.Eşime de dedim..Ortaköye gitmek istedi cnm..Galiba gideceğiz..Bayadır gitmedik..Zaten haftaya havalarda soğuyacakmış..Biliyorum ki gezincede para harcanacak..Ama biz kaç haftadır gezmedik..Bari bir çıkalım..Hapis givi olduk..Ev iş ev iş..Bugünde kendimizi biraz şımartalım ya

Verdiğiniz.fikirler için cok tesekkurler. Üçüzlerin üçü hatta ufak kardeşleri de kız. Ben de kirtasiyeye gittim üçüne okuma kitabi 6+yaş icin resimli falan olanlardan icinde 10 ar kitap olan setten her birine bir set, prensenli birer boyama kitabi, ucunda çilekli silgi olan kalemlerden, ayrıca süslü bi silgi, yapışkan parlak yıldızlar aldim. Ufak kıza da ayni seylerden sadece kitaplar yerine yapıştırmalı bi kitap aldim. Baya cok parça oldu hepsi 60 tl tuttu hatta bana 50 tl ye verdi kirtasiyeci.. uyguna kapattim ve aldıklarım gercekten cok güzel seyler.. umarim çocuklar da beğenir..

Bizde dışardayız eşim GittiGidiyor dan arabada kullanmak için telefonlarımıza aparat sipariş vermişti o gelmiş kargodan aradılar . Tanıdık markete bıraktırdık. Kuyumcudan altın alacaktık orada kapalıymış almadık . Sonra eşim acele acele eve gitmek istedi anlamadım sebebinin neyse geldik tüm derdi o aldığı aparatmış onu eline aldı rahatladı allahım ne kadar sabırsız bir adam aynı bana çekmiş bugün çok garip anlamsızca ortada dolanıyoruz. Jinekologa gidecektim hastaneyi aradım doktor doğumdaymış o iptal oldu. Mobilyacıya gidip sandalyelerimiz gelmedi sizi mahkemeye verdik diyecektik evden çıkarken aradılar geldi diye oraya gitmeye gerek kalmadı bizde Yok yere sokağa çıkmış olduk. Ordu evine gittik eşim traş olacaktı çok sıra varmış ben kesim yaptırayım dedim orada randevulu ve kadını sevmedim ayyy yanı hiç birşey yapamadık. Şimdi ben arabada eşim başka bir berbere geldi bakalım daha ne saçma şeyler yapıcaz akşama halı saha maçı var

4 çocuk için çok uyguna halletmişsin süper

Bu sabah Ankaraya gitmekden son anda vazcaydik.
Yani sabah erkenden uyanamadık geç kaldık baska zamana dedik.
Anıtkabir ve ulucanlar cezaevi vardi aklımızda.
Nasip degilmis baska zamana artik.
500tl yakın harcardık cebimize kaldi.
Ama aklımızda ilk fırsatta gitmek istiyoruz.
Esimde iyiki benim gibi düşünüyor
Fikirlerimiz ayni.
Anıtkabiri görmeyi çok istiyoruz günübirlik goze almistik yolu kısmet diilmis.

Bu yaz arabayla uzun uzadıya cok yolculuk yapınca açıkçası uzun yol artik istemiyorum bir süre.
Yol gözümde acayip buyuyor.
2 saatten fazlası bunaltıyor beni sanki nefes alamıyorum cok sıkılıyorum.

Üst üste uzun yola gittik ondan sonra oldu.
Umarım geçicidir
Oysa ne çok severimdim otobüs yolculuklarini.

Bugün kendimi temizliğe vurdum.
Kek ve açmada yaptim.

Aksamada yemek olta istavrit var.
Kardeşim sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…