- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
ben birkaç ay önce okumuştum canım gerçekten çok güzel tavsiyeleri varkızlar ben bi topikte parahanım diye adı geçen blog yazılarına denk geldim.. bu zamana kadar neden görememişim diye kızdım kendime.. en eski yazılarından başladım okumaya.. okumanızı tavsiye ederim..
Okul cagi cocuklarina genelde harclik veriyorum ben. Bazen de dikkatlerini cekebilecek modelde kumbara, kirtasiye malzemeleri. Allah uzun omur versin kizcelereya bişi soracam 1.sınıfa giden üçüzlerimiz var yani eltimin kızları.. bugün doğum günleri bugün ne alsam acaba?? benim aklımda kırtasiyeye gidip aktiviteli kitap tarzı birşeyler bakmak ama sizden de fikir rica etsem..
her birine birer çanta içine 1. sınıfa uygun kitaplar filan diye düşündüm ama 3 çocuk olunca pahalıya mı gelirya bişi soracam 1.sınıfa giden üçüzlerimiz var yani eltimin kızları.. bugün doğum günleri bugün ne alsam acaba?? benim aklımda kırtasiyeye gidip aktiviteli kitap tarzı birşeyler bakmak ama sizden de fikir rica etsem..
afiyet olsun.. eksik listem giderek artmaya devam ediyor. ama ben markete gitmemeye direniyorum.. dün akşam kv bana 4-5 kiloluk bidonlardan karışık turşu verdi..Günaydın hanımlar dün gelirken migrosa uğradım ton balığı aldım ne kadar pahalılanmış yahu marketin kendi markası olan ton balıkları ucuz da markalı olanlar bayağı pahalılanmış
evde yemek olmadığı zaman işyerine salata+ton balığı götürüyorum pratik oluyor o yüzden aldım birkaç tane
21 lira ödedim
dönüşte bime uğradım döner ve salatalık turşusu aldım bimin salatalık turşusunu seviyorum
2.5 kiloluk halini getirmişler daha uyguna geliyor diye aldım stoğa ekledim
buraya da 20 lira ödedim
4 parça şeye 41 lira ödeyerek günü kapattım
aslında güzel bi noktaya değindin üç tane olunca hatta 4. de var üç buçuk yaşında başka kızları. şimdi üçüzlere alıp küçüğüne almamak da olmaz. e bu durumda 4 tane hediye alacağım bütçeyi de düşünmek zorundayım.. tek çocuk olsa bi çok çeşit hediye paketi yapardım.. ama bu sefer bunu yapamayacağım.. kitap alsam yanına bi kalem silgi falan ufak olana da boyama kitabı belki.. bakalım bulmaya çalışacağım birşeyler.. teşekkürler önerin için..her birine birer çanta içine 1. sınıfa uygun kitaplar filan diye düşündüm ama 3 çocuk olunca pahalıya mı gelir
okul dönemi başında küçük ucuz çantalar bulunuyordu da şimdi bilemedim
ya da çantasız sizin dediğiniz gibi etkinlik kitapları olabilir küçük oyuncaklar olabilir eğitici tarzda
oh afiyet olsun ben salatalık hariç pek sevmiyorum turşuyu ondan büyük boy aldım ki uzun süre götürsünafiyet olsun.. eksik listem giderek artmaya devam ediyor. ama ben markete gitmemeye direniyorum.. dün akşam kv bana 4-5 kiloluk bidonlardan karışık turşu verdi..
aynen öyle çocuk sayısı arttıkça masraf artıyoraslında güzel bi noktaya değindin üç tane olunca hatta 4. de var üç buçuk yaşında başka kızları. şimdi üçüzlere alıp küçüğüne almamak da olmaz. e bu durumda 4 tane hediye alacağım bütçeyi de düşünmek zorundayım.. tek çocuk olsa bi çok çeşit hediye paketi yapardım.. ama bu sefer bunu yapamayacağım.. kitap alsam yanına bi kalem silgi falan ufak olana da boyama kitabı belki.. bakalım bulmaya çalışacağım birşeyler.. teşekkürler önerin için..
aslında güzel bi noktaya değindin üç tane olunca hatta 4. de var üç buçuk yaşında başka kızları. şimdi üçüzlere alıp küçüğüne almamak da olmaz. e bu durumda 4 tane hediye alacağım bütçeyi de düşünmek zorundayım.. tek çocuk olsa bi çok çeşit hediye paketi yapardım.. ama bu sefer bunu yapamayacağım.. kitap alsam yanına bi kalem silgi falan ufak olana da boyama kitabı belki.. bakalım bulmaya çalışacağım birşeyler.. teşekkürler önerin için..
Verdiğiniz.fikirler için cok tesekkurler. Üçüzlerin üçü hatta ufak kardeşleri de kız. Ben de kirtasiyeye gittim üçüne okuma kitabi 6+yaş icin resimli falan olanlardan icinde 10 ar kitap olan setten her birine bir set, prensenli birer boyama kitabi, ucunda çilekli silgi olan kalemlerden, ayrıca süslü bi silgi, yapışkan parlak yıldızlar aldim. Ufak kıza da ayni seylerden sadece kitaplar yerine yapıştırmalı bi kitap aldim. Baya cok parça oldu hepsi 60 tl tuttu hatta bana 50 tl ye verdi kirtasiyeci.. uyguna kapattim ve aldıklarım gercekten cok güzel seyler.. umarim çocuklar da beğenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?