Ankara'ya mı gelecektin ben kaçırmışım o kısmı. Anıtkabire mutlaka gelin tabi. 29 Ekim'de ailecek gittik biz. Genelde kızımı 10 Kasım hariç mutlaka götürmeye çalışıyorum. Ölüm olgusu henüz oturmadığı için Atatürk'ün öldüğünden bahsetmedik. Anıtkabiri de Atatürk'ün evi olarak biliyor. 29 Ekimde gittiğimizde " Atatürk ne çok geziyor hiç evinde oturmuyor" dedi kızımBu sabah Ankaraya gitmekden son anda vazcaydik.
Yani sabah erkenden uyanamadık geç kaldık baska zamana dedik.
Anıtkabir ve ulucanlar cezaevi vardi aklımızda.
Nasip degilmis baska zamana artik.
500tl yakın harcardık cebimize kaldi.
Ama aklımızda ilk fırsatta gitmek istiyoruz.
Esimde iyiki benim gibi düşünüyor
Fikirlerimiz ayni.
Anıtkabiri görmeyi çok istiyoruz günübirlik goze almistik yolu kısmet diilmis.
Bu yaz arabayla uzun uzadıya cok yolculuk yapınca açıkçası uzun yol artik istemiyorum bir süre.
Yol gözümde acayip buyuyor.
2 saatten fazlası bunaltıyor beni sanki nefes alamıyorum cok sıkılıyorum.
Üst üste uzun yola gittik ondan sonra oldu.
Umarım geçicidir
Oysa ne çok severimdim otobüs yolculuklarini.
Bugün kendimi temizliğe vurdum.
Kek ve açmada yaptim.
Aksamada yemek olta istavrit var.
Kardeşim sagolsun.
Ay kuzum :)Ankara'ya mı gelecektin ben kaçırmışım o kısmı. Anıtkabire mutlaka gelin tabi. 29 Ekim'de ailecek gittik biz. Genelde kızımı 10 Kasım hariç mutlaka götürmeye çalışıyorum. Ölüm olgusu henüz oturmadığı için Atatürk'ün öldüğünden bahsetmedik. Anıtkabiri de Atatürk'ün evi olarak biliyor. 29 Ekimde gittiğimizde " Atatürk ne çok geziyor hiç evinde oturmuyor" dedi kızım
Aklıma geldikçe gülüyorum.
Cezaevine henüz gitmedim. Benim müze gezileri genellikle kızımla gidebileceğim yerler oluyor ancak benim de görmek istediğim yerlerden biri. Sinop'u da bir arkadaşım çok methetti. Yazın kızımı kayınvalideme satıp eşimle 3 gün gidelim diye bir fikrimiz var ama bakalımAy kuzum :)
Aniden karar vermiştik ama caydik.
Bayadir aklımızda canim.
Anıtkabir ve cezaevini görmek istiyoruz.
Aslında birazda annemler caydirdi.
Onlarda geeceklerdi sonra bi caydılar bizde sabah erken kalkamadık kaldi.
Sabah 6 gibi yola çıkıp aksama eve dönecektik.
Hem oglumda gorsun istiyorum.
Bir de Allah düşürmesinde cezaevlerine karşı bir ilgim var.
Sinop cezaevini gezdim cok etkilendim.
Orayida cok merak ediyorum
Bayıldım ben yani ayrı ilgim var ondan mi cok bayıldım bilemedim.Cezaevine henüz gitmedim. Benim müze gezileri genellikle kızımla gidebileceğim yerler oluyor ancak benim de görmek istediğim yerlerden biri. Sinop'u da bir arkadaşım çok methetti. Yazın kızımı kayınvalideme satıp eşimle 3 gün gidelim diye bir fikrimiz var ama bakalım
Dün bende fark ettim cok kalabalikdi.Selam hatunlar, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. :)
Bugün epilasyona başladım, biraz ağrılıydı ancak dayanılmayacak gibi değil.
Onu karttan tek çekim yaptırdım, taksitlendireceğim.
Dönerken gözüm gratise ilişti, baktım içerisi tıklım tıkış indirim olduğunu o an anladım.
Birkaç parça şeye ihtiyacım vardı ancak içerisi o kadar kalabalıktı ki girmekten vazgeçtim derken eve gözüme çarptı.
Gratis kadar olmasa da orası da kalabalıktı, bir bakayım dedim. Ne zamandır almayı istediğim concealer ı %50 indirimde görünce aldım. Yalnız işin komik yanı içeride sepetleri ağzına kadar dolduran teyzeler vardı ve daha sabahın erken saatiydi.
Benden iyi kozmetik takip eder olmuşlar, helal olsun dedim çekildim kenara.
evet gratis tüm ürünlerde indirim yapmış raflar boşalmış saatlerce kasa kuyruğu beklemişler millet birbirini ezmiş resmen benim duyduklarım bu kadarSelam hatunlar, iyi bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle. :)
Bugün epilasyona başladım, biraz ağrılıydı ancak dayanılmayacak gibi değil.
Onu karttan tek çekim yaptırdım, taksitlendireceğim.
Dönerken gözüm gratise ilişti, baktım içerisi tıklım tıkış indirim olduğunu o an anladım.
Birkaç parça şeye ihtiyacım vardı ancak içerisi o kadar kalabalıktı ki girmekten vazgeçtim derken eve gözüme çarptı.
Gratis kadar olmasa da orası da kalabalıktı, bir bakayım dedim. Ne zamandır almayı istediğim concealer ı %50 indirimde görünce aldım. Yalnız işin komik yanı içeride sepetleri ağzına kadar dolduran teyzeler vardı ve daha sabahın erken saatiydi.
Benden iyi kozmetik takip eder olmuşlar, helal olsun dedim çekildim kenara.
Bugün kızım ve eşimi hızlı tren garına bıraktıktan sonra avm'ye gittim. Pijama, ev kıyafeti ve çorap ihtiyacım vardı.
Pentiden 4 siyah, 3 lacivert dize kadar pamuklu pantolon çorabı aldım. 45 lira ödedim.
Kızıma Pançodan bir pijama aldım. 60 lira ödedim.
Kendime dagiden 2 pijama takımı aldım. 2. ürüne %50 indirim vardı. 269 lira ödedim. E Esila09 teşekkür ederim. Dagi'den ilk defa alışveriş yaptım. Ürünler oldukça kaliteli. Uzun süre kullanacağımı tahmin ediyorum.
Koray'dan da Eros marka bir pijama takımı, bir de ev kıyafeti aldım. Bu markayı da ilk kez kullanacağım. Üzerinde azor boya kullanılmadığına ilişkin bir yazı vardı. Dikkatimi çekti. Ev kıyafeti uzun bir sweatahirt-kazak arası bir üst ve yumuşak bir tayttan oluşuyor. Çok hoşuma gitti. Hatta ikinci bir ev kıyafetinde gözüm kaldı. Önümüzdeki ay alabilirim. Koraya da 202 lira ödedim.
İhtiyaçlarımı tamamladım ve rahatladım:))
evet gratis tüm ürünlerde indirim yapmış raflar boşalmış saatlerce kasa kuyruğu beklemişler millet birbirini ezmiş resmen benim duyduklarım bu kadar
eskiden olsa hemen erkenden koşardım hey gidi hey
Dün bende fark ettim cok kalabalikdi.
Ama ihtiyacım yok diye bakmadim.
Yılbaşı ya da öğretmenler günü indirimi falan olunca bi ablama hediye parfüm alicam ama bi takip edim bende.
Benim beklentim uzun süreli kullanım. Ucuza alınca, çekiyor, rengi soluyor vs. Sonra gidip tekrar almak gerekiyor. Onun yerine kaliteli alayım ve uzun süre kullanayım istiyorum. Pentiden ben de memnunum.Ne demek cok sevindim ben dagiden cok memnunum ve gozum kapali alisveris yaparim. Kesinlikle 5 yila yakin kullanilir ve parasini hakkini fazlasiyla verir. Esimim eros markadan pijamasida var sanirim daginin alt markasi oda cok guzel. Coraplarimi bende pentiden aliyorum. Bilegimi sıkmıyor ayagim tum gun sarkik bide corap sıkınca iyice sisiyor pentiden aldim rahat ettim.
evet herşey %50 indirimli olunca o da lazım olur bu da lazım olur diye gereksiz yüzlerce liralık alışveriş yapılıyorCiddi misin bu kadar mi delirmişler?
Valla milletin dolu dolu sepetini görünce bana da bi alma isteği geldi ama durdum.
Hiç kalmayan 2 şeyim vardı birini aldım.
Azalan da birkaç birşeyim var mesela onları da indirimde bulursam bi dahaki sefere alırim.
Ama şastim açıkçası o kalabaliga ve sepetlere. Abartmıyorum 10 kişiden 9unun sepet tasiyordu artık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?