Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hiç rahat borçsuz kalamayacak mıymışınız şimdi biraz yiyip içmedikten sonra 40 yaşından sonra yiyip içsen rahat etsen ne fayda gençlik gidiyor

Hiç rahat borçsuz kalamayacak mıymışınız şimdi biraz yiyip içmedikten sonra 40 yaşından sonra yiyip içsen rahat etsen ne fayda gençlik gidiyor

Aynen canım ama işte dediğim gibi anlasa keşke
3.5 sene borç ödeyeceğiz zaten... Azıyla kanaat edelim ki çoğuna ulaşalım diyorum inşallah rabbim gönlümdekini verir de üzüntü , sıkıntı yaşamayız..

Oğluma begendigim ayakkabı ayağına olmadi 40 da yoktu.
Allah'ım 12 yaşında 40 no ayak bu çocuklar ne ara bukadar büyüdü yaw

Başka modellere bakarken kar ayakkabısı olan bir model begendi.
Yani rahat oldu bu dedi sevdi.
Içine sinince başkada model olmayinca 200tl aldik ayakkabiyi.
2 taksit yaptirdim.
Greyderden aldik.
Güle güle giysin.
Kendime olsa vermem okadar.
Ama bu ara boy cok zor bulunuyor birde oglumun ayağı tarakli her model olmuyor.
Yanlardan sıkıyor
Kâr su geçirmez garantiliymis bir de bakıcaz artik.

Mc uğradık 18tl oraya verdik geldik.
Kartdan ayın 20sine kadar harcamicaktim sozde

Ama haftaya cok yağmur gelecek söylentileri lafimi yedirtti bana.

Spor ayakkabıyla olmazdi.

Canım güle güle kullansın oğluşun botlarını..Maalesef ihtiyaç olunca kısılmıyor..Sonuçta ihtiyaç oldğu için aldınız..Keyfi değil..Kendimizden kısskada iş çocuk olunca kısılmıyor.. heleki birde ihtiyaçsa zaten o, almak farz oluyor..
Rabbim sağlık sıhhat versin de çalışıp kazanıp alabilelim yeterki..

Olsun yaa iyisi olsun diyorum ama içime oturuyo bee ekürim.
Hani yıllarca giyebilcek olsa giyeceği 1 sezon.
Ama o severek aldı
Marka takıntısı yok diye biliyorum ben ama marka bisi alınca değişik bi mutlu oluyor.
Kaliteli olsun istiyor içten ice sanirim.
Mesela nike spor ayakkabilarini cok seviyor.
Bazen arada kinetix deri aldım onu giy diyorum o yine spor ayakkabılarını giyiyor
Başlıyoruz sanirim yavaş yavaş.

Ayak numarası net dursa otursa bende ayakda ozellikle kaliteli giyinmesinden yanayim.

En azından eskiyenede kadar giyer 2 tane alir.

Selamlar. Ayak rahat edecek trlelli. Güle güle kullansın oğlun. Tüm kılık kıyafetimden kısarım ama ayakkabıdan asla. Kışın ortasında yarı yolda bırakabilir.
Marka takıntım yoktur ama ayakkabıda marka ararım.

4 gram aldım 152 den aldım bankada pahallı oluyor.
Çok şükür artan 80 tl yi de kumbaraya geri attım. Hedefime az kaldı. Eşim 100 tl vereyim 5 tane al dedi ama gün için 15 gün sonra alıcam zaten sıkmak istemedim.
Kumbaramada wkstra 10 tl daha attım. Oğlumun kumbarasına da 1 tl attık ahh kuzum kitap alıcam diyor

Eşimin arkadaşları bizim yan binaya taşınıyorlar bende kek yaptım onlara götürürüz çay demleriz diye. Bakalım eğer benim kek oraya gitmezse akşama başka arkadaşlarımızı çaya davet edicem kek çekirdek meyve kahve çay yeterli olur galiba . İlk defa böyle spontone misafir davet etmeyi düşündüm bana ne oluyorsa böyle

Elişi gibimi katalog işi mi. Ben denedim de beceremedim bilen varsa öğrensek güzel olur.bebek şekeri kurabiye falan denemiştim ben

lindalinda ig de bana en revac sorulan şeyler pijama, cocuk kiyafet eşya , tabak çanak tarzi şeyler gibi geliyor.
Ama kolay degil ya
Ürünleri temin et kargola
Değişim isteyen olacak uğraş zor ya.

Bu gibi hesaplardan yöresel peynir sipariş verdiğim bir site var mesela.
Güveniyorum ben hic sorun yasamadim.
Bir fe kapıda ödemeli saat aldim.
O da bildiğim markanın saatıydı sıkıntı yaşamadım onda da.

Alman markalı bıçak aldim yine bi ig hesabindan.

Ama şu da var tabak çanak olayında kırılabilir kargoda tekrar temin etmek gerekir.
Mesela n.11 sorunsuz kırılan ürünün aynısını yolluyor.

Bu gibi şeyleri düşünmek lazim.

Pasta kurabiye de kargoda sorun yaşar hemen gitmez vs o da risk.

Elişi gibimi katalog işi mi. Ben denedim de beceremedim bilen varsa öğrensek güzel olur.bebek şekeri kurabiye falan denemiştim ben
Ben kıyafet yapmak isterdim cunku etrafımda butiklerde bile bulamıyorum düzgün bisi.
Eminonunden merterden fatihden falan bazı yerlerle toptan anlaşılıp denene bilir.
Bedenlerini ölçülerini detaylı yazincada kendine uyacak olanı anlarlar en azindan.

Olabilir aslında ben bir ara onuda düşündüm. Eskiden evlerinde pijama çocuk kıyafetleri çamaşır satan teyxeler olurdu annem eve gider alırdı. Ay konu komşu bir ara o bile geldi aklıma ama eşim izin vermedi. Yengemin eski butiği vardı merterde eminönünde uygun satan yerleri biliyor

Ben de google amcaya sorup cevabi bulmustum. Gercekten cok guzel yazilar varmis. Cook tesekkur ederim canim

kaç saattir yazılarını okuyorum.. çok mantıklı..çok güzel değerlendirilmeli bence..
ayy sormayın dünden beri yazılarını okuyorum.. biraz önce bitti.. çok mantıklı şeyler yazmış.. Ruya eşine okuttur orda ev alıp kiraya vermenin avantajlarından bahseden bi yazı bile var.. hatta kiraya verdiği evi o kadar az eşyayla vermiş ki :) aklıma sen geldin..

Benim kardeşim takı atölyesinde calisiyor.
Patronu mesela bizim muhitte dükkan açmak istedi ve bana guvenerek.
Yani beni yüzeysel tanımıyor ama kardeşimden sebep ailemizi tanıyor az cok güvenmiş sagolsun.
Yani dükkanı açacak ben tek calisicam.
Ben sıcak bakmadim.
Sorumluluk bu.
Ben tek başıma bi dukkana tüm gün kapanamam.
Sıkılırım ben darlanirim bogulurum.
Yani insanları yarı yolda bırakmakta olmazdı.

Ben yapamam dedim.
Tahtakalede dükkanları var.
Atölye zaten devam.
Bir de ig hesapları var onların yine ürünlerini satan bir dükkan açmış hesabida.
Dükkanlara ürün verip dış pazara satıyorlar

Ama pazarda açılcak kadarda kalitesiz ucuz degil.
Pahali.

Bu tarz isleri yapmak ciddi istek beceri istiyor.

Ayrıca bisi daha eklicem bu işi yapip (sokaklarda evlerde dışarılarda kıyafet satip) arsa alip cocuklarina 3 kat ev yaptıran bi komsumuz var.

Yani yıllardır yapmıyor artik çocuklarını evlendirdi kendide köye gitti.

Bi kocasinin maaşı vardi birde sattığı mallar.
Evinin bir odası bu urunlerdendi.
Yelek, iç çamaşırı,çorap,etek,bluz,pijama,eşofman, tayt hepsinden vardi.
Ayrıca istek olursa onuda gidip aliyordu.

Nasil emek ama ya.

Oğluyla eminonune gidip poşetlerle vapura tasiyorlardi.
Vapurdan dolmuşa ordan evine
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Kizlar ek gelire cok alistim. Ancak surekli yapamam, nihayetinde beden gucu istiyor. Bebek falan olursa zaten ilk bir kac ay kendim bile spor yapamam. Belli aylardan sonra hamilelik platesi vs olabilir.

Demem o ki ben de bir suredir toptancidan bir seyler alip, yakin cevreye satmanin karli olacagini dusunuyorum. Belki ilerde bu ise el atabilirim. Ticaret keyifli bir is.

Altinin gramimi 152

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…