- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Hiç rahat borçsuz kalamayacak mıymışınız şimdi biraz yiyip içmedikten sonra 40 yaşından sonra yiyip içsen rahat etsen ne fayda gençlik gidiyorAminnn canım inşallah satılmasın.. Ya sağlam verdiğim şey 2 ay içinde 3 defa sıkıntı çıkartıyorsa sıfır dairede o sorun canım.. Örneğin duşa kabinin camı çıktı usta hatasıdır. ikinciye yeniden yapıldı patladı yine usta hatasıdır derim ama 3. de kiracının kabahati artık ustaya boşuna kızmaya gerek yok yani
Satınca yeniden yapmak istiyor.. Şimdiki 2+1 bir daha yaparsa 1+1 olcakmışşş Yeniden sıfırdan bi apartman bir daha yapıcaz baştan onu da satıcakmış sonra artık bi tane daha yapıcaz 40 yaşına gelene kadar al yap sat yapıcakmışız
En son 1 tane yapacakmış oda bize kalsınmış çocuklarımıza olur diyo...
Hiç rahat borçsuz kalamayacak mıymışınız şimdi biraz yiyip içmedikten sonra 40 yaşından sonra yiyip içsen rahat etsen ne fayda gençlik gidiyor
Canım güle güle kullansın oğluşun botlarını..Maalesef ihtiyaç olunca kısılmıyor..Sonuçta ihtiyaç oldğu için aldınız..Keyfi değil..Kendimizden kısskada iş çocuk olunca kısılmıyor.. heleki birde ihtiyaçsa zaten o, almak farz oluyor..Oğluma begendigim ayakkabı ayağına olmadi 40 da yoktu.
Allah'ım 12 yaşında 40 no ayak bu çocuklar ne ara bukadar büyüdü yaw
Başka modellere bakarken kar ayakkabısı olan bir model begendi.
Yani rahat oldu bu dedi sevdi.
Içine sinince başkada model olmayinca 200tl aldik ayakkabiyi.
2 taksit yaptirdim.
Greyderden aldik.
Güle güle giysin.
Kendime olsa vermem okadar.
Ama bu ara boy cok zor bulunuyor birde oglumun ayağı tarakli her model olmuyor.
Yanlardan sıkıyor
Kâr su geçirmez garantiliymis bir de bakıcaz artik.
Mc uğradık 18tl oraya verdik geldik.
Kartdan ayın 20sine kadar harcamicaktim sozde
Ama haftaya cok yağmur gelecek söylentileri lafimi yedirtti bana.
Spor ayakkabıyla olmazdi.
Olsun yaa iyisi olsun diyorum ama içime oturuyo bee ekürim.Canım güle güle kullansın oğluşun botlarını..Maalesef ihtiyaç olunca kısılmıyor..Sonuçta ihtiyaç oldğu için aldınız..Keyfi değil..Kendimizden kısskada iş çocuk olunca kısılmıyor.. heleki birde ihtiyaçsa zaten o, almak farz oluyor..
Rabbim sağlık sıhhat versin de çalışıp kazanıp alabilelim yeterki..
Elişi gibimi katalog işi mi. Ben denedim de beceremedim bilen varsa öğrensek güzel olur.bebek şekeri kurabiye falan denemiştim benkızlar sürekli aklıma takılan ama bi türlü nasıl olacağını bilemediğim bi şey var. bu instagramdan para kazananlar nasıl kazanıyorlar ya gerçekten zor mu uğraşması? çevresinde uğraşan veya tanıdığı olan falan var mı acaba fikir verebilecek?
Ben kıyafet yapmak isterdim cunku etrafımda butiklerde bile bulamıyorum düzgün bisi.Elişi gibimi katalog işi mi. Ben denedim de beceremedim bilen varsa öğrensek güzel olur.bebek şekeri kurabiye falan denemiştim ben
http://www.parahanim.com/tum-yazilari-buradan-okuyun/Linki verir misin canim? Ben de eski konulara firsat buldukca bakiyorum.
Ben de google amcaya sorup cevabi bulmustum. Gercekten cok guzel yazilar varmis. Cook tesekkur ederim canimhttp://www.parahanim.com/tum-yazilari-buradan-okuyun/
canım burda hepsi var.. çok sevdim yazılarını, tekrar tekrar okuyacağım..
kaç saattir yazılarını okuyorum.. çok mantıklı..çok güzel değerlendirilmeli bence..http://www.parahanim.com/tum-yazilari-buradan-okuyun/
canım burda hepsi var.. çok sevdim yazılarını, tekrar tekrar okuyacağım..
Ben de google amcaya sorup cevabi bulmustum. Gercekten cok guzel yazilar varmis. Cook tesekkur ederim canim
ayy sormayın dünden beri yazılarını okuyorum.. biraz önce bitti.. çok mantıklı şeyler yazmış..kaç saattir yazılarını okuyorum.. çok mantıklı..çok güzel değerlendirilmeli bence..
Benim kardeşim takı atölyesinde calisiyor.Olabilir aslında ben bir ara onuda düşündüm. Eskiden evlerinde pijama çocuk kıyafetleri çamaşır satan teyxeler olurdu annem eve gider alırdı. Ay konu komşu bir ara o bile geldi aklıma ama eşim izin vermedi. Yengemin eski butiği vardı merterde eminönünde uygun satan yerleri biliyor
Ayrıca bisi daha eklicem bu işi yapip (sokaklarda evlerde dışarılarda kıyafet satip) arsa alip cocuklarina 3 kat ev yaptıran bi komsumuz var.Olabilir aslında ben bir ara onuda düşündüm. Eskiden evlerinde pijama çocuk kıyafetleri çamaşır satan teyxeler olurdu annem eve gider alırdı. Ay konu komşu bir ara o bile geldi aklıma ama eşim izin vermedi. Yengemin eski butiği vardı merterde eminönünde uygun satan yerleri biliyor
Altinin gramimi 152Selamlar. Ayak rahat edecek trlelli. Güle güle kullansın oğlun. Tüm kılık kıyafetimden kısarım ama ayakkabıdan asla. Kışın ortasında yarı yolda bırakabilir.
Marka takıntım yoktur ama ayakkabıda marka ararım.
4 gram aldım 152 den aldım bankada pahallı oluyor.
Çok şükür artan 80 tl yi de kumbaraya geri attım. Hedefime az kaldı. Eşim 100 tl vereyim 5 tane al dedi ama gün için 15 gün sonra alıcam zaten sıkmak istemedim.
Kumbaramada wkstra 10 tl daha attım. Oğlumun kumbarasına da 1 tl attık ahh kuzum kitap alıcam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?