- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
sağol canım.. evet çorba akşam yemeği içn bence en güzel..Ben her tür çorba severim zaten:)Kışın dahada güzel oluyor..Vallahi en güzeli mis gibi soğuk havada insanın içi isinir
Ne güzel ya çocuğunuz bilmediği şeyleri yemiyor demekki para harcamayı sevmeyen bir çocuk gerçi evde istediğini alıyorsunuz bu yüzdende dışarıda bir sey almiyordurr maşallah ya annesi gibi odaKizlar bi kumbaram var cuzdanda kalanlari esimin ceketlerinde kalanlari esimin biraktigi bozuklari falan attigim.
Şükür hic bos kalmiyor.
Alıyoruz içinden koyuyoruz yine.
100tl yakın olmus Allah bereket versin.
Oğlumda okul başladığından beri belki 3 defa okulda bisi almıştır haftalardır 5tl çantasında gidip geliyor kuzu ya :)
Son derslerde biraz acıkıyorum ama evde yemek istiyorum diyor.
Sabah tost , saralleli ekmek, poğaça falan yediriyorum.
Her sabah 3 tatlı kaşığı pekmezi var.
Ayrıca 1 mandalina ya da muz yedirmeye calisiyorum.
Tutuyor demek epey midesini.
Aynen öyle fırın posetinde seviyoruz. Hafif oluyorFirin posetinde guzel oluyor
Tabiki olur hemde kokusuz ugrastirmadan hafif oluyor
Şu patlıcanın cektigi yağla 3 defa yemek yaparim diyorum bende.
Çok fena yağ çekiyor
Aynen öyle kışın sıcak sıcak bende çok yaparım çorba oğluşum çorbadan başka bişi yemiyor çorbası günümüz yok bu yüzdensağol canım.. evet çorba akşam yemeği içn bence en güzel..Ben her tür çorba severim zaten:)Kışın dahada güzel oluyor..
Ayy keske yasağol canım.. Gel beraber olsun :)keşke yakın olsak ya
Düzenli hatunun hali böyle oluyor işte afiyet olsunnKafada belirleyince iyi oluyor
Ne güzel ya çocuğunuz bilmediği şeyleri yemiyor demekki para harcamayı sevmeyen bir çocuk gerçi evde istediğini alıyorsunuz bu yüzdende dışarıda bir sey almiyordurr maşallah ya annesi gibi oda
Saol cnmDüzenli hatunun hali böyle oluyor işte afiyet olsunn
Kapatip temizlesen iyi ama o kendide normale döner sanirim.merhaba hanımlar, okuyorum arada ama pek yazamıyorum işler çok yoğun bu aralar. akşam da mesaideyim
birşey sorayım size: benim derin dondurucum kar yaptı. cuma akşam içinden birşeyler almak için epey bir açık bıraktık, dün de yemeklik çıkartacaktım baktım hep kar olmuş.
şimdi fişini çekip temizlemek mi gerekiyor. yoksa böyle kullanmaya devam mı? ne yapiym
Maşallah maşallah belli ama ya anlattığımız ama bakılırsa aynida size çekmiş tutumlu olması biriktirmeyi öğrenmesi ne güzel birazda yetistirmeylede alakalı ilgili annenin evladı kantinden yememesi de ayrı iyi olmuş kim bilir nasıldır kim nasıl yapıyorParasını harcamayı sevmediği dogru.
Sanirim kantindeki yiyecekleride beğenmiyor cunku istahi iyi bir cocuk.
Tam gün olsaydi okulu alırdı ama kesin bisiler.
Evde abur cubur tarzı bazı belli şeyleri aliyorum.
Açma,pogaca,kurabiye,kek, sufle kunefe gibi sevdiği belli başlı şeyler var Onlarda da bulunduruyorum ya da yapiyorum.
Mesela bazen kir pidesi alıyorum fazla alıp buzluga koyuyorum.
Arada 2 tane ısıtıp veriyorum.
Şuan açma ve kek var mesela evde.
Aksam mısır patlatiyorum, kestane oluyor, meyve falan derken cips ve turevlerini aramıyor.
Ama parası kiymetli :)
InsAllah hep tutar.
Bereketli olsun güle güle yiyin için kullanın inşallah dün benim oğlumda bı oyuncak istedi babası kıyamadım aldı bişi diyemedim ufak bı oyuncak araba 25 TL ydi ışıklı falan daha küçük ama elinden alamadık çok aglayinca mecburen aldık yiyek konusunda da daha bilmiyor ama her hafta 10 TL lik muz alıyor babası sadece onun için biz yemiyoruz o çok seviyor diyeKizlar ayin 20si kart kesildi ben alışverişe gittim.
170tl harcadim.
5kg un, 5lt yağ, bulaşık detj, makine icin parlatıcı, 2 tane dış macunu, 2 kolot peynir, 1 koli yumurta, saralle, tost ekmegi,yogurt, 12li su (ogluma okul icin), yine ogluma meyve suyu 12li
8li havlu kagit, süt, dil peynir,örgü peynir, recel epey bisi aldim.
Oglum sosis soruyordu gecen içimde kalmıştı onu unuttum. Alirim artik yarin cikar.
Bir de yine deterjan alicam 7 veya9 kiloluk indirimde göremedim 3 market gezdim indirimde yakalarsam ondan alicam.
Şuan başka eksiğim yok.
1 ay bunlar fazla fazla yeter bana.
Eksileni alırım yerine..
Allah bereket versin hepimizin evine.
Yoklukla açlıkla sınamasın.
Yokluk görmedim ama özellikle evlat bisi sorunca yok olması ya da alamamak düşününce bile hep içimi acıtır.
Yani ben kendi istediğimi almam gerekirse az da olsa onun alınsın istedigi.
Yani çocuk bunlar özellikle yiyecek isteklerine kıyamam hic.
Çok sağol canim cocuklar ebevynlerinden kapiyorlar.Maşallah maşallah belli ama ya anlattığımız ama bakılırsa aynida size çekmiş tutumlu olması biriktirmeyi öğrenmesi ne güzel birazda yetistirmeylede alakalı ilgili annenin evladı kantinden yememesi de ayrı iyi olmuş kim bilir nasıldır kim nasıl yapıyor
Amin ya yasi kacti unuttum ben.Bereketli olsun güle güle yiyin için kullanın inşallah dün benim oğlumda bı oyuncak istedi babası kıyamadım aldı bişi diyemedim ufak bı oyuncak araba 25 TL ydi ışıklı falan daha küçük ama elinden alamadık çok aglayinca mecburen aldık yiyek konusunda da daha bilmiyor ama her hafta 10 TL lik muz alıyor babası sadece onun için biz yemiyoruz o çok seviyor diye
Evlat bambaşka
Sokakta aç gezenler ailesi olmayanlara rabbim yardım etsin inşallah
Ay ne güzel ya maşallah bı tr lelli daha yetişiyorÇok sağol canim cocuklar ebevynlerinden kapiyorlar.
Huy ve tip olarakda bana benziyor evet.
Bir de çocuğun karakteristlik yapısıylada alakası var.
Mesela biz ışığı açık bırakalım kapatır söylenir hatta
Özellikle babası tv açık unutursa cok söyleniyor babasina sıpa.
Yakmıyorsak bir odanın peteğim o kapı kapılı tutulur babası dikkat etmez o cok dikkatlidir.
Ufoyu açıyorum bazen mesela bugün okuldan geldi cok üşümüştü yüzü buz gibiydi odasinda actim biraz ısınsın hemen diye üzerini değişti yemek verdim ben markete ciktim.
Ufosunu kapamis koltuğa uzanmış bir geldim uyumuş koltukta battaniyede vardi ben sabah uyumustum biraz duruyordu
Yani onu kapamayı unutmaz hic.
Dikkatlidir.
Tvsi açık uyumaz hic bisi yapmasa kurar tv alarmını kendi kapanir.
Şuan hala uyuyor aksama neresine uyucak bakalim :)
Çok erken kalkıyorlar ya karanlık oluyor hava
Aferin kuzucuma ya..İnşalallha hep böyle dikkatli olur.. Çevresinede örnek olur..Çok sağol canim cocuklar ebevynlerinden kapiyorlar.
Huy ve tip olarakda bana benziyor evet.
Bir de çocuğun karakteristlik yapısıylada alakası var.
Mesela biz ışığı açık bırakalım kapatır söylenir hatta
Özellikle babası tv açık unutursa cok söyleniyor babasina sıpa.
Yakmıyorsak bir odanın peteğim o kapı kapılı tutulur babası dikkat etmez o cok dikkatlidir.
Ufoyu açıyorum bazen mesela bugün okuldan geldi cok üşümüştü yüzü buz gibiydi odasinda actim biraz ısınsın hemen diye üzerini değişti yemek verdim ben markete ciktim.
Ufosunu kapamis koltuğa uzanmış bir geldim uyumuş koltukta battaniyede vardi ben sabah uyumustum biraz duruyordu
Yani onu kapamayı unutmaz hic.
Dikkatlidir.
Tvsi açık uyumaz hic bisi yapmasa kurar tv alarmını kendi kapanir.
Şuan hala uyuyor aksama neresine uyucak bakalim :)
Çok erken kalkıyorlar ya karanlık oluyor hava
1.5 yaşında daha bala alerjimiz var bende pekmezle yapıyorum bayılıyor üzerinde ceviz fındık ne varsa artık koyuyorum oda çok seviyorAmin ya yasi kacti unuttum ben.
Muzu doğrayıp bal döküyorum ben bal yiyorsa yani veriyorsan sever bence
Bal ceviz falan dokuyorum.
Öyle seviyor.
Oyuncakdan ben cok cekmistim.
Esim oğluma aldığı oyuncak paralarını bankaya atsaydı şimdiye baya paramız olurdu.
Her aksam oyuncakla geliyordu bir de su pahali sesli pilli zimbirtilardan.
Cocuk oyuncaktan bıkmıştı yeminle.
Oyuncakciya girsek ya da oyuncakli bir dükkan olsa yuzune bakmıyordu artik.
Esime okadar kızıyordum ki musrifsin diye.
Sonra şey oldu esim babasız büyümüş oğlumdan daha küçükken babasını kaybetmis.
Durumlarida iyi değilmiş 6 kardeş içinde buyumus koy yerinde. Belki diyorum uhdeydi icinde. çünkü esimde oturur oynardı oglumla
Hatta o daha cok oynardi.
Tamam canım haber bekliyorum senden.Aynen canım ben herşeyi öğrenince sanada haber veririm olur mu
Temizlersen olur ama geçen ben çok az açık unutmuşum kar yapmış üstü kapattım sonra kendi geçti.merhaba hanımlar, okuyorum arada ama pek yazamıyorum işler çok yoğun bu aralar. akşam da mesaideyim
birşey sorayım size: benim derin dondurucum kar yaptı. cuma akşam içinden birşeyler almak için epey bir açık bıraktık, dün de yemeklik çıkartacaktım baktım hep kar olmuş.
şimdi fişini çekip temizlemek mi gerekiyor. yoksa böyle kullanmaya devam mı? ne yapiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?