Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba hanımlar
bugün sinemay gittik normalde operatörlerin 1 bilet alana 1 bedavasından yararlanırız ama bu sefer kod yoktu 40 tl ödedik
dönüşte migrosa uğradım 2 tane paradontax aldım 1 alana 1 bedavaydı vardı 21 liraya geldi evde de vardı bunlarla 1 senelik diş macunu stoğum tamam

yarın işe götürecek yemeğim yoktu zeytinyağlı pırasa yaptım
şimdi dinlenmece

İyi aksamlarr
Bizde bu gün AVM ye gittik
Rossman iki tane domol un sirke asitli temizleyicisi sen birde klozet için satılan köpüğünden aldım ikili bıçak aldım hepsine 26 TL ödedim bı kaç bişi daha vardı aldığım öyle işte yemeğini yapıp gitmiştim sabahtan dışarda yememek icin

Çok güzel bir fikir bu izlediğin sanırım kadın 300 tane mi ne yapmış annem izlemiş söylemişti eşime sordum çocuk esirgeme nerede diye merkezlerde olur dedi aslında tel edip ordaki çocuk satısı ı yaşlarını öğrenip yapıp götürmek istwrim ama tın tın yaparım şimdi başlasam seneye biter zaten atkı bere hırka gibi bişiyler. Hem onlar mutlu olur hem biz mutlu oluruz.

Kestane ciziktiriyorumm ben.
Gün bitmiyorduugg.
Daha zilyon tane iş var.

Kızlar kestaneyi firin poşetinde yapıyorum cok guzel oluyor şiddetle tavsiyedir.
Fırunda mı yapıyorsun canım
Domol u ig da çok görüyorum
Hiç almadım xaten rossman yok bulunduğum ilde.

Kızlar selamlar.
Bugün yine harcamalı geçti.
Migrosa gittik bugün peynir zeytin aldık birazda gezmek yaptık.45 tl ödedik
Ordan da yakınımızda ki yerel markette uygun süt ve finish bulaşık mak. Jeli vardı 10 tl ye aldım diş macunu signal 7 tl verdik.
Arpa şehriye mantı makarna tereyağ meyve vardı ama muz aldık 39 tl de buraya verdik. Birde tatlı alıp döndük. Karnımız tok çıktık öğlen yemek yaptım çünlü eşim dışarda yeriz diye tutturdu yedik tok olunca birşeyler istemedik. Evde de olan yemekleri yedik. Çay demlicem şimdi. Selam vermeden günü kapamak istemedim.
Bu arada saat 3 e kadar da 3 büyük çöp poşeti kıyafet attım eşim durup durup nerden buluyorsun bu kıyafetleri diyor. Masraf mı çıkarmak istiyorsun temizlik mi dedi. Yok amacım dolapları ferahlatmak. Yarın oğlumun küçülenlerini toplarım. Dolabını boşaltyım ama satarım diye tuttuklarım var etiketli olanları 2. El satıcam olmayanları vericem.

Ben birtek atkı örebilirim kesin başka birşey beceremem . Müge anlıda gördüm bu olayı. Bende ona göndermek istiyorum saçma bir düşünce değil dimi

Z zynpzeynep Evet canım çizdim önce sıcak suda 20dk kadar beklettim.
Sonra firin poşetine alıp firina attim yarim saat kadar.
Içi yumuşacık oluyor.

Kızlar hafta sonu çok harcamalı geçti ama çoğu ihtiyaçtı
Dün 30 tl kızıma 2 kazak aldım
45 tl kızıma bana kitap
35 tl yemek yedik
7 tl su dondurma
35 market
50 hediye
12 göz kalemi
6 yama

Bu gün
165 kendime bir kot 2 kazak
330 eşime mont 1 kot 3 kazak aldık
Boyner’de kelebek indirimleri vardı ordan aldık
150 tl kömür aldık 10 torba
50 tl de kızımın odasına masa aldık
50 tl yemek
250 yüzme kursu
150 lpg
4 tl ekmek

Bayağı ödedik yani giyimi karttan çektim bu gün diğerleri peşin

Hoş geldin aramıza
Bence yatırımını çeşitlendirmen güzel
Altında almanı tavsiye ederim
Eğer evin güvenli ise fiziki altın alabilirsin değilse banka en iyisi
Ben ziraat kullanıyorum ama maaş anlaşmamız orada olduğu için

Ben birtek atkı örebilirim kesin başka birşey beceremem . Müge anlıda gördüm bu olayı. Bende ona göndermek istiyorum saçma bir düşünce değil dimi
Hayır niye saçma olsun müge anlıda olduğunu bilmiyordum ben.
Müge anlının posta adresine mi gönderilcek takip etmiyorum ben paylaş canım benimle gönderirim bende

Z zynpzeynep Evet canım çizdim önce sıcak suda 20dk kadar beklettim.
Sonra firin poşetine alıp firina attim yarim saat kadar.
Içi yumuşacık oluyor.
Denicem canım tavada ocakta yapıyordum ben dediğin gibi deneyeyim.

Aynen canım ben herşeyi öğrenince sanada haber veririm olur mu

Kestaneyi cizdikten sonra kaynar suda birer kasik seker ve tuz ile bekletip deneyebilirsiniz.
Biz bu yil hep boyle bekletip cift tarafli tavada pisiriyoruz cok sevdik

Bende ilk defa denedim gayet güzeldi bende bı çok blog da alan rast geldim denemek istedim

Selam kizlar bu hafta sonu harcamali gecti memlekete gittik 150 tl gaz
Orada uygun bir market vardi kizima bez mama islak mendil falan filan 158 lira o markete gitti
55 liraya annemgilin cerezcisinden cekirdek findik fistik aldik
Gitmisken pazarada ugrayalim dedik orada da 75 tl harcadim pazar cok pahalanmis
Asagi yukari 500 tl harcadik

Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin
Boynerde indirim ne zamana kadardi
Bnde bot almayi dunuyorum

Dun esim yine hocasiyla bulustu. Ben de evimde zaman gecirdim. Firsat bu firsat yatak odasinda dolaplari, cekmeceleri duzenledim. Uzerimize orttugumuz battaniyeleri yikayip, astim. Esimin bir turlu kiyamadigi, oldukca yipranan bir kaban, iki pantolon ve iki kazagi buyukce bir posete koydum, apartman gorevlisine verdim. Koye gotururum orda is gorur dedi. Not ettim onlari, yerine en kisa zamanda alip, koymam lazim.

Daha sonra mutfaga girdim, bugun icin kuru fasulye pisirdim. Hem oglenlik, hem aksamlik. Daha sonra kiymali pirasa kavurdum. Borek hazirlayip, dondurucuya attim. Ev yogurdum biraz eksimis, onlari da cirptim ayran yaptim. 3 lt cikti, siseledim ve dolaba attim. Ikramlik pogaca, kurabiye ve kek yaptim, onlari da dondurucuya attim.

Ev hanimi modunda faal bir pazar gecirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…