Çok güzel bir fikir bu izlediğin sanırım kadın 300 tane mi ne yapmış annem izlemiş söylemişti eşime sordum çocuk esirgeme nerede diye merkezlerde olur dedi aslında tel edip ordaki çocuk satısı ı yaşlarını öğrenip yapıp götürmek istwrim ama tın tın yaparım şimdi başlasam seneye biter zaten atkı bere hırka gibi bişiyler. Hem onlar mutlu olur hem biz mutlu oluruz.KıZlar salı günü gündüz misafirim gelecekti ya ben biraz işi abarttım ve salı akşama ikinci bir misafir kabul ettim aynı hazırlıkla onları da ağırlarım diye düşündüm yorucu olacak ama istedim . Geçen gün yemek yaparken ünlü bir tv programında işte ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye okullara kitap vs topluyorlardı. Bende izledim biraz bir bayan yardıma muhtaç çocuklar için kaşkollar örüp yollamıştı. O kadar hoşuma gitti ki anlatamam . Bende öyle çok örgü bilmem ama atkı vs beceriyorum. Bunu düşündüm ve bende hem boş zamanlarımı değerlendirip hemde yardımcı olmak adına çocuklara kaşkol örmeye karar verdim. Salı günü geçtikten sonra ip alışverişine çıkıcam inşallah heyecanlandım
Fırunda mı yapıyorsun canımKestane ciziktiriyorumm ben.
Gün bitmiyorduugg.
Daha zilyon tane iş var.
Kızlar kestaneyi firin poşetinde yapıyorum cok guzel oluyor şiddetle tavsiyedir.
Domol u ig da çok görüyorumİyi aksamlarr
Bizde bu gün AVM ye gittik
Rossman iki tane domol un sirke asitli temizleyicisi sen birde klozet için satılan köpüğünden aldım ikili bıçak aldım hepsine 26 TL ödedim bı kaç bişi daha vardı aldığım öyle işte yemeğini yapıp gitmiştim sabahtan dışarda yememek icin
Ben birtek atkı örebilirim kesin başka birşey beceremem . Müge anlıda gördüm bu olayı. Bende ona göndermek istiyorum saçma bir düşünce değil dimiÇok güzel bir fikir bu izlediğin sanırım kadın 300 tane mi ne yapmış annem izlemiş söylemişti eşime sordum çocuk esirgeme nerede diye merkezlerde olur dedi aslında tel edip ordaki çocuk satısı ı yaşlarını öğrenip yapıp götürmek istwrim ama tın tın yaparım şimdi başlasam seneye biter zaten atkı bere hırka gibi bişiyler. Hem onlar mutlu olur hem biz mutlu oluruz.
Fırunda mı yapıyorsun canım
Domol u ig da çok görüyorum
Hiç almadım xaten rossman yok bulunduğum ilde.
Kızlar selamlar.
Bugün yine harcamalı geçti.
Migrosa gittik bugün peynir zeytin aldık birazda gezmek yaptık.45 tl ödedik
Ordan da yakınımızda ki yerel markette uygun süt ve finish bulaşık mak. Jeli vardı 10 tl ye aldım diş macunu signal 7 tl verdik.
Arpa şehriye mantı makarna tereyağ meyve vardı ama muz aldık 39 tl de buraya verdik. Birde tatlı alıp döndük. Karnımız tok çıktık öğlen yemek yaptım çünlü eşim dışarda yeriz diye tutturdu yedik tok olunca birşeyler istemedik. Evde de olan yemekleri yedik. Çay demlicem şimdi. Selam vermeden günü kapamak istemedim.
Bu arada saat 3 e kadar da 3 büyük çöp poşeti kıyafet attım eşim durup durup nerden buluyorsun bu kıyafetleri diyor. Masraf mı çıkarmak istiyorsun temizlik mi dedi. Yok amacım dolapları ferahlatmak. Yarın oğlumun küçülenlerini toplarım. Dolabını boşaltyım ama satarım diye tuttuklarım var etiketli olanları 2. El satıcam olmayanları vericem.
Hoş geldin aramızaArkadaslar merhaba,
Bir süredir yorumlarınızı dışarıdan takip ediyorum. Benim biraz eurom biraz da dolarım var. Bir ay euro bir ay dolar alıyorum. Biraz da tl ayırıyorum. buradan okuyup gayretlenip, her ay 1 çeyrek yada 2 gram altın biriktirmek de istedim.
Sizce fiziki altın mı alsam? Yoksa altın hesabı mı açsam?
Hesap açacaksam hangi bankadan açmalıyım? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Hem euro hem dolar biriktirmektense tek bir döviz cinsinde biriktirmek daha mı iyi fikir?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Hayır niye saçma olsun müge anlıda olduğunu bilmiyordum ben.Ben birtek atkı örebilirim kesin başka birşey beceremem . Müge anlıda gördüm bu olayı. Bende ona göndermek istiyorum saçma bir düşünce değil dimi
Denicem canım tavada ocakta yapıyordum ben dediğin gibi deneyeyim.Z zynpzeynep Evet canım çizdim önce sıcak suda 20dk kadar beklettim.
Sonra firin poşetine alıp firina attim yarim saat kadar.
Içi yumuşacık oluyor.
Aynen canım ben herşeyi öğrenince sanada haber veririm olur muHayır niye saçma olsun müge anlıda olduğunu bilmiyordum ben.
Müge anlının posta adresine mi gönderilcek takip etmiyorum ben paylaş canım benimle gönderirim bende
Denicem canım tavada ocakta yapıyordum ben dediğin gibi deneyeyim.
Bende ilk defa denedim gayet güzeldi bende bı çok blog da alan rast geldim denemek istedimÇok güzel bir fikir bu izlediğin sanırım kadın 300 tane mi ne yapmış annem izlemiş söylemişti eşime sordum çocuk esirgeme nerede diye merkezlerde olur dedi aslında tel edip ordaki çocuk satısı ı yaşlarını öğrenip yapıp götürmek istwrim ama tın tın yaparım şimdi başlasam seneye biter zaten atkı bere hırka gibi bişiyler. Hem onlar mutlu olur hem biz mutlu oluruz.
Fırunda mı yapıyorsun canım
Domol u ig da çok görüyorum
Hiç almadım xaten rossman yok bulunduğum ilde.
Kızlar selamlar.
Bugün yine harcamalı geçti.
Migrosa gittik bugün peynir zeytin aldık birazda gezmek yaptık.45 tl ödedik
Ordan da yakınımızda ki yerel markette uygun süt ve finish bulaşık mak. Jeli vardı 10 tl ye aldım diş macunu signal 7 tl verdik.
Arpa şehriye mantı makarna tereyağ meyve vardı ama muz aldık 39 tl de buraya verdik. Birde tatlı alıp döndük. Karnımız tok çıktık öğlen yemek yaptım çünlü eşim dışarda yeriz diye tutturdu yedik tok olunca birşeyler istemedik. Evde de olan yemekleri yedik. Çay demlicem şimdi. Selam vermeden günü kapamak istemedim.
Bu arada saat 3 e kadar da 3 büyük çöp poşeti kıyafet attım eşim durup durup nerden buluyorsun bu kıyafetleri diyor. Masraf mı çıkarmak istiyorsun temizlik mi dedi. Yok amacım dolapları ferahlatmak. Yarın oğlumun küçülenlerini toplarım. Dolabını boşaltyım ama satarım diye tuttuklarım var etiketli olanları 2. El satıcam olmayanları vericem.
Günaydın genşler
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullaninKızlar hafta sonu çok harcamalı geçti ama çoğu ihtiyaçtı
Dün 30 tl kızıma 2 kazak aldım
45 tl kızıma bana kitap
35 tl yemek yedik
7 tl su dondurma
35 market
50 hediye
12 göz kalemi
6 yama
Bu gün
165 kendime bir kot 2 kazak
330 eşime mont 1 kot 3 kazak aldık
Boyner’de kelebek indirimleri vardı ordan aldık
150 tl kömür aldık 10 torba
50 tl de kızımın odasına masa aldık
50 tl yemek
250 yüzme kursu
150 lpg
4 tl ekmek
Bayağı ödedik yani giyimi karttan çektim bu gün diğerleri peşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?