Canım ben baya azalttım ferahladim.Merhaba kizlar isteyim.
Dun bizde avmye gittik. Kizima nike ayakkabi aldik 160 tl. Corfeurda faber castel ürünlerinde 1 alana 1 bedava vardi. Gecen 24 tlye aldığım kalemler 25 liraydi tanesi 12.5 liraya geldi. Keske onceden almasaydım diye bayaği hayıflandım.
Iki kalem almıştım 24 liradan. Ama gene de aldim dursun evde. Silgi, Prit vs aldim. 50 lira da bunlar tuttu. Kiyma, tulumba tatlısı, cig kofte, zeytin aldim.
Evdeki kıyafetleri benim de ayırıp verilecekleri vermem lazım. Elim bir türlü gitmiyor. Yardim edin.tr_lelli sen bu işi iyi yapiyon. Bana bir motivasyon lazım.
Kizartma oyle ya kabagi cigden koyarsinda patlican çiğ olunca sanki karariyor.Selam kızlar
Akşama menuleriniz nedir acaba insan bikiyor hergun ne yapsam diye düşünmekten
Benimde iki kabak ve bir kilo patlicanim var orman kebabimi yapsam acaba bununda kızartması sorun sinir oluyorum yağ oluyor kokulu oluyor
Bakicam artık
Ay oğlum uyuyor uyansın bir sürü şey var yatak odasından atmam gereken onlara el atacağım bakalım kombiyi dün açtım artık daha da kapanmaz yapacak bişi yok
Ohhh afiyet sifa olsun canimmvalla bende yayla çorba yapıcam.. Biz artık tek çeşit yiyioruz..Eşm diyette..Bende akşmaları çok yememeye gayrat ediyorum..O yüzden yemeği tek çeşite indirgedik..>Canım yayla çorba çekti.. Sabah kemik çıkarmıştım buzluktan.Kemik suyu ile yapacağım..Hem vitaminli hemde leziz oluyor..
Güveç tarzı mi yapsam acaba fırın poşeti de yaninada bulgur pilavı cacık ve salata hem kizartmaylada uğraşmama olurum dahada sağlıklı olurKizartma oyle ya kabagi cigden koyarsinda patlican çiğ olunca sanki karariyor.
Oturtma ,orman kebabı,karişik dolma hepsi yapilir
Firin posetinde guzel oluyorGüveç tarzı mi yapsam acaba fırın poşeti de yaninada bulgur pilavı cacık ve salata hem kizartmaylada uğraşmama olurum dahada sağlıklı olur
Patlıcan da bı ton yağ çekiyor sinir oluyorum patlıcan kizartmaya
Sizin yemek hazirmis ne güzel yaTavuk suyuna pilavim var dunden.
Fırında hamsi buğulama yapicam.
Birde mercimek corbasi.
Oglum geldi ona yemek verdim simdi.
Evi toparlicam.
Esim erken gidecekti bu sabah o da vaktinde gitti oğlanı götürdü yine soğuk kiyamadi.
Baktım yağmur yağıyor bende yattım sabah geri iyi uyumusum.
Evimi toparlim yemeklerini halledim bari.
Maşallah canım.. Allah bereketini versin..Kizlar bi kumbaram var cuzdanda kalanlari esimin ceketlerinde kalanlari esimin biraktigi bozuklari falan attigim.
Şükür hic bos kalmiyor.
Alıyoruz içinden koyuyoruz yine.
100tl yakın olmus Allah bereket versin.
Oğlumda okul başladığından beri belki 3 defa okulda bisi almıştır haftalardır 5tl çantasında gidip geliyor kuzu ya :)
Son derslerde biraz acıkıyorum ama evde yemek istiyorum diyor.
Sabah tost , saralleli ekmek, poğaça falan yediriyorum.
Her sabah 3 tatlı kaşığı pekmezi var.
Ayrıca 1 mandalina ya da muz yedirmeye calisiyorum.
Tutuyor demek epey midesini.
Vallahi en güzeli mis gibi soğuk havada insanın içi isinirvalla bende yayla çorba yapıcam.. Biz artık tek çeşit yiyioruz..Eşm diyette..Bende akşmaları çok yememeye gayrat ediyorum..O yüzden yemeği tek çeşite indirgedik..>Canım yayla çorba çekti.. Sabah kemik çıkarmıştım buzluktan.Kemik suyu ile yapacağım..Hem vitaminli hemde leziz oluyor..
Kafada belirleyince iyi oluyorSizin yemek hazirmis ne güzel ya
Bayandan yagdi mübarek tam yatilacak hava
sağol canım.. Gel beraber olsun :)keşke yakın olsak yaOhhh afiyet sifa olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?