- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Kısa vadede lazımsa nakit kalsinKızlar iyi akşamlar
Gelemiyorum bi kaç gündür...
Evi görmeye gelmediler şükür ki
İnşallah gelmezler de
Kiraları aldık şu an 2100 lira var elimde napsam kızlar ? Altın alayım diyorum eşim ay başında çatıya başlarız kısa zamanda altın kazandırmaz diyor napsam bilemedimgünden güne de dolar Euro yükseliyo offf
Şükür halimize... Bugün eşime 110 lira verdim , 1/2 kg kıyma ve yufka aldı.. ne kadar kaldı bilmiyorum , kalanı da geri almadım..
Sehpam vardı bi tane metal.. onun için boya almıştık.. bugün eşimle karar verdik boyamaya başladık.. Boya yetmedi eşim 1 tane daha aldı.. üzerine de mermer kestirdik 20 lira da oraya verdi eşim...
Dünde markete gittik. 40 lira multinetten , 30 lira da nakit verdim. Eczaneye de 30 lira civarında ödedim bu hafta bi daha dışarı çıkmamak lazımAma mümkün değil çünkü eşim evde bu hafta mutlaka gezmeye falan çıkarız... Bot almam lazım bakalım ne kadar daha erteleyeceğim...
@sempatik_kiz başınız sağolsun
Benimde içim acıdı
Allah borcu olana yardım etsin.
Bu ay hiç bişey almadım elim gitmiyor. Dün 3,88 di bugün 3,94 oldu dolar.
Yatay seyrettiği an alıcam diyorum uçuyo da uçuyo. Bi yerde durmak zorunda sonsuza kadar çıkamaz ki.
Sonumuz hayrolsun..
Ben de aynı durumdayımMerhaba Kızlar
Biraz altın ce Euro almak istiyorum. Ama çok arttı.
Altın 160 ın, Euro da 4.60 on altına inince alacağım. Şu yazdığım rakamlara inanamıyorum. Ne kadar arttı böyle
geçmiş olsun canım..Çok kötü bir akşam geçirdim offf konuşmaktan Boğazım ağrıdı hastalanıyorum çok kötüyüm şuan
bu iki oldu canım:)kalp kalbe klarşı olayı:)Günaydın.
Evi havalandırıp yatakları toparladim.
Çamaşır attim mak.
Mutfağımı topladim.
Saat 10:30 gibi gidicem cok durmak istemedim bi sabah kahvesi olsun dedim ama arkadasim kahvaltıya gel bari dedi.
Bebisli arkadaşlarıma kıyamıyorum cok oturup vaktini almak istemiyorum başka çocuklarında var okula giden.
Yemeğim yok gelince ev supurup yemek yapicam.
Boşuna eküri değiliz canımbu iki oldu canım:)kalp kalbe klarşı olayı:)
gene aynı zamanda yazmışız..
Saol canim dışarı çıkmalar guzel de isler olmasa.tr_lelli iyi gezmeler canım..
selam kızlar..sempatik_kiz başınız sağolsun..
ben de dün işe geldim bi arkadaşım aradı, benim üniversitedeki ev arkadaşımın annesi vefat etmiş arkadaş onun haberini verdi.. bize yakın bi ilçede oturuyor.. ben de hemen izin aldım ve dolmuşa atlayıp taziye evine gittim, arkadaşımı öyle görünce içim parçalandı rabbim sabır versin.. Anne acısı tarif edilemez.. nasılda anlatıyordu annesini nasılda içi yanıyordu akşama doğru 6 da döndüm eşim beni otogardan aldı dışarda yemek işini hallettik.. biraz da alışveriş yaptık eve geldik.. ama ben baya yoruldum, baş ağrısı da tuttu.. üzüntüden.. rabbim sabırlar versin tüm kaybettiklerimize rahmet eylesin inşallahh..
sempatik_kiz başınız sağolsun.
Selam kızlar çok sıkıcı günler geçiriyorum Rabbim hayır etsin.daha beterinden sakınsın.
Kızlar iyi akşamlar
Gelemiyorum bi kaç gündür...
Evi görmeye gelmediler şükür ki
İnşallah gelmezler de
Kiraları aldık şu an 2100 lira var elimde napsam kızlar ? Altın alayım diyorum eşim ay başında çatıya başlarız kısa zamanda altın kazandırmaz diyor napsam bilemedimgünden güne de dolar Euro yükseliyo offf
Şükür halimize... Bugün eşime 110 lira verdim , 1/2 kg kıyma ve yufka aldı.. ne kadar kaldı bilmiyorum , kalanı da geri almadım..
Sehpam vardı bi tane metal.. onun için boya almıştık.. bugün eşimle karar verdik boyamaya başladık.. Boya yetmedi eşim 1 tane daha aldı.. üzerine de mermer kestirdik 20 lira da oraya verdi eşim...
Dünde markete gittik. 40 lira multinetten , 30 lira da nakit verdim. Eczaneye de 30 lira civarında ödedim bu hafta bi daha dışarı çıkmamak lazımAma mümkün değil çünkü eşim evde bu hafta mutlaka gezmeye falan çıkarız... Bot almam lazım bakalım ne kadar daha erteleyeceğim...
@sempatik_kiz başınız sağolsun
sempatik_kiz başın sağ olsun
Hastanızda umarım kısa sürede sağlığına kavuşur
Bu süreçler insanı maddi ve manevi açıdan çok sarsıyor maalesef
zelalke başınız sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?