Ya bu ara burada olsun etrafında olsun kolik ya da uyumayan huysuz bebekler vs cok duyuyorum.Uykusuz anne geldi
Bu gidişle rekor kırıcaz kuzumla
Buradan eski kolik annelerine selamlar :)
Bütün gün kuzuyla ilgilenmekten pek iş yapamadım
Kuzunun giysiler yıkandı serildi
Zar zor domates çorbası ve zeytinyağlı karnabahar yapıldı
Salata babadan
Sofra kur topla makinaya yerleştir kısmınıda babaya paslayacağım inşallah:))
Bugün ekmek yoğurt pişik kremi alındı 23 tl
Kuzu kumbarasına 4 tl atıldı
Benimde tavuk vardi aklimda butunu parcalatirdim hep kalmamis.Yemeğimiz aynı trlelli.
Pilava da minik et koydum patatesin içindekini yemez oğlum çorba yaptım birde et suyuna o da kuzuma.
Kızlar banyoda petekleriniz havlupan mı normal petek mi. Havlupanı mı kapatıyorsunuz.
Tavuk hiç yenmiyor bizde. Senelerdir almadım.oğlum adını duyunca yemem diyor. 2.5yaşında ama yetişkin gibi yemek seçer.Benimde tavuk vardi aklimda butunu parcalatirdim hep kalmamis.
Olsa 2 parca haşlayıp katacaktım pilava suyunu etini.
Al bir eksik daha liseteye :)
elenaferrante nasılsın nerelerdesin aklima geldin umarim iyisindir.
Bende geçen bebek gormeye gittim yaTavuk hiç yenmiyor bizde. Senelerdir almadım.oğlum adını duyunca yemem diyor. 2.5yaşında ama yetişkin gibi yemek seçer.
Kolik bebek xor trlelli oğlum ağlardı ben ağlardım 2 saat uyudum mu çok uyudum derdim. Apartmanı geceleri kaldırırdı. Ama çok özlüyorum o zamanlarını bile hergün ayrı güzel. Korkma her bebek bir değil arkadaşımın 5 aylık bebeği var ben daha bebeğimi ağlarken sesini duymadım diyor.
Ben alfin buharli multi temizleyicisini almistim. Sert zeminler, Firin, WC, dus kabin kisaca her tarafi mukemmel temizliyor. Gunluk silmem gerektiginde de farmasinin mikrofober ucunu kullaniyorum. O da cok guzel.Kızlar bana güzel bi mop tavsiyesi verin lutfen. Şu dönerli olanlardan kullaniyordum ama bu evin fayanslarıni silince bakiyorum da düzgün temizlemiyor. Zaten hiç içime sinmiyordu bu eve tasininca iyice gözden çıkardım. Şöyle başındaki bezi değişen temiz temiz kullanacağım bi mop tavsiyeniz var mi..
Anne karnındaymış gibi hissetmek istiyor bu yüzden huysuz oluyorlarmışYa bu ara burada olsun etrafında olsun kolik ya da uyumayan huysuz bebekler vs cok duyuyorum.
Surekli bir korku sarıyor beni 2. Bebek konusu icin.
Çok mu zor ya
Benim oglum cok uslu bir bebekti baskada yakinen bebek buyuten birine taniklik etmedim.
Hani her evresinde yanında olmadim.
Uykuyada pek duskunum viyviylanmaya basladim.
İnşallah canim.Anne karnındaymış gibi hissetmek istiyor bu yüzden huysuz oluyorlarmış
İlk günler zor oluyor ama zamanla öğreniyorsun
Gaz damlası su torbası kolik cd si hayatımın en önemli unsurları şuanda :)
Koynunda tutarsan rahatlıyor ancak öyle derin uyuyor bunun içinde sling kullanıyorum
Sen zorlanmazsın kuzum
40 gün ailem yanımdaydı kuzu dayısının kucağındada ananesindede rahattı çok huysuzlanmadı
Şimdi yanlız olduğum için biraz zor mecbur uykusuz kalıyorum
Senin annen yanında hiç zor olmaz abisi bile yardımcı olur
Paşana bir kardeş nasip olur inşallah:)
Benim ilk olduğundan tecrübesizim biraz büyüyünce daha rahattır dediğin gibiİnşallah canim.
Evlât başka bisi.
Ben hem evim toplu olsun hem beybimle ilgilenin derken biraz yıpranırım sadece.
En fazla 2 sene ya sonrasi bana daha rahat geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?