Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bu ara burada olsun etrafında olsun kolik ya da uyumayan huysuz bebekler vs cok duyuyorum.
Surekli bir korku sarıyor beni 2. Bebek konusu icin.
Çok mu zor ya
Benim oglum cok uslu bir bebekti baskada yakinen bebek buyuten birine taniklik etmedim.
Hani her evresinde yanında olmadim.
Uykuyada pek duskunum viyviylanmaya basladim.

Yemeğimiz aynı trlelli.
Pilava da minik et koydum patatesin içindekini yemez oğlum çorba yaptım birde et suyuna o da kuzuma.

Kızlar banyoda petekleriniz havlupan mı normal petek mi. Havlupanı mı kapatıyorsunuz.
Benimde tavuk vardi aklimda butunu parcalatirdim hep kalmamis.
Olsa 2 parca haşlayıp katacaktım pilava suyunu etini.

Al bir eksik daha liseteye :)

Benimde tavuk vardi aklimda butunu parcalatirdim hep kalmamis.
Olsa 2 parca haşlayıp katacaktım pilava suyunu etini.

Al bir eksik daha liseteye :)
Tavuk hiç yenmiyor bizde. Senelerdir almadım.oğlum adını duyunca yemem diyor. 2.5yaşında ama yetişkin gibi yemek seçer.
Kolik bebek xor trlelli oğlum ağlardı ben ağlardım 2 saat uyudum mu çok uyudum derdim. Apartmanı geceleri kaldırırdı. Ama çok özlüyorum o zamanlarını bile hergün ayrı güzel. Korkma her bebek bir değil arkadaşımın 5 aylık bebeği var ben daha bebeğimi ağlarken sesini duymadım diyor.

Biraz daha para biriktirip alıncak galiba mecbur ocak bi geçsin bakıcaz artık bu arada daha da fazla dikkat etmeye çalışıcam inşallah bu arada akşam yemeği için şehriye çorbası ve karnibahar yaptım yoğurt turşu yeter eşim daha işte gelince yeriz

Bende geçen bebek gormeye gittim ya
3 saat oturduk kahvaltı yaptik.
Uyudu hep ya da bizi dinledi bi daha uyudu.
Nasil uslu masallah.
Her hali sevilir tabi kuzuların ama sabır gerek.

Gunaydin hanimlar.Dun aksam ikizleri gormek icin gittim, masallah nasil guzeller. Uzaktan soyle bir baktim. Insallah yumaklayarak sevdigimiz gunler de gelir.Bebeklere birer ceyrek, kuzenime de lohusa pijamasi goturdum. Ceyrekleri en kisa zamanda yerine koymam lazim.
Eve donunce de dolabimdaki yufkalardan avci boregi sardim, un kurabiyesi de yaptim. Sabah ise gelirken gelenlere ikram etsinler diye kapidan biraktim.
Aksam yemeginde etli kuru fasulye ve uzuuuun bir aradan sonra pirinc pilavi var. Yanina da ayran ve tursu. Esim benden once gidecegi icin yemekler ondan Hazir sofraya oturmak cok guzel

Ben alfin buharli multi temizleyicisini almistim. Sert zeminler, Firin, WC, dus kabin kisaca her tarafi mukemmel temizliyor. Gunluk silmem gerektiginde de farmasinin mikrofober ucunu kullaniyorum. O da cok guzel.

Anne karnındaymış gibi hissetmek istiyor bu yüzden huysuz oluyorlarmış
İlk günler zor oluyor ama zamanla öğreniyorsun
Gaz damlası su torbası kolik cd si hayatımın en önemli unsurları şuanda :)
Koynunda tutarsan rahatlıyor ancak öyle derin uyuyor bunun içinde sling kullanıyorum
Sen zorlanmazsın kuzum
40 gün ailem yanımdaydı kuzu dayısının kucağındada ananesindede rahattı çok huysuzlanmadı
Şimdi yanlız olduğum için biraz zor mecbur uykusuz kalıyorum
Senin annen yanında hiç zor olmaz abisi bile yardımcı olur
Paşana bir kardeş nasip olur inşallah:)

İnşallah canim.
Evlât başka bisi.
Ben hem evim toplu olsun hem beybimle ilgilenin derken biraz yıpranırım sadece.
En fazla 2 sene ya sonrasi bana daha rahat geliyor.

Yemeğim var çok şükür
Bugün canim puding ya da un helvası gibi seyler istiyor.
Biraz mutfakla uğraşıcam sanirim.
Ne çıkarsa bahtimiza.
Dünkü ayva tatlilari bitti bile.
Ben hafif tatlıları seviyorum arada bir de aklima vuruyor.
Esimde şerbetli tatlı sever aksime.
Evde eksiklerim var markete çıkmamak icin direniyorum.
Büyük şeyler degil ama süt, ketçap, peynir cesidi (oglum seviyor gün içinde yiyor istiyor)
Yani aciliyeti yok ama alınması lazim seyler.

Üşenmezsem bi dolanır gelirim.

Zulam yerinde duruyor.
Resmen Nadasa bırakılmış gibi kaldım boyle.

İnşallah canim.
Evlât başka bisi.
Ben hem evim toplu olsun hem beybimle ilgilenin derken biraz yıpranırım sadece.
En fazla 2 sene ya sonrasi bana daha rahat geliyor.
Benim ilk olduğundan tecrübesizim biraz büyüyünce daha rahattır dediğin gibi
Bende düzen takıntılıyım
Bi çırpıda olmasada parça parça yetişiyor işler
Hem çalışma hem ev hayatına alışkındım belkide o yüzden ev işlerinde hızlı hareket edebiliyorum
Evlat çok başkaymış
Hem işi hem kariyerimi bıraktım hamileliğin 6.ayında
Doğana kadar acabalarım vardı şimdi hiç pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…