Büyüdükçe hani yürüyor dilleniyor karistiriyor ama en azindan o oynarken is yapiliyor.Benim ilk olduğundan tecrübesizim biraz büyüyünce daha rahattır dediğin gibi
Bende düzen takıntılıyım
Bi çırpıda olmasada parça parça yetişiyor işler
Hem çalışma hem ev hayatına alışkındım belkide o yüzden ev işlerinde hızlı hareket edebiliyorum
Evlat çok başkaymış
Hem işi hem kariyerimi bıraktım hamileliğin 6.ayında
Doğana kadar acabalarım vardı şimdi hiç pişman değilim
bu akşam yemeğim de yok.. ne yapsam hiç bilmiyorum..
Hoşgeldin.Kizlarr sızlerin yazdıklarını okudukça bilinçlendim ne kadar israf yaptığımı gordum 3 günde bile kendimi öyle toparladım ki tesekkurler
22 ayar olduğu icin 156.Z zynpzeynep gram altını 156'ya mı aldınız? gramı 164 diye biliyorum ben
22 gtam canım.Z zynpzeynep gram altını 156'ya mı aldınız? gramı 164 diye biliyorum ben
Kesinlikle doğru söylüyorsun 8 yıldır çalışıyorum hep yemiş ıcmis gerekli gereksiz harcamışımHoşgeldin.
Ne guzel insanin kendini fark etmesi.
Bir yerde dur! Diyebilmesi.
Bu bile bir birikim.
Cnm gram fiyatı her yer farklı sanki ben hafta sonu 167 'den aldım. Istanbulda misin22 ayar olduğu icin 156.
24 ayar 164
Farklı oluyor. İst.da daha yüksek oluyor yaşadığım yerde daha düşük. Kuyumculaeda bile farklı farklı.Cnm gram fiyatı her yer farklı sanki ben hafta sonu 167 'den aldım. Istanbulda misin
Anladım cnm bende yaşadığım yerde sorayim güvenilir bir yereFarklı oluyor. İst.da daha yüksek oluyor yaşadığım yerde daha düşük. Kuyumculaeda bile farklı farklı.
Ben banka üzerinden aliyorumCnm gram fiyatı her yer farklı sanki ben hafta sonu 167 'den aldım. Istanbulda misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?