- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Ben de spor yapıyorum ama nasıl yediysem ona rağmen aldım. Ama artık dur dedim.çamaşır yıkandı asıldı
pırasayı yaptım yarın işe götüreceğim
spor yaptım e daha ne olsun bu üşengeçlikle iyiyim yine
bir de makyaj malzemelerimi bir düzenleyeyim diyorum bakalım
benim boyum 1.70 kilom 60
yazın 65e kadar çıktım maalesef hemen yemeği kesip haftada 2 zumba yaptım da verdim
kilo almasam hep yerim çok seviyorum yemek yemeyi
Boya göre en kilolu benim sanırım aranızda.Bende kilo vermek istiyorum. Kilo aldim. Boyum 172 kilom 65.5. 61 yada 62 olmam lazım. Ama artik hic veremiyorum.
Aaaa orası neresi ki...Cuma yarışma grubuna gelsene ben bir ayda 4 kiloya yakın verdim çok eğlenceli
Cnm zamanla düzelir inşallah herşeyin ilaci zaman ben de cok değil bir yil öncesine kadar eşin gibiydim hayatım boyunca benim eşim de tutumludur cok kızardım hatta fazla hesap kitap yapıyor diye sürekli harcama taraftarıydım ama sonra anladim ki harca harca nereye kadar birikim de lazim artık dikkatliyim umarim eşin de benim gibi doğrulari görürKızlar esimle tartistik.
Bana ne kadar kazandigini bile soylemiyor.. iki is secenegi vardi onunde. Ailesiyle bir devam etmek ya da kargo. Ama kargo isindeki kazanacagi miktari bile bana yalan soylemis. Baskasina farkli miktar soylerken duyunca uzuldum. Ayrica benden gizlemesi biseyleri bebegim icin biriktirme istegimi ve evlilikteki temelleri yiprandiriyor sonduruyor. Yalan soylemesi ve calismasina ragmen azda olsa birikim yapmamamizin sebebini Allah vermiyor diye kestirip atmasi nankorluk gibi geliyor bana. Kendisiyle ilgili seyler beni ilgilendirmiyormus. Ac ve acikta degilmisimm ama ne evimiz var ne baska biseyimiz.
Benle lanli lunlu bagirarak konusunca rahatsz oldugumu belirtip odadan ayrildim aglama krizindeyim. Hep boyle mi sürecek hayatim sorumsuzluklarla..
Ayrica bugün sifir harcama yaptim ayrica kenarada para atamadım...
Aaaa gerçekten mi... çok teşekkür ederimM maviduvar1 hic de degil. Gayet fitsin.
Canım ailemizin yanına geldik biz Çarşamba sabah evimize geri dönücez. Buraya gelemiyorum günler çok hızlı geçiyor ailemi bile doğru düzgün göremedim İnan tatil nasıl böyle hemen bitti anlamadımKızlartuce_tuce yi göremedim ne zamandır. Gelmiyor mu. Memleketine gidecekti ama bende baxen takip edemiyorum kaçırmışta olabilirim.
Oğlum uyudu yeni yanında bende uyumuşum.böyle kalkınca tersim dönüyor
Ailenin yanında öyle oluyor cnm ne kadar fazla kalsan hep daha cok kalmak istersin ben de öyleyim ya sizinkiler bide ayrı şehirler daha zor oluyordurCanım ailemizin yanına geldik biz Çarşamba sabah evimize geri dönücez. Buraya gelemiyorum günler çok hızlı geçiyor ailemi bile doğru düzgün göremedim İnan tatil nasıl böyle hemen bitti anlamadım
Özledik cnmBende okuyamadım canım ya valla aklım burada ama . Tatil çok hızlı geçti o yüzden çok üzgünüm
Kv ile kendi annem aynı şehirde canım ama eşimin ablaları 80 km uzakta annemlere birde salı oraya gidilecek. Ben pek gitmek istemiyorum. Çünkü bir ablası buradaydı zaten daha bugün evine döndü. Diğeri ile de görüştük bir kere daha gitmek anlamsız bana kalırsa. Eşim istiyor belki vazgeçiririmAilenin yanında öyle oluyor cnm ne kadar fazla kalsan hep daha cok kalmak istersin ben de öyleyim ya sizinkiler bide ayrı şehirler daha zor oluyordur
Ayy böyle beni düşünen insanların olması beni çok mutlu ediyor ya çok şükür çok teşekkür ediyorumÖzledik cnm
Ailesine yardım etmesi güzel cnm ama ihtiyacı yoksa vermeseymiş keske siz sıkıntıya düşmüşsünüz bu sefer.Kızlar memleket bize çok harcanmalı geçti hesapladık 200 tl paramız kalmış altın bozdurucaz mecbur dönüş için birde maaşa kadar zaman var o arayı kapatmak için . 1800 tl para ile yola çıkmıştık. Dün kayınvalideler umreye gidecek diye işte alışverişe çıkıldı gelenlere hediye verecekler. Neyse 550 tl tuttu 300 tl filan eşim ödedi geri kalanı kayınvalide . Oradan çıkınca eşime dedim ki bak yol paramız kalmıyor geri dönüşte evde birşey Yok alışveriş lazım keşke ödemeye yardım etmeseydin . Oda çok bozuldu işte ben evladım edicem filan tartıştık . Çok üzüldüm. Biraz önce de 200 tl paramız kalmış aaa diyor ya dedim altın bozdurucaz offf tabi benim haklı olduğumu anladı . Böylelikle konuyu kapattı
Anldm cnm. O zaman gitmeseniz de olur kendi ailenle vakit geçir bir gün bir gündür vazgecir sen onu :)Kv ile kendi annem aynı şehirde canım ama eşimin ablaları 80 km uzakta annemlere birde salı oraya gidilecek. Ben pek gitmek istemiyorum. Çünkü bir ablası buradaydı zaten daha bugün evine döndü. Diğeri ile de görüştük bir kere daha gitmek anlamsız bana kalırsa. Eşim istiyor belki vazgeçiririm
Ayy böyle beni düşünen insanların olması beni çok mutlu ediyor ya çok şükür çok teşekkür ediyorum
Söz vermiştim dedi ihtiyaç var mı yokmu o konuda emin değilim. Kv bana bir kıyafet al ben sana beğenip alamıyorum dedi ve 100 tl verdi artık ona da kıyafet filan almıcam para lazım şuan ya. Eşime de almasaydın vs demesem daha iyiydi ama işte bir an ağzımdan çıktı çok kavga ettik üzüldümAilesine yardım etmesi güzel cnm ama ihtiyacı yoksa vermeseymiş keske siz sıkıntıya düşmüşsünüz bu sefer.
Anldm cnm. O zaman gitmeseniz de olur kendi ailenle vakit geçir bir gün bir gündür vazgecir sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?