Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar.
Bugün masraflı geçti.
Tüm gün dışardaydık. Merkeze gittik. 60 tl yol parası tuttu. Yeme içme çay kahve oğlumada lc den 2 li pijama aldım 3 4 yaş aldım seneye elime gelir. Bulmuşken aldım çünkü bu sezon başı hiç bulamadım o beden 1 tane vardı zaten hep 2 3 yaş oluyor boydan kısa kalıyor. Sezon sonuda kısa oluyor 3 4 ay sonra tam olur giyer.
Oyun alanına gittik oğlum çok eğlendi
Dikkatli harcamaya çalıştık.
Ahh bende bir kilo alabilsem 47 de kaldım yine. Birde kilo almaya yarışma yapsalar ya gaza gelirim belki.

Ben de spor yapıyorum ama nasıl yediysem ona rağmen aldım. Ama artık dur dedim.
Az önce 3 mil Leslie yaptım. Yarın sabah da işe gitmeden yapacağım

Bende kilo vermek istiyorum. Kilo aldim. Boyum 172 kilom 65.5. 61 yada 62 olmam lazım. Ama artik hic veremiyorum.
Boya göre en kilolu benim sanırım aranızda.
Benim de 60-61 olmam lazım

Cuma yarışma grubuna gelsene ben bir ayda 4 kiloya yakın verdim çok eğlenceli
Aaaa orası neresi ki...

Cnm zamanla düzelir inşallah herşeyin ilaci zaman ben de cok değil bir yil öncesine kadar eşin gibiydim hayatım boyunca benim eşim de tutumludur cok kızardım hatta fazla hesap kitap yapıyor diye sürekli harcama taraftarıydım ama sonra anladim ki harca harca nereye kadar birikim de lazim artık dikkatliyim umarim eşin de benim gibi doğrulari görür

Merhaba kızlar
55 tl market hasta ziyaretine gittik bir şeyler aldım
130 tl arabaya yakıt aldık
Bizde çok acıkmıştık eşim yiyelim dedi yok eve gidelim menemen makarna yaparız dedim bu akşamı böyle geçirdik

Canım sıkkın biraz, yiyenim işaret parmağının ucunu kesmiş, dikmişler ama dr dolaşım olmazsa tutmaz doku nakli yapmak gereke bilir demiş

M maviduvar1 en Tombi benim nota göre 63,5 bu sabah boyda 1.62 yazın 58 kg idim ama. Ekimden beri bende bu kilodayım
Cuma yarışma grupları zevkli oluyor ama sürekli

elecda geçmiş olsun

Canım ailemizin yanına geldik biz Çarşamba sabah evimize geri dönücez. Buraya gelemiyorum günler çok hızlı geçiyor ailemi bile doğru düzgün göremedim İnan tatil nasıl böyle hemen bitti anlamadım

Kızlar memleket bize çok harcanmalı geçti hesapladık 200 tl paramız kalmış altın bozdurucaz mecbur dönüş için birde maaşa kadar zaman var o arayı kapatmak için . 1800 tl para ile yola çıkmıştık. Dün kayınvalideler umreye gidecek diye işte alışverişe çıkıldı gelenlere hediye verecekler. Neyse 550 tl tuttu 300 tl filan eşim ödedi geri kalanı kayınvalide . Oradan çıkınca eşime dedim ki bak yol paramız kalmıyor geri dönüşte evde birşey Yok alışveriş lazım keşke ödemeye yardım etmeseydin . Oda çok bozuldu işte ben evladım edicem filan tartıştık . Çok üzüldüm. Biraz önce de 200 tl paramız kalmış aaa diyor ya dedim altın bozdurucaz offf tabi benim haklı olduğumu anladı . Böylelikle konuyu kapattı

Son düzenleme:
Kizlar inanın siz yazmadan önce benim de aklıma tuce_tuce ve @Mi_a geldi nerelerdeler dedim yoklukları belli oluyor ben mi kaçırdım dedim acaba hepsini okuyamıyorum sayfaların bazen cok birikiyor
Bende okuyamadım canım ya valla aklım burada ama . Tatil çok hızlı geçti o yüzden çok üzgünüm

Ailenin yanında öyle oluyor cnm ne kadar fazla kalsan hep daha cok kalmak istersin ben de öyleyim ya sizinkiler bide ayrı şehirler daha zor oluyordur

Ailenin yanında öyle oluyor cnm ne kadar fazla kalsan hep daha cok kalmak istersin ben de öyleyim ya sizinkiler bide ayrı şehirler daha zor oluyordur
Kv ile kendi annem aynı şehirde canım ama eşimin ablaları 80 km uzakta annemlere birde salı oraya gidilecek. Ben pek gitmek istemiyorum. Çünkü bir ablası buradaydı zaten daha bugün evine döndü. Diğeri ile de görüştük bir kere daha gitmek anlamsız bana kalırsa. Eşim istiyor belki vazgeçiririm

Ailesine yardım etmesi güzel cnm ama ihtiyacı yoksa vermeseymiş keske siz sıkıntıya düşmüşsünüz bu sefer.
Anldm cnm. O zaman gitmeseniz de olur kendi ailenle vakit geçir bir gün bir gündür vazgecir sen onu :)

Söz vermiştim dedi ihtiyaç var mı yokmu o konuda emin değilim. Kv bana bir kıyafet al ben sana beğenip alamıyorum dedi ve 100 tl verdi artık ona da kıyafet filan almıcam para lazım şuan ya. Eşime de almasaydın vs demesem daha iyiydi ama işte bir an ağzımdan çıktı çok kavga ettik üzüldüm

Sabahın altı(6)sında ayakta olanlar onlaynmi?

Günaydın.

Babayı yolladık işe adam kör karanlıklarda gitti.
Oğlum bana kilit bu sabah.
Ben götüricim.

Saat 5 de de gitse 4de de çayını icip iki lokma yemeden gitmez esim

Herkese benden çayy.
Dükkanı açtım.

Günaydın Kızlar
Şu anda evde kafası kesilmiş tavuk gibi dolanıyorum. Kahvaltı çanta kitap vs...Eşimi ve oğlumu gönderince spor yapacağım. Sonra giderim işe. 10 gibi işte olurım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…