Kizlar inanın siz yazmadan önce benim de aklıma @tuce_tuce veMia- geldi nerelerdeler dedim yoklukları belli oluyor ben mi kaçırdım dedim acaba hepsini okuyamıyorum sayfaların bazen cok birikiyor
Günaydın canım..,Sabahın altı(6)sında ayakta olanlar onlaynmi?
Günaydın.
Babayı yolladık işe adam kör karanlıklarda gitti.
Oğlum bana kilit bu sabah.
Ben götüricim.
Saat 5 de de gitse 4de de çayını icip iki lokma yemeden gitmez esim
Herkese benden çayy.
Dükkanı açtım.
Cnm zamanla düzelir inşallah herşeyin ilaci zaman ben de cok değil bir yil öncesine kadar eşin gibiydim hayatım boyunca benim eşim de tutumludur cok kızardım hatta fazla hesap kitap yapıyor diye sürekli harcama taraftarıydım ama sonra anladim ki harca harca nereye kadar birikim de lazim artık dikkatliyim umarim eşin de benim gibi doğrulari görür
Bisi sorcam patatesi oyle cok alınca curumuyor mu?günaydın hanımlar
benim için harcamalı bir hafta sonu ve temizlikle geçen saatler oldu.
kiler dolaplarımı düzenleyip, evdeki stoklarımı kontrol ettim. temizlik malzemesi olarak yaza kadar birşey almayacağım, olanlar 6 ay kadar götürür beni. deterjan, yumuşatıcı, sampuan hepsi 2-3 tane var. sadece finish jel geçen hafta indirimde olduğunu söylemiştim ya bir kutu aldım ve çok memnun kaldım. bu hafta 1 tane daha alacağım. stokta dursun.
alınacaklar listesi yaptım. indirimde bulunca sıvı yağ 5 lt /3 lt alacağım. evde 6 lt var ama yağ fiyatı çok çabuk değişiyor.
çay almam lazım, bardak poşet çay. bu hafta itibari ile pazar alışverişimi de minimuma indirip derin dondurucuyu kullanmaya başlayacağım. marketten kahvaltılık dışı birşey almamaya özen göstereceğim.
dün bir çuval patates 30 kg kadar alıp onu da kilere koydum.
kışı rahat ve masrafsız geçirmek istiyorum. çünkü bugün son kalan kredimi kapatacağım.
düzenli ödediğim ancak daha 1,5 yıl taksidi olan bir borç ama ev kredisi çekerken sorun olabilirmiş. erkek kardeşimden bir miktar para aldım, birazda benim birikimlerim vardı onunla bugün krediyi kapatacağım. maaşımın hesaba geçmesini bekliyorum. kardeşimden aldığımı da bir iki ay içinde vereceğim.
Islak odunlan döverünnn.Oooo biri bana seslenmiş :)
Ben hep buralardayım
Ama birikim olmayınca fazla gelemiyorum buralara :) dicemtr_lelli saydıracak tabi bana
Burası sadece birikim topiği değil dicek
kıyamam kankim :)
Islak odunlan döverünnn.
Kanka her zaman birikim olmuyor ki bende tirtim..
Sen bize günlük yaz biz okuruz.
Yaz yeterki.
Bende bu ara bi saldım.Dün çok temizledim evi çok mutluyum.
eski performansıma geri döndüm.
yine birkaç günlük işim var tabi.
Bende bu ara bi saldım.
Cumartesi oturma odasının koltuklarını çekerek halıyı kaldırarak iyice bi dip köşe sildim.
Ama diğer odaları üstün körü.
Bugun de yatak odasini elden geçirsem sırayla ya birden yapınca eror veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?