Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar inanın siz yazmadan önce benim de aklıma @tuce_tuce ve Mia- geldi nerelerdeler dedim yoklukları belli oluyor ben mi kaçırdım dedim acaba hepsini okuyamıyorum sayfaların bazen cok birikiyor

Oooo biri bana seslenmiş :)
Ben hep buralardayım
Ama birikim olmayınca fazla gelemiyorum buralara :) dicem tr_lelli saydıracak tabi bana

Burası sadece birikim topiği değil dicek
kıyamam kankim :)

Günaydın canım..,
Bende 6:25 de ayaktayım canım..
Her sabah bir koşturmaca terane..Sağlık olsunda.. napalım..Sabahın bereketinden faydalkanıyoruz işte ne güzel>::)

Günaydın herkese
İyi haftalar

Haftasonu koşturmacalı geçti
yeğenimin doğumgünü vardı
hazırlık temizlik derken yoruldum
sabah kalktım boğazım da yanma var hemen ilaca başladım hiç hasta olasım yok

Ananem 1 çeyrek verdi oğluma
yeğenime almış Benim oğlanın doğumgününde burada yoktu
Sağolsun her zaman harçlık verir bende oğlumun hesabına atıyorum

Insallahta bu sorunu hamile olmama bağlayıp cocugu aldir dedi. Oysa kendi istemisti..

Günaydın kızlar

Saat 8 e geliyodu kalktık. Eşim işe geç kaldı

Kızım da bu sabah erkenden kalktı , normalde 9-10 gibi uyanır.. Ben yataktan kalkınca kokumu mu alıyo nedir hemen uyanıyo

Kahvaltımızı ettik. Rejime başladım bu sabah hayırlısıyla bakalım 7-8 kg versem yeter bana.. Çok uzun süredir rejim yaptığım için eskisi gibi çabuk gitmiyor.. 40 kg verdim , aslında 44 vermiştim ama 4 kg geri almışım eşim izindeyken dikkat etmeyince

Ayın 1 inden itibaren eşimle birlikte aldığımız herşeyi , harcadığımız her yeri kalem kalem yazıyoruz bi yere.. Nereye fuzuli masraf yaptığımızı belirleriz böylece diye düşündük..

Dün bowling oynamaya gittik arkadaşlarımızla.. 20 lira oraya +13 lira da markette harcadı eşim. Doğalgaz faturam 154 lira gelmiş kızlar.. Bakalım bu ay faturalar uçmaz inşallahh... Hiç masraf yapmak istemiyorum.. Kenara koyduğum 3000 liradan nerdeyse 500 lirası oraya buraya gitti.. Ayın 10 unda kira gelene kadar mümkün olduğunca masraf yapmadan geçirebilirsem süper olur..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
benim için harcamalı bir hafta sonu ve temizlikle geçen saatler oldu.
kiler dolaplarımı düzenleyip, evdeki stoklarımı kontrol ettim. temizlik malzemesi olarak yaza kadar birşey almayacağım, olanlar 6 ay kadar götürür beni. deterjan, yumuşatıcı, sampuan hepsi 2-3 tane var. sadece finish jel geçen hafta indirimde olduğunu söylemiştim ya bir kutu aldım ve çok memnun kaldım. bu hafta 1 tane daha alacağım. stokta dursun.
alınacaklar listesi yaptım. indirimde bulunca sıvı yağ 5 lt /3 lt alacağım. evde 6 lt var ama yağ fiyatı çok çabuk değişiyor.
çay almam lazım, bardak poşet çay. bu hafta itibari ile pazar alışverişimi de minimuma indirip derin dondurucuyu kullanmaya başlayacağım. marketten kahvaltılık dışı birşey almamaya özen göstereceğim.
dün bir çuval patates 30 kg kadar alıp onu da kilere koydum.
kışı rahat ve masrafsız geçirmek istiyorum. çünkü bugün son kalan kredimi kapatacağım.
düzenli ödediğim ancak daha 1,5 yıl taksidi olan bir borç ama ev kredisi çekerken sorun olabilirmiş. erkek kardeşimden bir miktar para aldım, birazda benim birikimlerim vardı onunla bugün krediyi kapatacağım. maaşımın hesaba geçmesini bekliyorum. kardeşimden aldığımı da bir iki ay içinde vereceğim.

Gunaydinnn kızlar

Az önce bı hesap yaptım
Kk 283 TL borcumuz var 150 si taksit
50 TL derin dondurucunn taksiti
35 TL ye oğluma baston Bebek arabası almıştık onun taksiti
70 tl de ayakkabıların taksitleri var

Birde bunlardan ayrin 120 TL de telefon taksidi var Şubat'ta hepsi bitiyor çok şükür

Eşimin kk limiti 1000 liraydı banka onu 6300 yapmış düşürmek istiyoruz bakalım çok kullanmıyoruz zaten kaybolur şifresi çalınır falan hiç gerek yok

Bisi sorcam patatesi oyle cok alınca curumuyor mu?
Cırıflaniyor.

Annemde aldi bir ara birlikde tuketelim diye ama hep cırıf atti ici gecti curudu.

Oooo biri bana seslenmiş :)
Ben hep buralardayım
Ama birikim olmayınca fazla gelemiyorum buralara :) dicem tr_lelli saydıracak tabi bana

Burası sadece birikim topiği değil dicek
kıyamam kankim :)
Islak odunlan döverünnn.
Kanka her zaman birikim olmuyor ki bende tirtim..
Sen bize günlük yaz biz okuruz.
Yaz yeterki.

Bu ara hep geri uyuyorumbi bakiyorum saat 11 olmus.

Bazen telf. Çalıyor arıyorlar ses uykulu tabi yaaa sen hep sabah uyumazdın ya ondan aradım bu saatte kusura bakma oluyor sonra.

Ciddi hic uyumaz isimi bitirirdim.
Uykuda tutmazdı zaten

Şimdi resmen yatak beni çagiriyor
Böylede gunun yarisi gidiyor
Diğer yarısida ayilcam diye geçiyor

Tembel teneke oldum ben.

Bugün yemek telasem var.

Oğlumun boğazı ağrıyordu biraz ona tarhana yapicam.

Yağmur yağıyor ne güzel tıkır tikir.

Dün çok temizledim evi çok mutluyum.
eski performansıma geri döndüm.
yine birkaç günlük işim var tabi.
Bende bu ara bi saldım.

Cumartesi oturma odasının koltuklarını çekerek halıyı kaldırarak iyice bi dip köşe sildim.
Ama diğer odaları üstün körü.

Bugun de yatak odasini elden geçirsem sırayla ya birden yapınca eror veriyorum.

sen zaten dip köşe yapmıştın
ben 1 ay olmuştur detaylı iş yapmayalı
her yerin tozunu aldım.
toparladım.

benimde bugün yemek telaşem var.
bide market çıkılıcak.
yarına yemek kalırsa biraz iş yapar sonra dinlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…