Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende yazin koruyorum ama kısın boyle oluyor.
Üzülünce sıkılınca ya cok yiyorum ya iştahım kesiliyor.
Bi ortasını tutturamadim.

4gundur dikkatli gidiyorum.

Az once kapanışı yaptim.

Yemek yemicem yatana kadar.

Bitki çayı, belki 3-4tane kestane yerim.
Dünde 7 den sonra sadece kahve içtim.
Bakalım neler olacak.

Selamlar Hanımlar,
Grip oldum evde yatak döşek yatıyorum. Eşim de kzımı aldı çıktı sabahtan ben dinleneyim diye. Fırsattan istifade biraz kitap okudum, biraz uyudum.
Eşimle bazen konuşuyoruz. Evlenirken pahalı bir semtte 3+1 eve kiraya çıkıp, o evi eşya ile doldurmak için dünya kadar borç ödeyeceğimize, 1+1 ev alıp, içine bekarlık eşyalarımızı koyarak evlenseymişiz şu an herşey çok farklı olabilirmiş.

Ben borç ödemekten çok sıkıldım. Öncelikli hedefim ihtiyaç kredilerinden kurtulmak sonrasında da ev kredisini erken kapatmak. 4-5 sene içerisinde sıfır borçlu bir hayata geçmek istiyorum.

Ben de kapattım ağzımı
Namazı kılıp bi kahve içeceğim. Hiç bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum uzun zamandır. Bazı elbiselerimi giyemiyorum. Ben de dün sabah 65.5 idim. Bakalım haftaya cumartesi ne olacak

Ben kendimi 2 kilo bile alsam anlıyorum.
Ve kendimi mutsuz hissediyorum.
Yani bir an once vermek istiyorum.
Sanki çok aşırı kiloluyum gibi geliyor.

Ya hani obez sınırında olanlar var ya Allah yardımcıları olsun onların psikolojisi nasıldır ki diyorum.

36 beden suan kıyafetlerim.

38 de aldığım kazaklarim var (ben cok bedenime yapışan bady kazak sevmiyorum)

Ama 40 falan sadece hamilelik sonrası bir kac ay giymistim.
Hatta o donem mecbur 40 beden bi pant. almıştım (2 aylıktı oglum düğün vardi) sonra daralttirdim kilo verince.
Hâlâ giyiyorum.

Insanın alıştığı kilosu ve bedeni oluyor
Üzerine çıkınca mutsuzluk sebebi.

Geçmiş olsun.
Büyük ev kullanışlı oluyor.
Herşeyin sığıyor ferah oluyor fakat temizliği düzeni hic bitmiyor.
Oturmadigin odayı bile temizlemek zorunda kaliyorsun.
Toz oluyor.
Şimdi kucuk evin temizliğine alıştım bende.

1 saat icin de süpür sil toz al düzenle hepsini halledebiliyorum.

Borc kısmı zaten muamma.
O hiç bitmiyor.
Ev kredisi olur o biter araba kredisi olur.

Kolay kolay kimse nakit birikimle falan bisi sahibi olamiyor.

Valla ben artık bu kredi meselesini hayatımdan çıkarmak istiyorum. Olmayan bir paraya hayatımı ipotek etmekten yoruldum. Bir evimiz var çok şükür. Arabamız da var. Benim bundan sonraki hedefim borçları sıfırlamak. Emekliliğe destek olacak bir yatırım yapılabilir ilerde ancak onu da kredi ile değil, biriktirdiğim para ile yapmak istiyorum.

Artık evrenin bana yap su bebeği deme şeklimi bilmiyorum.

Bu ara ya biri beni hamiş görüyor ruyasinda.
Ya hamilemisin? Diye soruyor.
Ya birileri ona yoruyor.
Makarasına yolladigimiz kahve falinda bile haneye bebek katilacak yaziyor.

Düşükden sonra korktum açıkçası cok ağrı cektim 1 hafta.

Artık bende cocuk yapmaliyimin etkisinde kaliyorum.
Kendimi sartlandirdim baya.

Sana WhatsApp dan bi foto gönderdim.
Ben de genelde 38 giriyorum. Ama 36 ya da 40 giydiğimde oluyor. Aynen dediğin gibi azıcık aldan farkediyorum. Beni rahatsız ediyor ama bu sefer veremedim. Vereceğim dedikçe daha da aldım

Biyun kac cm di. Aslında kilolu durmuyordun. Gerci ben tüm sosyal medya hesaplarimi kapatim. Son halini bilmiyorym.

Yani etrafimizda olan biteni görünce açıkçası bende artık büyük borçlarla kredi vs bisiler sahibi olmak istemiyorum.

Komşumuz gecen aksam kalp krizi geçirdi.
Gece ambulans geldi saat 1 de.
Adamın burda 4 kat evi var.
Köye ev yaptirdi.
Yaylaya ev yaptirmis bu sene.
Kalamadan ölecekti neredeyse adam.

Ölüm var stres zaten hastalık sebebi.

Son düzenleme:
Sabah utulerimi bitirdim. Evi topladim. Mutfak dolaplarini ustten sildim. Kuru fasulye ve pirasa yaptim yarin icinde hazirladim. Biraziyla pirasali borek yaptim. Cocuklar okula goturur. Pazar yaptım. Market yaptim. Balkon yikadim. Gun bitti.

Hazir hissediyorsun belkide yoksa sen normalde bu sekilde konusanlara kızardın. Belki bebeği istiyorsundur.

Biyun kac cm di. Aslında kilolu durmuyordun. Gerci ben tüm sosyal medya hesaplarimi kapatim. Son halini bilmiyorym.
165 boyum
Son bir kaç ayda 4-5 kilo kadar aldım. Spor yaptığım için tolere edebiliyorum aslında. Yani bana yuh olsun. Spor yaparken kilo almayı başarıyorum. Nasıl yediysem artık

165 boyum
Son bir kaç ayda 4-5 kilo kadar aldım. Spor yaptığım için tolere edebiliyorum aslında. Yani bana yuh olsun. Spor yaparken kilo almayı başarıyorum. Nasıl yediysem artık
Bende 1.65im
Şuan 57.800 kilom.

çamaşır yıkandı asıldı
pırasayı yaptım yarın işe götüreceğim
spor yaptım e daha ne olsun bu üşengeçlikle iyiyim yine
bir de makyaj malzemelerimi bir düzenleyeyim diyorum bakalım

benim boyum 1.70 kilom 60
yazın 65e kadar çıktım maalesef hemen yemeği kesip haftada 2 zumba yaptım da verdim
kilo almasam hep yerim çok seviyorum yemek yemeyi

165 boyum

Bende 1.65im
Şuan 57.800 kilom.
Bende kilo vermek istiyorum. Kilo aldim. Boyum 172 kilom 65.5. 61 yada 62 olmam lazım. Ama artik hic veremiyorum.

Sana WhatsApp dan bi foto gönderdim.
Ben de genelde 38 giriyorum. Ama 36 ya da 40 giydiğimde oluyor. Aynen dediğin gibi azıcık aldan farkediyorum. Beni rahatsız ediyor ama bu sefer veremedim. Vereceğim dedikçe daha da aldım
Cuma yarışma grubuna gelsene ben bir ayda 4 kiloya yakın verdim çok eğlenceli

Markete gittim 81 tl verdim
Organik yumurta 10 lu 2 paket
1 kg kuru fasulye
1 kg nohut (17.50 tl ydi ben şok)
Pil
2 tane kapaklı cam kase
Peynirler
1 pkt makarna ve çamaşır sodası aldim.
Kizlar bakliyat alırken yıllara da bakın aynı markanın hem 2016 hem 2017 vardi bime gidemedim gec oldu diye bimden de bakliyat deneyecegim mercimegi ve pirinci genelde alıyorum ordan.

Sonra pazara gittim 45 tl de orası tuttu.
126 tl ile günü kapattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…