Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dünden beri döviz ve altında düşüş var.. İnşallaha daha düşüp normal olan seviylerine gelirler..Bizde alabiliriz.>)
dolar 3,85
euro 4,58 seviyelerinde.. altının gramı da 158 civarı.

Günaydınlar.
Hava soğuk annem çağrıyor bir sokak öteye gitcem çıkayım da çocuk soğuk havayada alışsın. Eve tıkınca hep hapşırıp duruyor.
Aynen öyle bağışıklığı kuvvetlensin
Benim oğlum 18 aylık dün aldım pazara gittik beraber hic sakinmiyorum kombinin bile yanmiyordu bir haftadir bu gün yaktım daha sakınan göze çöp batıyor

Günaydınlar.
Hava soğuk annem çağrıyor bir sokak öteye gitcem çıkayım da çocuk soğuk havayada alışsın. Eve tıkınca hep hapşırıp duruyor.

Ay ne guzel Bizim de dersimiz iptal oldu ben de okuldaki bir masada Tabii ki Güneş gören bir masada oturup keyif yapıyorum en güzeli

Hava buzz
Birden ne kadar çok soğudu
Oğluma bi kaç parça giysi aldım netten 124 tl tuttu
Geçen hafta ateş ölçer sipariş etmiştim bugün gelir heralde oda 149 tl ydi
2. Ay kontrolüne gidicez öğleden sonra
Akşam çamaşır yıkamıştım balkonda unutmuşum yağmurdan mahvolmuşlar tekrar nakinaya attım
O bitene kadarda mutfağı toplayacağım
Yemeğim yok eşim gelince yaparım bişeyler artık
Hava kapalı olunca ruhum daralıyor hiçbirşey yapasım yok

Biz bayadir açıyoruz canim. Ben usuyen bir insanim. Gunduz evde degiliz ama esim kapattirmiyor
Dogalgazdan nasil tasarruf ediyosunuz..
Ben ilk defa kullaniyorum bu konuda benle fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Biz bayadir açıyoruz canim. Ben usuyen bir insanim. Gunduz evde degiliz ama esim kapattirmiyor
Ben ilk defa kullaniyorum bu konuda benle fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Canım bizde çalışıyoruz.. Gündüzleri evde kimse yok.. akşam 6 ya doğru eve geliyoruz..
gelir gelmez açıyorum.. sabahlarıda evden çıkarken eşim kapatıyor 8 gibi..
aç kapa yapıyoruz.Geçen gün kombi için tamirci geldi.. oda aynısını söyledi..Evde yoksanız boşuna hiç yakmayın dedi.. gelince biraz yüksek ayarda bir saat yakıp düşürün ev ısınır dedi..Aynen uyguladığım taktik zaten benimde..
Bize en fazla kar yağdığı o soğuk geçtiği günlerde bile gelen en yüksek faturav 250 civaırydı..
ama gündüzde yansa bence daha fazla gelir..biz böyle kullanıyourz..
Gerçi kar yağdığında gündüz de açıyoruz kapatmıyoruz ama.. böyle günlerde aç kapa yapıyoruz.

Ac kapa yapmak cok getirtir siye bisey duymus esim kisikta ola yansin diyor. Derecesini dusuruyoduk madem bizde oyle yapalm

Merhaba kızlarrr doğalgaz faturamız gelmiş online baktık 45 tl . Bugün görümcelerimi ziyarete geldik . Görümcenin kocası bir yere yardım için sürekli para istiyordu. O bizi gerdi biraz kv ve kp hakkında konuşuyormuş eşimde geldi buraya bir sürü laf saydı. Görümceyi annesine yollamıyor filan . Bizden para istiyordu bende dedim ki hiç var mı yok mu sorma zaten dedim neyse üf çok sinirlendimbiz azıcık paramız kalmışken onları ziyarete geliyoruz adama yaranamıyoruz maşallah ama bende bir sürü laf söyledim içime dert olmuştuperşembe geri dönüyoruz inşallah bu arada mecbur altın bozdurduk yerine koymam lazım hemencecik allahımmmmm

Son düzenleme:

merhaba ben de KIZLARIMCANLARIM ile aynı taktiği uyguluyorum
evde yokuz gündüzleri akşam gelince yakıyorum 40 derecede ev 1 saatte ısınıyor zaten
yatacağımız zaman 35 dereceye düşürüyorum
sabah kalktığımızda tekrar 40a çıkarıyorum
evden çıkmadan da kapatıyorum o sıcaklık biz gelene kadar evde muhafaza oluyor zaten ev çok soğumuyor
fazladan 8-9 saat yakmaya gerek yok bence
haftasonları sürekli yanıyor evden çıksak da kısa süreli olduğundan
ama o gün gideceğimiz yer belliyse sabahtan akşama kadar evde yoksak haftasonu da kapatıyorum

evet hafta sonu bizde aynı.. cumadan yakıyoruz..pazartesi sabah kapatıyoruz bizde..Valla bir ara hiç kapamdanda denedik.. ama günlük 2-3 m3 fazla yakıyordu..ayda 90 m3 civarı eder.. buda faturada 100 küsüre denk geliyor..
boş evi ısıtmak bana mantıksız geliyor..

Biz 20 derecede aciyoruz. Evden çıkınca 10 düşürüyoruz

Aynen öyle bağışıklığı kuvvetlensin
Benim oğlum 18 aylık dün aldım pazara gittik beraber hic sakinmiyorum kombinin bile yanmiyordu bir haftadir bu gün yaktım daha sakınan göze çöp batıyor
Ben geçen yıl kar yağarken gezdirdim. Teyzeler yolda durdurup yazık çocuğa hasta edeceksin nasıl annesin sen dediler çok üzülmüştüm oysaki alışması lazım kalitesiz ince kıyafetler hasta eder hava şartları değil. 6 7 aylıkken bile kara çıkardım maşallah hiçde soğuk havadan hasta olmaz. Bende kombiyi az açıyorum çok sıcak da hasta eder içerisi sıcak dışarısı soğuk bünyesi şaşıyor.
Ay ne guzel Bizim de dersimiz iptal oldu ben de okuldaki bir masada Tabii ki Güneş gören bir masada oturup keyif yapıyorum en güzeli
Öğrenciydin değil mi canım sen. Ne okuyorsun.

Evet canim okuloncesi öğretmenligi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…