- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Esim canim oyle bir an kizginlikla soyledi herhalde bir daha tekrarlamadiB Bugunneselibirgun canim basını kacirdim baktım bulamadim kim bebeği aldırmak istiyor o kuzu riski ile gelir sende stres yapma bulantin oluyormus bak
Aynen öyle bağışıklığı kuvvetlensinGünaydınlar.
Hava soğuk annem çağrıyor bir sokak öteye gitcem çıkayım da çocuk soğuk havayada alışsın. Eve tıkınca hep hapşırıp duruyor.
Günaydınlar.
Hava soğuk annem çağrıyor bir sokak öteye gitcem çıkayım da çocuk soğuk havayada alışsın. Eve tıkınca hep hapşırıp duruyor.
Evet ya bugün hava bayağı birden soğudu..
Daha petekleri tam açmamıştık.. sadece bir ikikez akşamları yakmıştık..
ama bugün bizde başlarız artık yakmaya..Baya soğudu hava çünki..Mübarek kar soğuğu sanki..
Biz bayadir açıyoruz canim. Ben usuyen bir insanim. Gunduz evde degiliz ama esim kapattirmiyor
Dogalgazdan nasil tasarruf ediyosunuz..
Ben ilk defa kullaniyorum bu konuda benle fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Canım bizde çalışıyoruz.. Gündüzleri evde kimse yok.. akşam 6 ya doğru eve geliyoruz..
gelir gelmez açıyorum.. sabahlarıda evden çıkarken eşim kapatıyor 8 gibi..
aç kapa yapıyoruz.Geçen gün kombi için tamirci geldi.. oda aynısını söyledi..Evde yoksanız boşuna hiç yakmayın dedi.. gelince biraz yüksek ayarda bir saat yakıp düşürün ev ısınır dedi..Aynen uyguladığım taktik zaten benimde..
Bize en fazla kar yağdığı o soğuk geçtiği günlerde bile gelen en yüksek faturav 250 civaırydı..
ama gündüzde yansa bence daha fazla gelir..biz böyle kullanıyourz..
Gerçi kar yağdığında gündüz de açıyoruz kapatmıyoruz ama.. böyle günlerde aç kapa yapıyoruz.
Biz bayadir açıyoruz canim. Ben usuyen bir insanim. Gunduz evde degiliz ama esim kapattirmiyor
Dogalgazdan nasil tasarruf ediyosunuz..
Ben ilk defa kullaniyorum bu konuda benle fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
evet hafta sonu bizde aynı.. cumadan yakıyoruz..pazartesi sabah kapatıyoruz bizde..Valla bir ara hiç kapamdanda denedik.. ama günlük 2-3 m3 fazla yakıyordu..ayda 90 m3 civarı eder.. buda faturada 100 küsüre denk geliyor..merhaba ben deKIZLARIMCANLARIM ile aynı taktiği uyguluyorum
evde yokuz gündüzleri akşam gelince yakıyorum 40 derecede ev 1 saatte ısınıyor zaten
yatacağımız zaman 35 dereceye düşürüyorum
sabah kalktığımızda tekrar 40a çıkarıyorum
evden çıkmadan da kapatıyorum o sıcaklık biz gelene kadar evde muhafaza oluyor zaten ev çok soğumuyor
fazladan 8-9 saat yakmaya gerek yok bence
haftasonları sürekli yanıyor evden çıksak da kısa süreli olduğundan
ama o gün gideceğimiz yer belliyse sabahtan akşama kadar evde yoksak haftasonu da kapatıyorum
Biz 20 derecede aciyoruz. Evden çıkınca 10 düşürüyoruzmerhaba ben deKIZLARIMCANLARIM ile aynı taktiği uyguluyorum
evde yokuz gündüzleri akşam gelince yakıyorum 40 derecede ev 1 saatte ısınıyor zaten
yatacağımız zaman 35 dereceye düşürüyorum
sabah kalktığımızda tekrar 40a çıkarıyorum
evden çıkmadan da kapatıyorum o sıcaklık biz gelene kadar evde muhafaza oluyor zaten ev çok soğumuyor
fazladan 8-9 saat yakmaya gerek yok bence
haftasonları sürekli yanıyor evden çıksak da kısa süreli olduğundan
ama o gün gideceğimiz yer belliyse sabahtan akşama kadar evde yoksak haftasonu da kapatıyorum
10 derece ayarda olan kombidemi var>)Biz 20 derecede aciyoruz. Evden çıkınca 10 düşürüyoruz
Ben geçen yıl kar yağarken gezdirdim. Teyzeler yolda durdurup yazık çocuğa hasta edeceksin nasıl annesin sen dediler çok üzülmüştüm oysaki alışması lazım kalitesiz ince kıyafetler hasta eder hava şartları değil. 6 7 aylıkken bile kara çıkardım maşallah hiçde soğuk havadan hasta olmaz. Bende kombiyi az açıyorum çok sıcak da hasta eder içerisi sıcak dışarısı soğuk bünyesi şaşıyor.Aynen öyle bağışıklığı kuvvetlensin
Benim oğlum 18 aylık dün aldım pazara gittik beraber hic sakinmiyorum kombinin bile yanmiyordu bir haftadir bu gün yaktım daha sakınan göze çöp batıyor
Öğrenciydin değil mi canım sen. Ne okuyorsun.Ay ne guzel Bizim de dersimiz iptal oldu ben de okuldaki bir masada Tabii ki Güneş gören bir masada oturup keyif yapıyorum en güzeli
Evet canim okuloncesi öğretmenligi okuyorumBen geçen yıl kar yağarken gezdirdim. Teyzeler yolda durdurup yazık çocuğa hasta edeceksin nasıl annesin sen dediler çok üzülmüştüm oysaki alışması lazım kalitesiz ince kıyafetler hasta eder hava şartları değil. 6 7 aylıkken bile kara çıkardım maşallah hiçde soğuk havadan hasta olmaz. Bende kombiyi az açıyorum çok sıcak da hasta eder içerisi sıcak dışarısı soğuk bünyesi şaşıyor.
Öğrenciydin değil mi canım sen. Ne okuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?