- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Metpamid ilac.
Senin niye miden bulanıyordu ben kaçırdım orasini
O ilaç ama dr sorarsan bazen veriyorlar8 haftalik gebeyim canim. Ondan dolayi bulanıyor hastanelik olduk iki defa ondan baya halsizim bisey yapamiyorum
Baya kurtarıcı oluyor.Çok teşekkür ederim bu buzluk böreğini duymuştum aslında nette videosunu bile izledim o zaman 10 tane yufkanın birazını sigara birazını gül birazını da buzluk böreği yapayım patatesli ve peynirli yapicam dondurucunn bulunsun ki misafir gelince hemen hazır olsun
Bende pişirmeden koyayım diyorum mikrodalgalam var ama misafir için yapicam taze olsun diye düşündümBen normal sigara boregi gibi yapıp firinlayip dolaba atmistim.. arada cikarip yiyorum ama mikrodalgada isitiyorum
Aynen öyle bende poaca kurabiye börek bide kek koyucam dondurucumun üstü epey boş oraya koyayım gelenim gidenim eksik olmazBaya kurtarıcı oluyor.
Ben seviyorum.
Benimde buzlugum az boşalsa bende bisiler koysam.
Şuan hic bisi yok hamur isi tarzi.
O da olur canim bizim misafirler cat kapi geldikleri icin benim hazirlamaua firsatim olmuyor diye pisirip koymuştumBende pişirmeden koyayım diyorum mikrodalgalam var ama misafir için yapicam taze olsun diye düşündüm
İyi yapmışsın su böreğini falan pişiriyorum da koyuyorum bendeO da olur canim bizim misafirler cat kapi geldikleri icin benim hazirlamaua firsatim olmuyor diye pisirip koymuştum
aaa evet geçen sene de bu zamanlar açılış yapar gibi müzikli palyaçolu anonslu indirim yapmışlardı herhalde yine öyle yapacaklar iyi indirim olur inşallahBakim bende bu hapycenter ara ara indirim yapıyor senede bir kaç defa açıyor kendini açılışını yapıyor diyorum.
Bana yakın happy market yok ama haftasonu anneme geçince oradan alabilirim. İndirim broşürü çıkınca sen hepimizi bilgilendiriyorsun zatenaaa evet geçen sene de bu zamanlar açılış yapar gibi müzikli palyaçolu anonslu indirim yapmışlardı herhalde yine öyle yapacaklar iyi indirim olur inşallah
haydi lelli göreyim seni yarın o bahsettiğin kişi de gelirse esirgeme lafını pat pat pat
Ooo cok pis gaza geldim.aaa evet geçen sene de bu zamanlar açılış yapar gibi müzikli palyaçolu anonslu indirim yapmışlardı herhalde yine öyle yapacaklar iyi indirim olur inşallah
haydi lelli göreyim seni yarın o bahsettiğin kişi de gelirse esirgeme lafını pat pat pat
Olur tabikiTrlelli bu tarif içine ne koyuyorsun patatesli olur mu?
Hamileliğin ilk 4 ayı boyunca 37 kiloya düşmüş biri olarak bir çözüm bulamadım.
Nane kokla canım biraz iyi gelir.bulantı bileklikleri varmış kullanmadım hiç iyi geldiğini duymuştum. Serum takıyorlardı bana 3 gün iyi geliyordu. Sonra yeniden başlıyordu çıkarmalar.
Kıyamam sana hemşehrim beeTrlelli bu tarif içine ne koyuyorsun patatesli olur mu?
Hamileliğin ilk 4 ayı boyunca 37 kiloya düşmüş biri olarak bir çözüm bulamadım.
Nane kokla canım biraz iyi gelir.bulantı bileklikleri varmış kullanmadım hiç iyi geldiğini duymuştum. Serum takıyorlardı bana 3 gün iyi geliyordu. Sonra yeniden başlıyordu çıkarmalar.
6-12 aralıktaymış indirim broşür çıkınca yazarım tekrardan canımBana yakın happy market yok ama haftasonu anneme geçince oradan alabilirim. İndirim broşürü çıkınca sen hepimizi bilgilendiriyorsun zaten
tabi yaaa bu tipler kendileri mutsuz olduğu için herkes mutsuz olsun isterOoo cok pis gaza geldim.
Sen hayirdir? dicem.
Çat çat saydıricimm.
InsAllah gelmez ya bakalim.
Bu insanlar benim enerjimi düşürüyorlar iki lokma enerrciiim var zaten.
Buradaki Hapycanterda ozamanlar cok kuyruk oluyor sizin oralarda da öylemi?
Kızlar bu saatte yapmayın ama ben dikkat ediyorum bu aralar sabah soylemistim. nar yerken sokmayın aklıma börekleri kekleriOlur tabiki
Kıyma patates ıspanak peynir hepsi olur
:)Ay acıktım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?