Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bu saatte yapmayın ama ben dikkat ediyorum bu aralar sabah soylemistim. nar yerken sokmayın aklıma börekleri kekleri en sevdiğim kıymalı sıcak sıcak uffff ne giderdi ama
Bende nar yedim simdi
Aksam 7den sonra yemeği kestim.
Ama yarim nar yedim simdi.

Ben şimdi aktüellerine baktim bebek seysilerı var hep.
Pirinç falan goremedim

Bebeği olanlar kataloga baksin valla.

Olur tabiki
Kıyma patates ıspanak peynir hepsi olur
Denicem bunu patatesli çok sever. Evdekiler.
Kıyamam sana hemşehrim bee
Sorma canım ya zordu hamileliğim. Hiç beslenemiyordum. Ancak 4 ay doldu öyle yemeye başladım yemeye. 10 kilo verdim 4 ayda. Komşular ne bulurlarsa getirirdi. Arada naneli şeker yerdim. Nane koklardım.

Yarın arkadaşımız izne ayrılacak ona bir şeyler hazırlayalım dedik
Kuş kus salatası yaptım daha doğrusu bütün malzemeleri hazırladım sabah karıştırırım
Ayrıca kurabiye yaptım ama onu götüremem kuzular yarısını yedi bile fırını açmışken bişe kel yaptım bunların hepsini 21 .00 san sonra yaptım yoruldum.
tr_lelli canım senin bir açma tarifin vardı yarın yada öbür gün açma yapıp dondurucuya koyayım diyorum kızımın beslenmesine koymak için tarif alabilirmiyim
Hiç yapmadım daha önce nete biraz baktım ama zahmet olmazsa müsait bir zamanda yazarmısım

Günaydın kızlar bizim kredi kartı da bir türlü azalmıyor tek kredi kartı kullanmaya karar verdik eşimle yani ortak kullanıyoruz bir kaç aydır. Bebişlerin herşeylerini de mutfak banyo diğer ev masraflarımızı da ordan alıyoruz ayda 4000 gidiyor rahat. Çok mu masraflıyız anlamadım gitti

Vereyim canim ne demek.

AÇMA

2su bardağı ılık su (elin dayanabileceği sicaklikda)
1 su bardağı sıvıyağ
1tane yaş maya
3cay kaşığı tuz
3 çorba kaşığı toz şeker
Yumurtanın akı (sarısı uzerine)
Aldiği kadar un.
Ele yapışmayan bir hamur olacak yani elini bırakınca tamam yumuşak olsun.

Kapda mayalandirmiyoruz tepside mayalanacak.

Elimize bir beze alıp masada biraz açıyoruz 1 pasta tabağı kadar diyim.
Margarin sürüyoruz azıcık yayiyoruz elimizde (ben teremyağ kahvaltilik olandan suruyorum)
Sonra istediğin şekli ver.
Ister rulo yap.
Ister iki örgü yap.
Ister dışarıdaki acmalar gibi halka.
En az 2 saat tepside mayalanır.
Üzerine yumurta sarısı susam koy
Kızarana kadar pisir

Onu teke dusuruncede nakit cok harcanıyor.
Bende esimin kartıyla alışveriş yapıyordum.
Ama o an bisi lazim oluyordu haliyle nakitle alıyordum bu seferde.
Şimdi ek kartım var.
Mutfak alışverişi giysi vs onunla yapiyorum.
Nakit harcamiyorum.
Kartın meblasi illaki cogaliyor.

Günaydınnn.

Bu Sabah da ben okula oglumla.
Nasil soğuk oyle bırrr
Hiç evden cikmamalik hava.
Kıyamıyorum bu saatde sıcak yataktan kaldırmaya kuzuyu.
Ama işte mecburiyetden.

Allah zihin açıklığı versin kuzulara.

Günaydınlarr :)
Hava gerçekten bi anda soğudu. 10 derece düştü bizim burası. Aman dikkat edin benim burnum tıkanmaya başladı bile.
Hepinize iyi günler diliyorum

Günaydın hanımlar
ayy buralar birden soğudu buz buz
sabah kombiyi açtım 2 saat çalıştı evin soğuğu kırılsın diye sonra kapadım akşam açarım tekrar nasılsa evde kimse yok
yataktan çıkmak bile zor geldi
bugün ekmek dışında harcama yapmamayı düşünüyorum yarın güzel indirim varsa happy centerda harcama yapıciiim

günaydın kizlar
dun
iki kutu sac boyası 8 tl
1 lt oksidan suyuna 12.5
kuşburnu 10 tl
kavurma 25 tl
kestane sekeri 4 tl verdim

kartlarimi isyerine bıraktım bu ay kullanmayi düşünmüyorum . bugun başka bişey almam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…