- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
AminAllah eksikliğini göstermesin inş.
Ay çok teşekkür ederim uğraştırdı mi sizi o zaman bende alayım 4 lt sini zaten genelde makinada yıkıyorum ama olsun bir sene gider bana@Beyazpapatyammm canım akşam elde yıkanacak tencereleri senin merak ettiğin abc bulaşık deterjanıyla yıkadım
gayet güzel beğendim güzel temizledi köpürmesi iyiydi doğru bir seçim yapmışım prilden farkı yok
yok canım uğraşmadım ben de merak ediyordum elimdeki bitsin de geçeyim buna diye denemiş oldumAy çok teşekkür ederim uğraştırdı mi sizi o zaman bende alayım 4 lt sini zaten genelde makinada yıkıyorum ama olsun bir sene gider bana
Bende ndan alayım o zaman benimkide pompalı bende ona bosaltirim kışın elimde çok yikiyorumyok canım uğraşmadım ben de merak ediyordum elimdeki bitsin de geçeyim buna diye denemiş oldum
bendeki yeşil renkli bidon
1 seneden de fazla gider hatta ben sünger koyma yeri de olan pompalı sabunluklar var ya ondan aldım ona boşaltıyorum pompadan az miktar geldiği için çok uzun gidiyor
Gunaydin hanimlar.
Hayirli cumalar.yarini iple cekiyorum. Evden cikmadan beyazlari makineye attim. Esime de tembih ettim, gider gitmez kurutmaya atsin diye. Yemekten sonra otururken katlar, yerlestiririm. Yarin da nevresim takimini degistiririm. El havlulari ve bornozlar da yikanir. Bir makine de koyu renkliler var.
H.ici maraton, h.sonu maraton. Pisirmeden de olmuyor, yikamadan da, temizlemeden de. Kendi kendimin icini once karartiyorum, sonra da sacmalama kikikoko, sagligin yerinde calisiyorsun, kazaniyorsun ki alip pisirebiliyorsun, hayattasiniz ki kirletip temizliyorsun deyip once tovbe est cekip sonra da sukrediyorum. Allah duzenimizi bozmasin, alistiklarimizdan mahrum etmesin.AMIIIIIIN.
Arada bir sizlaniyoruz isteAminnnnn
O dediklerin bana da oluyor ara ara
ben sızlandığım zaman tek kurduğum cümle ''' hadi babanı seçemiyorsun kayınbabanı niye seçemedin '''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?