Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi geceler kizlar, yarin son calisma gunu. Nedense bu hafta cok yoruldum ben. H.sonu bir sey cikmazsa ogleye kadar ev islerini bitirip, sonra da yan gelip yaticam.

Yemegimizi yedik, mutfak toparlandi ve supuruldu. Esim kanepede uyuyakalmis, o da araziye cikiyor ve yoruluyor.

Yarin yine is cikisi salona gecicem. Dondurucudan musakkalik patlican cikarmistim, kiymasini soganini da kavurdum, bir de melemenlik sos ilave ettim ve dolaba koydum. Esim ben gelene kadar 3-5 dk tikirdatir artik. Yanina da ezogelin corbasi yaptim. Yazdan kis hazirligi yapmak gercekten cok iyi oluyor. Babannemin dedigi gibi "ne yaparsan elinle, o gelir eline."

Ay çok teşekkür ederim uğraştırdı mi sizi o zaman bende alayım 4 lt sini zaten genelde makinada yıkıyorum ama olsun bir sene gider bana

Ay çok teşekkür ederim uğraştırdı mi sizi o zaman bende alayım 4 lt sini zaten genelde makinada yıkıyorum ama olsun bir sene gider bana
yok canım uğraşmadım ben de merak ediyordum elimdeki bitsin de geçeyim buna diye denemiş oldum
bendeki yeşil renkli bidon
1 seneden de fazla gider hatta ben sünger koyma yeri de olan pompalı sabunluklar var ya ondan aldım ona boşaltıyorum pompadan az miktar geldiği için çok uzun gidiyor

Bende ndan alayım o zaman benimkide pompalı bende ona bosaltirim kışın elimde çok yikiyorum

Gunaydin hanimlar.
Hayirli cumalar. yarini iple cekiyorum. Evden cikmadan beyazlari makineye attim. Esime de tembih ettim, gider gitmez kurutmaya atsin diye. Yemekten sonra otururken katlar, yerlestiririm. Yarin da nevresim takimini degistiririm. El havlulari ve bornozlar da yikanir. Bir makine de koyu renkliler var.

H.ici maraton, h.sonu maraton. Pisirmeden de olmuyor, yikamadan da, temizlemeden de. Kendi kendimin icini once karartiyorum, sonra da sacmalama kikikoko, sagligin yerinde calisiyorsun, kazaniyorsun ki alip pisirebiliyorsun, hayattasiniz ki kirletip temizliyorsun deyip once tovbe est cekip sonra da sukrediyorum. Allah duzenimizi bozmasin, alistiklarimizdan mahrum etmesin.AMIIIIIIN.

Hayırlı cumalar kızlar..

Akşam eşime 250 lira verdim hesabına yatırdık ordan faturaları halleti .. 112 Elektrik + 154 doğalgaz.. Çok geliyo kışın

Telefoncudan sonunda haber geldi.. Benim telefon tahmin ettiğim gibi pertmiş Taksitle alıcam mecburen bi telefon.. Eşim patronun verdiği telefon sende kalsın alana kadar , anca 1-2 ay sonra alırız dedi.. tabi azcık mızmızlanmış olabilirim Pek gönülden söylemedi sanki ama napalım ben söylediğim zaman yenileseydik telefonu şu an en az 1000 liraya eskisini satmış olcaktık... Elimizde patlamayacaktı en azından... Olsun napalım benim tlfumla aynı marka model şirket telefonu da.. Benim hurdayı yarın öbür gün buna bişey olma ihtimaline karşı parça niyetine saklıcaz artık evde

Aminnnnn
O dediklerin bana da oluyor ara ara

Aynen canım..Dönem dönem bende bu durumları yaşıyorum..Sonra şükret haline otur aşağı diyorum..
Çok şükür sağlığımız yerinde, işimizde va çalışabiliyoruz..Rabbim bugünleri aratmasın..O maraton hali bene çok oluyor..Bugünden başlarım bende çamaşırla..Yarın nevresimler değişecek yıkancak..Bugün beyazlar bornozlar yıkanacak..
Birde ben hafta sonu annemlere gideceğim kısmetse..O yüzden evi de halletmem lazım yarın öğlene kadar..
Sabah erken mesaisi başlar yien yarın kısmetse..Çocuğu kursa bırakıp gelip heme eve dalacağım inş:)
O gelince de gideriz inşş.. böyle böyle günler geçiyor..

selam kızlar.. ben de dün eve gittim, dodurucuda yazdan yaptığım karışık kızartmadan çıkardım, bi de üstü için domates sos yapmıştım onu da çıkardım.. yoğurtlayıp yedim.. eşim tavuk sote istiyordu ona da biraz tavuk sote yaptım.. yine yazdan doğradığım ve dondurucuya attığım kırmızı ve yeşil biberlerle.. ben yoğurtlu yemekleri her gün yesem bıkmam.. ama eşim pek sevmez.. bu akşama da biraz var kızartmam.. eşime de uydururum birşeyler. birazda çorba yaparım yeriz..
yarın iş çıkışı annemlere gitmeyi planlıyoruz. eşim haftasonları çalıştığı için çok zaman oldu gitmeyeli. giderken çerez falan alırım, annemin benim için yaptığı turşu, közlediği patlıcanları getiririm artık. taşınacam diye birçokşeyi getirmemiştim.

Günaydın Kızlar sabah saat 6 da kalktık eşime kahvaltı hazırladım o yiyip işe gitti ben yeniden uyudum . Yeni kalktım çay suyumu koydum bugün çok işim var ayakkabılar kıyafetler kirli temiz yerleşecek hep yıkama ütü salça turşu yufka bir sürü şey dolaba girecek. Akşama un çorbası kuru fasulye ve pilav yapıcam Kızlar . Bir an önce başlamam lazım ayrıca alışveriş yapmak lazım sonra balığımız ve çiçeğimiz arkadaşımızda onlar alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…